Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maxx royale gideceğime filipinlere giderim hem daha iyi hem daha ucuz😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın akşam Ets mallof istanbula gidip balayı rezervasyonunu yapıcam.

Spice otel ( 29 Mayıs 4 Haziran ) 1.600 TL civarı tutmaktadır.

Farklı otellerde var aklımda ama kafam kazan gibi ya
    Napsam bilmiyorum:

ama ultra herşey dahil tatil köyü istiyorum öncelikle
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde düşündüğüm bir oteldi ancak yemek kalitesi ve oda temizliği kötü yorumlarını görünce vazgeçip Paloma Gridaya yöneldim.Bütçeniz varsa tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

3 sene arka arkaya antalyaya (side-lara-alanya) artık gitmeyi düşünmüyorum, malum denizi berbat dalgalı ve derin. çocugum hemen hemen hiç giremiyor denize.

Didimde Altınkumda , Akbükde ve çeşitli yerlerinde tatile gittim, denizi muazzam. Geçen sene 1 haziran 10 hziran arası 9 gece 10 gün aurum beachde kaldım. deniz suyu sıcaklıgı gayet iyiydi.
    Kızım sudan hiç çıkmadı. Derinliğide yaklasık 200 adım attım su boyumu geçmedi (Boy 1,90) belime bile anca geldi desem yeridir. Temizlik deseniz muazzam. Kısaca 10 gün boyunca denizde
    sıfır dalga, sıfır pislik ve harika bir deniz vardı.

Aquasis Otelle görüştüm 2-3 ay içerisinde oteli bitireceklermiş sanırım. Mart Nisandada test sürüşü gibi otelin tüm eksiklerini giderip nisan sonu hizmet vereceklermiş. Fiyat performans olarak
    cezbedici oldugundan muhtemelen bende yine 1 haziran 8 haziran 8 gece 9 gün satın alıcam ama çek kupon puan v.s. kovalıyorum:)

Ulaşımda Bursadan aracımla gittiğim için , ulaşım sıkıntı olmadı.

Bu otel olmazsa size Aurum Beach ve Venosayı öneririm.

Antalya bölgesinin denizi ile ilgili söyledikleriniz çok doğru. 5 sene Marmaris'te yaşamış birisi olarak Ege'deki denizin berraklığı ve mavisiyle asla karşılaştırılamaz. Ama daha önce de belirttiğim gibi benim için tek öncelik çocukların plajda üşümeden oynayabilmeleri. Bu nedenle Didim'le ilgili tek tereddütüm deniz suyu sıcaklığı, onda da geçen yıl aynı dönemde siz çok rahat ettiğinizi söylemişsiniz. Her ne kadar Aurum Spa&Beach Resort Akbük Koyu'nda da olsa aradaki mesafe çok olmadığı için su sıcaklığının çok farklı olmayacağını tahmin ediyorum. Tabi @hope09 arkadaş Antalya ile karşılaştırılmaması gerektiğini söylüyor ama sanırım biraz göreceli bir konu bu.

Aurum Spa&Beach Resort ve Venosa Beach Resort otellerini tavsiyeniz doğrultusunda inceledim. Özellikle Venosa birçok otel yorum sitesinde çok methediliyor ancak ETS'de fiyat bilgisi yok henüz. Otelin kendi sitesinden baktığımda ise 5 ve 2 yaşındaki iki çocukla birlikte otomatik olarak "geniş oda" seçeneği çıkıyor ve fiyat bir anda 6 gece için 2.600 TL civarına çıkıyor, ki bu da benim bütçemi aşıyor. Bir de oteli arayıp sormayı planlıyorum çocuk durumunu. Bakalım...

Aurum Spa&Beach Resort hakkında sizin yorumlarınız nedir bilmiyorum. Trip*** sitesinde bu otelle ilgili puanlamanın taraflı olabileceğine dair sitenin genel bir ikazı var. Açıkcası biraz kafa karıştırıyor. Aynı tarihler için ETS'nin verdiği fiyat en düşük oda için 1.800 TL.

Şu an 1.368 TL'lik fiyatı ile tüm risklerine rağmen inşa halindeki Aquasis Deluxe Resort hala çok cazip görünüyor.

Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.

• Amara Dolce Vita Luxury e giden var mı? Denizi nasıldır?
  • lebronn L kullanıcısına yanıt
    otele baktım ama balayı için uygun değil gibi.

Başka önerebiliceğiniz 2000-2300 TL arası otel varmı
    Balayı kısmını gözden kaçırmışım.Haklısınız aile ve çocuk oteli.Önerebileceğim oteller;
    Yine aynı grubun oteli Sentido Perissia,Aska Lara,Alva Donna Exclusive,Aydınbey Kings Palace.
  • Arkadaşlar mayıs 23-28 arası sueno deluxe belek'e gideceğim balayı için, rezervasyon ve uçak biletim tamam.

Bir de ağustos ayı için mümkünse 14-20 ağustos 5 gece, bodrum tarafına egeye düşünüyorum. 2.000 Civarına Bodrum veya bu civarlarda önerebileceğiniz bir yer var mı?

Teşekkürler.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam sueno ile çıtayı çok yukarı çekmişsiniz bodrum bölgesinde o kalitede otel sayısı çok az ve fiyatları çok uçuk.o seviyede öneribleceklerim voyage torba,xanadu island
  • Ağustos ayında kafa dinlemelik voyage torba private'a gitmeyi düşünüyoruz 2 kişi. Alternatif önerisi olan var mı? Son kararı vermeden onlara da bakalım. Teşekkürler.
    http://www.etstur.com/Voyage-Torba-Private

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lega -- 8 Aralık 2015; 12:54:22 >
  • Spice hotel
    Bellis deluxe,
    Aska Lara Resort
    sentido

28 mayısta balayı için tercih yapmam gerek.

Otel dışında bungladow da olabilir
    Ultra Herşey Dahil,
    2.000 - 2.800 TL arası
    eşimle rahat keyif sürebileceğimiz.
    Ayrıca öğlen hamburger vs ( nedense çok istiyorum :) ) olan

bir otel konusunda tercihiniz veya yardımınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qun4L -- 8 Aralık 2015; 13:32:04 >
    Hamburger diyorsanız kesinlikle Bellis.

UHD otelde her öğlen hamburger yiyeceğim aklıma gelmezdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytin45

Hocam sueno ile çıtayı çok yukarı çekmişsiniz bodrum bölgesinde o kalitede otel sayısı çok az ve fiyatları çok uçuk.o seviyede öneribleceklerim voyage torba,xanadu island

Hocam o balayı diye çıta yukarıda. Havuzlu oda aldım hatta infinity room.

Ama bodrumda böyle bir beklentim yok tabiki. Makul ölçülerde 2. bir 5 gün olsun dedim bugün kendimce, iznim de var fazlasıyla işyerinde. 2.000-2.500 civarı denize sıfır, öldürmeyecek kadar sabah öğle akşam yemeği olsa yeter gibi geliyor. Tabi pis olmaması şartıyla.

Bu 2. tatilde kaliteden ziyade fiyat önceliği mevcut.

• TDB T kullanıcısına yanıt
    otelin kaliteside önemli hamburger pizza vs şeyler hoşuma gittiş valla ama işte korku var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

quote:

3 sene arka arkaya antalyaya (side-lara-alanya) artık gitmeyi düşünmüyorum, malum denizi berbat dalgalı ve derin. çocugum hemen hemen hiç giremiyor denize.

Didimde Altınkumda , Akbükde ve çeşitli yerlerinde tatile gittim, denizi muazzam. Geçen sene 1 haziran 10 hziran arası 9 gece 10 gün aurum beachde kaldım. deniz suyu sıcaklıgı gayet iyiydi.
    Kızım sudan hiç çıkmadı. Derinliğide yaklasık 200 adım attım su boyumu geçmedi (Boy 1,90) belime bile anca geldi desem yeridir. Temizlik deseniz muazzam. Kısaca 10 gün boyunca denizde

Aquasis Otelle görüştüm 2-3 ay içerisinde oteli bitireceklermiş sanırım. Mart Nisandada test sürüşü gibi otelin tüm eksiklerini giderip nisan sonu hizmet vereceklermiş. Fiyat performans olarak
    cezbedici oldugundan muhtemelen bende yine 1 haziran 8 haziran 8 gece 9 gün satın alıcam ama çek kupon puan v.s. kovalıyorum:)

Antalya bölgesinin denizi ile ilgili söyledikleriniz çok doğru. 5 sene Marmaris'te yaşamış birisi olarak Ege'deki denizin berraklığı ve mavisiyle asla karşılaştırılamaz. Ama daha önce de belirttiğim gibi benim için tek öncelik çocukların plajda üşümeden oynayabilmeleri. Bu nedenle Didim'le ilgili tek tereddütüm deniz suyu sıcaklığı, onda da geçen yıl aynı dönemde siz çok rahat ettiğinizi söylemişsiniz. Her ne kadar Aurum Spa&Beach Resort Akbük Koyu'nda da olsa aradaki mesafe çok olmadığı için su sıcaklığının çok farklı olmayacağını tahmin ediyorum. Tabi @hope09 arkadaş Antalya ile karşılaştırılmaması gerektiğini söylüyor ama sanırım biraz göreceli bir konu bu.

Aurum Spa&Beach Resort ve Venosa Beach Resort otellerini tavsiyeniz doğrultusunda inceledim. Özellikle Venosa birçok otel yorum sitesinde çok methediliyor ancak ETS'de fiyat bilgisi yok henüz. Otelin kendi sitesinden baktığımda ise 5 ve 2 yaşındaki iki çocukla birlikte otomatik olarak "geniş oda" seçeneği çıkıyor ve fiyat bir anda 6 gece için 2.600 TL civarına çıkıyor, ki bu da benim bütçemi aşıyor. Bir de oteli arayıp sormayı planlıyorum çocuk durumunu. Bakalım...

Aurum Spa&Beach Resort hakkında sizin yorumlarınız nedir bilmiyorum. Trip*** sitesinde bu otelle ilgili puanlamanın taraflı olabileceğine dair sitenin genel bir ikazı var. Açıkcası biraz kafa karıştırıyor. Aynı tarihler için ETS'nin verdiği fiyat en düşük oda için 1.800 TL.

Şu an 1.368 TL'lik fiyatı ile tüm risklerine rağmen inşa halindeki Aquasis Deluxe Resort hala çok cazip görünüyor.

hocam merhabalar 5 sen marmariste kaldığınızı belirtmişsiniz.bizde eşimle bu sene haziran sonu gibi marmariste yer araştırıyoruz bize önerebileceğiniz otel varmıdır? benim aklımda hatel aqua marmaris var tavsiye eder misiniz?

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene Samara otelde kalmıştım bodrumda yemekleri ve servis güzeldi.büyük bir otel değil ama deniz ve havuz konusunda iyiydi.

Eğer destinasyonu biraz değiştirirseniz Paloma Pasha Resortu tavsiye ederim.2 yıl önce kaldım ve f/p açısından ege bölgesinde kaldığım en iyi herşey dahil oteldi
    Kalitesinden şüpheniz olmasın. Ben de buradaki tavsiyeler üzerine gitmiştim ve memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteran

quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

quote:

hocam merhabalar 5 sen marmariste kaldığınızı belirtmişsiniz.bizde eşimle bu sene haziran sonu gibi marmariste yer araştırıyoruz bize önerebileceğiniz otel varmıdır? benim aklımda hatel aqua marmaris var tavsiye eder misiniz?

2001-2006 arası görevim nedeniyle 5 sene yaşadım Marmaris'te ancak çok fazla otelde kalmadım açıkcası. Ancak ne zaman denize girmek istesem ya İçmeler, ya da Selimiye-Orhaniye taraflarını tercih ediyordum. Bahsettiğiniz oteli inceledim. Pek çok sitede oldukça yüksek puan almış ve fiyat yönünden de makul sayılır. Ancak unutmayın ki İçmeler plajı aynı zamanda bir halk plajıdır. Her ne kadar şemsiye ve şezlonglarınız otel tarafından ayrılsa bile plajda otelin kendisine ait sınırları çizilmiş bir alanı olduğunu sanmıyorum.

• Aquasis bilinmeyenlerle dolu, ne olacağı belli olmaz ki temmuzda fiyat 200 TL civarı. Ramada resort Akbük giden var mı?
  • arkadaşlar 30 mayıs - 05 haziran arası aydın didim altınkum mevkiinde daha önce tatil yapmış olan var mı ? acaba genel olarak o dönemde hava nasıl oluyor bilginiz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.