Şimdi Ara

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU--- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
17
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coğrafya-1 21.50 Net
    Tarih 33.50 Net
    Coğrafya-2 10.50 Net
    Felsefe 13.50 Net

Obp:62.79

İlk 10k girilir mi hocam ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hihohoho -- 26 Haziran 2016; 19:59:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• minala M kullanıcısına yanıt
    83 dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KickerBoss

83 dostum

hukuk değil ama psikoloji kazanma şansın çok büyük istanbul için,
  • quote:

Orijinalden alıntı: minala

quote:

Orijinalden alıntı: KickerBoss

83 dostum

hukuk değil ama psikoloji kazanma şansın çok büyük istanbul için,

dostum benimde hedefim psikoloji hatta istanbulda gözüm yok antalya ankara da olur,6 mat netiyle kazanırsam cidden çok iyi
  • Ygs 187k
    Edebiyat 50
    Cog 1 16
    Tarih 38
    Cog 2 13
    Felsefe 25 net

İlk 3 k olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Skiller_

Ygs 187k
    Edebiyat 50
    Cog 1 16
    Tarih 38
    Cog 2 13
    Felsefe 25 net

İlk 3 k olur mu?

okuldan 60 üzerinden 50 gelirse kesin olur
  • Beyler hiç sevmiyorum şu sıralama mevzularını falan ama gerçekten merak ettiğim bir şey var, bu sıralamaların tam olarak mevzusu nedir, neye fayda ediyor getirisi götürüsü nedir? Ben sıralamamı hiç hesaplamadım hep puan mevzularına falan bakıyorum. Eğer çok önemliyse bana da söyleyin şu sıralamam ney ?

ygs-4 304188
    ygs-3 335153

obp 66

LYS EDEBİYAT-38-12
    COĞRAFYA 1 - 15-7
    TARİH - 28-13
    COĞRAFYA 2 - 7-6
    FELSEFE - 18-12

Gelir mi iyi bir şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DementorBoggark -- 26 Haziran 2016; 20:46:11 >
  • Geçen seneye göre ilk 1k bile oluyo puanzadan baktim ama bu sene sıralamalar ne kadar oynar bilmem

• Dostlar ts1'den ts2'ye birçok bölüm geçti bildiğiniz gibi. Sizce bu zaten ts2 ile alan bölümlerin sıralamalarını nasıl etkileyecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChildOfMen -- 26 Haziran 2016; 20:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChildOfMen

Dostlar ts1'den ts2'ye birçok bölüm geçti bildiğiniz gibi. Sizce bu zaten ts2 ile alan bölümlerin sıralamalarını nasıl etkileyecek ?

hangi bölümler geçti dostum?
  • quote:

Bu linkten bakılabilir,
    http://www.parlakbirgelecek.com/tr/faydali-bilgiler/universite-secimine-baslarken/ygs-lys-2016-da-puan-turu-degisen-bolumler

sağolasın sence bu sıralamaları nasıl etkiler?Bence geriye atar biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 26 Haziran 2016; 22:44:55 >
  • Açıkcası tam emin olamamakla birlikte ben de geriye atacağını düşünüyorum bir miktar.Sanıyorum ki çoğunluğun edebiyatı sosyalden daha iyi geldi; bu durumda birçok kişinin ts2 puanı daha yüksek olacaktır.Ts2'ye yeni bölümlerin geçişiyle birlikte çok talep görüp tercihlere de yansıyacaktır bu durum diye düşünüyodum.Ama hangi sıralama aralığında ne kadar geriye atacağını kestirmek zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hihohoho

Edebiyat 37 Net
    Coğrafya-1 21.50 Net
    Tarih 33.50 Net
    Coğrafya-2 10.50 Net
    Felsefe 13.50 Net

Obp:62.79

İlk 10k girilir mi hocam ???

Hocam ygs puanınız nedir ona göre bir şeyler diyebiliriz
    İlk 10 k da olma durumunuzda obpniz sizi geriye atacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DementorBoggark

Beyler hiç sevmiyorum şu sıralama mevzularını falan ama gerçekten merak ettiğim bir şey var, bu sıralamaların tam olarak mevzusu nedir, neye fayda ediyor getirisi götürüsü nedir? Ben sıralamamı hiç hesaplamadım hep puan mevzularına falan bakıyorum. Eğer çok önemliyse bana da söyleyin şu sıralamam ney ?

ygs-4 304188
    ygs-3 335153

obp 66

LYS EDEBİYAT-38-12
    COĞRAFYA 1 - 15-7
    TARİH - 28-13
    COĞRAFYA 2 - 7-6
    FELSEFE - 18-12

Gelir mi iyi bir şeyler

Sizin için iyi bir şeylerin ne olduğu önemli hocam

Ama sıralamanız 300 binde kalmayacak o garanti obpnizin düşük olması etkileyecek muhtemelen

• ygs 3 249k
    ygs 4 209k

edeb 40
    co?1 14

tarih 23
    co?2 14
    fels 17,5

obp 65

arkada?lar sizce kaç k olur syralamam. ilk 30k olur mu ts 2 ?

2015 e göre 17k civary
     2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU---
  • Selamun aleykum ben de bir siralama tahminiyle basliyim bu arada hepimizin obpsi dusuk o dikkatimi cekti muhtemelen hepimiz hakkimizin yendiginin farkindayizdir
    Ygs 200k
    Tarih 42.75
    Cog 9
    Felsefe 26
    Edebiyat 41 (bir net artabilir )
    Cog 13
    Obp 68
    Ve aklimda bir brans yok ne onerirdiniz bu arada konuyu acana tesekkurler forumda sozelciler illa ki vardir diye yarim saattir bakiniyordum

• quote:

Açıkcası tam emin olamamakla birlikte ben de geriye atacağını düşünüyorum bir miktar.Sanıyorum ki çoğunluğun edebiyatı sosyalden daha iyi geldi; bu durumda birçok kişinin ts2 puanı daha yüksek olacaktır.Ts2'ye yeni bölümlerin geçişiyle birlikte çok talep görüp tercihlere de yansıyacaktır bu durum diye düşünüyodum.Ama hangi sıralama aralığında ne kadar geriye atacağını kestirmek zor

Haklisin hocam bu gelismelerin nedeni benim ts-1den reklamcilik istemem kusura bakmayin beyler tarihimle felsefem iyi gecti. sonra parlak bir gelecekte bir baktim reklamcilik ts-2 olmus calisma zamanim cok degildi ama cumhuriyet edebiyatina gelince ulan dedim bunlari ezberleyemem felsefeyle pacayi kurtaracaktim sonra tabi ts-2 oldugunu ogrenince ben sok ben iptal cok talihsizim be beyler bu ders konularinda tabi yoksa bunlar dert degil cogu kisinin hayatina gore

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ygs syralamam 114k

edebiyat 39d 10y
    co?1 22d 2y
    tarih 37d 5y
    co?2 12d 2y
    felsefe 27d 4y

okuldan 36 puan gelcek syralamam kaç k olur acaba

Kardesim forumda gordugum en iyi sozelci cografyalari sende tarih filan da iyi edebiyat neden boyle oldu umarim istedifin yere gidersin ama

• Deruvishfounder D kullanıcısına yanıt
    beyler ben ts-1dekilerin ileri gideceğini ts-2dekilerin geri atacağını düşünüyorum yani reklamcılık normalde 4 binle alıyorsa 3 bin 500e kadar inecektir ama mesela tarih edebiyat 200-300 kadar artacak gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.