Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamerin

Temmuzda 5 gece 3700lerden bahsediyor. Didim için fiyatları aşırı pahalı.

Söylediğiniz kadar pahalı değil. Tekrar kontrol edin. Ben antalyaya uçak bileti almasam değerlendirilebilecek bir alternatif olurdu benim içinde.
  • Rubi otel Hakkında Bilgisi olan var mı acaba? Fiyat Temmuz ayı için çok uygun görünüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.etstur.com/Aquasis-Deluxe-Resort-Spa

bu otel için 6 haziran 14 haziran arası 8 gece 9 gün alıcam . 2100tl gayet uygun. yanlıs otele bakıyorsunuz galiba
    temmuzdada 5 gece 6 gün : 2000 tl fiyat.. 3700tl nasıl baktınız yada kaç kişi baktınız duruma göre değişir.
  • Rubi otel ile , Rubi Platinum Spa Resort & Suites oteli birbirine karıştırmayın aralarında epey fiyat ve kalite farkı vardır
  • 30 mayıs 4 haziran 5 gece voyage belek golf spa 3640TL ye aldım. Bu fiyat üzerinden 6 taksit yaptılar. Müşteri hizmetlerinden satın aldım. Sitede taksit seçeneği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Rubi otel Hakkında Bilgisi olan var mı acaba? Fiyat Temmuz ayı için çok uygun görünüyor?

Bende bu fiyat dolaylarinda otel bakiyorum ama uygun fiyatli tatil onerileri pek yok bu konuda

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi karta 6 taksit yaptılar.Yine illa World card mı istiyorlar.
  • Geçen sene 4224 TL 'ye aldığım Otel bu sene 5000 TL olmuş..Şaka gibi :)http://www.etstur.com/Titanic-Deluxe-Belek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

30 mayıs 4 haziran 5 gece voyage belek golf spa 3640TL ye aldım. Bu fiyat üzerinden 6 taksit yaptılar. Müşteri hizmetlerinden satın aldım. Sitede taksit seçeneği yok

Ets tur mu? Ben aradim sitede ne yaziyorsa o dediler 2475 lira olan otel 9 taksitle 2900 liraya geliyor taksitli nakit avans ceksem daha ucuza gelir ama beklemeyi dusunuyorum rusyayla ciddi sikinti var illa ki yansiyacaktir fiyatlara.

• Merhaba arkadaşlar
    10-16 temmuz tarihleri arası uçak biletini aldım. Otel bakıyorum Antalya da olacak.

Şu iki otel arasında seçim yapacağım gibi. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Yada bu fiyatta daha iyi bir seçeneği olan?

Aska Lara 2.970 TL
    Bellis Deluxe 3.240 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

30 mayıs 4 haziran 5 gece voyage belek golf spa 3640TL ye aldım. Bu fiyat üzerinden 6 taksit yaptılar. Müşteri hizmetlerinden satın aldım. Sitede taksit seçeneği yok

Ets tur mu? Ben aradim sitede ne yaziyorsa o dediler 2475 lira olan otel 9 taksitle 2900 liraya geliyor taksitli nakit avans ceksem daha ucuza gelir ama beklemeyi dusunuyorum rusyayla ciddi sikinti var illa ki yansiyacaktir fiyatlara.

Maximum karta yaptılar. Ben notmal tarifeden tatili alıp almama arasında gidip geliyordum. Formu doldurup yaroda bıraktım. Sonra beni aradılar ets den. İşleminiz yarım kalmış herhangi bir problem mi oldu diye sordu. Bende yok dedim taksit imkanı olsaydı kesin alıcakyım dedim. Şuan düşünme aşamasında olduğumu söyledim. Sonra taksit yaparız dedi bende aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Maximum karta yaptılar. Ben notmal tarifeden tatili alıp almama arasında gidip geliyordum. Formu doldurup yaroda bıraktım. Sonra beni aradılar ets den. İşleminiz yarım kalmış herhangi bir problem mi oldu diye sordu. Bende yok dedim taksit imkanı olsaydı kesin alıcakyım dedim. Şuan düşünme aşamasında olduğumu söyledim. Sonra taksit yaparız dedi bende aldım.

Iyiymis ben subata kadar bekleme taraftariyim kesin duser fiyatlar dusmezse de kendileri bilir bu rakamlari haketmiyor su an hic biri

• Bekleyin nedir ki aceleniz. En kötü gitmezsiniz,ekmek değil su değil..

• Acele edenler zaten tatil yapma imkanına sahip olan insanlar. Ekmek su hesabı yapacak adam 5 gece tatile 2500 tl vermeyi düşünmez bile. Bu imkana sahip olanlarda heyecanla tatilini alma peşinde koşuyor. Tabii ki ara ara heyecanına yenik düşüp aceleci davranır:)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Acele edenler zaten tatil yapma imkanına sahip olan insanlar. Ekmek su hesabı yapacak adam 5 gece tatile 2500 tl vermeyi düşünmez bile. Bu imkana sahip olanlarda heyecanla tatilini alma peşinde koşuyor. Tabii ki ara ara heyecanına yenik düşüp aceleci davranır:)

Ekmek su vs gereksizolmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 6 Aralık 2015; 13:30:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonusun ets ve ani turda 2000 uzerine 100 lira bonus kampanyasi var ani turda +%5 indirim de var bonusa ve 9 taksit ucretsiz crystal sunset luxury otel dusunuyorum 20-25 temmuz arasi 2729dan 2480e dusuyor 9 taksit alinir mi ne dersiniz?

• İyi fiyat alınır üstadım
    Ama mevsim itibariyle çok bunaltıcı olmazmı?

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    temmuzda antalya çok sıcak oluyor o yüzden ben tavsiye etmem.
    haziran ve eylül daha ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunturkmen

İyi fiyat alınır üstadım
    Ama mevsim itibariyle çok bunaltıcı olmazmı?

Esimin dogum gunune denk geldigi icin boyle dusunuyorum hocam gecen sene mayisin son haftasi gittik 28 derecelerdeydi bu sene cocugun okulu,ramazan derken en uygun tarih bu oldu.

• Mayıs sonu antalya nasıldır?
    Deniz suyu sıcaklığı?
    Kemer tarafı nasıldır o mevsimde?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.