Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalya bölgesindeki crystal otelleriyle ilgili deneyimi olan var mı.?hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken Rez son tarih nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda ki bir arkadaş Crystal Otelleri Alman ağırlıklı demiş. Bu doğru ama hatırı sayılır sayıda da İran-Arap turist olur sezonda. Özellikle Belek otellerinde.
  • cinobili01 kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Sidedeki crystal palace luxury resort'da idim.
    Hiç arap yoktu ve %70 almandı diyebilirim.
    Belektekilere gitmedim orada araplar olabilir dediğin gibi.
  • sentido orka lotus hakkında bilgisi olan var mı? bu yıl datcadaydık denizi süperdi ama pansiyon olması yordu biraz. yine muğla olsun istiyorum ve bu otel dikkatimi çekti. bu olmazsa güral tekirovaya gitmeyi planlıyorum ama o biraz daha pahalı. 6 gün sentido orka lotus+ 6 gün ayvalık tatili mi (biri temmuz biri ağustos) yoksa bir hafta güral premium tekirova mı?
  • Genelde bu aylarda erken rezer. dan yararlanıp tatil işini ayarlarım.Ama acaba diyorum bu sene beklemek mantıklı mı? Yani özellikle rusya olayı sebebiyle oteller fiyat kırarmı şubat mart gibi.
  • Bence erken daha..Şimdiden bosuna almayın.Şubat gibi kredi kartı kampanyaları olur.Geçen sene Parafly oldu.400 TL inidirm yaptılar.Üstüne puan aldık vs vs bi hayli ucuza geldi.
  • carelta beach resort & spahakkinda bilgisi olan ya da daha onceden konaklamis.. max. 1600 butcem var 17 temmuzda dugunum var ins onerebileceginiz oteller varsa cok memnun kalirim.

• Ets tur üzerinden Voyage Belek için rezervasyon yaptırmıştım. Yaptırdığım tur firması aradı ve indirim oldu kartınıza iade yapıyoruz bilginiz olsun dedi.
    Bu hamleyi beğendim. Sorduğunda daha indirim olursa tekrar iade yapacağız dedi.

• Belek calista resortun indirim oranı %40
    Bence inceleyin derim
    Çünkü otel çok iyi
    Ve erken rezervasyondada indirim oranı çok iyi
    Sonuçta barack obamanın seçtiği otel
    Nasıl kötü olabilirki

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Gecen sene bir çok otelin fiyatı 2.-3. Dönemlerde hatta yazın. Bile pek artmamıştı
    Bu sene de olabilir
    Ama gecen senede. Bekleyin düşecek dendi Ocak Şubat vs düşme hiç bir sekilde olmadı
    Crystal ler Hatırlıyorum ufak ufak artmıştı
    Benim aldığım 3 tatilden 2 si delphin imperial ve Palm Wings Kuşadası hiç artmadı
    Asos eden beach otel bariz artmıştı %40 kadar ve 2 ay önceden otelde yer kalmamıştı

Bazı oteller cidden erken Rez gercek fiyat veriyor. Diğerleri sezonda sattıkları rakama erken Rez otel satıyorlar fiyatlar kazık

Geçen sene Nirvana için erk rez fiyatı 4,170 idi, ben kampanyalarla 3,100e maletmiştim, otele girişten 2-3 gün önce fiyat 5600 tl idi.
    Yani artmadı şeklinde genellemek belki yanıltıcı olabilir gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Ets tur üzerinden Voyage Belek için rezervasyon yaptırmıştım. Yaptırdığım tur firması aradı ve indirim oldu kartınıza iade yapıyoruz bilginiz olsun dedi.
    Bu hamleyi beğendim. Sorduğunda daha indirim olursa tekrar iade yapacağız dedi.

11-16 temmuz arasında ben de bu otelden rezervasyon yapmayı düşünüyorum. odaları upgrade yapıyorlar mı? ya da sizin oda öneriniz var mı?
  • hekimusta H kullanıcısına yanıt
    Ben çok araştırdım, müşteriyi cidden önemseyen otellerden birisi. Çok samimi bir turizm acentası arkadaşımız var oda direk burayı tercih et dedi. Ben mayıs dönemi diye kara tarafı aldım. %90 deniz tarafı odaya upgrade edecekler, tripadvisorda ve gidenlerden duyduklarımda müsaitlik var ise size sormadan direk deluxe odaya upgrade edelim diyebiliyorlarmış. Deluxe oda da kendine ait deniz manzaralı teras, terasta jakuzi, odaya kahvaltı, bvulgari banyo ve kozmetik ürünleri gibi öncelikli şeyler demek :)
  • benim istediğim dönemde büyük ihtimalle dolu olacağından rezervasyon sırasında upgrade sözü alamazsam rezerve ettiğim odayı vereceklerdir ama mayıs ayında tam dolu olma ihtimali daha düşük olduğundan umarım sizinkini upgrade ederler. umarım iyi bir tatil geçirirsiz

@Badi Ekrem
  • Ani turun yuzde 5 bonus indirimiyle crystal sunset luxury otel 20-25 temmuz arasi 2586 liraya geliyor 30 lira da iptal sigortasi yaptirayim mi yaptirmasam da indirim olunca iade ediyorlar mi bir de 2500 uzerine avrupaya gidis donus ucak bileti hediye ediyorlarmis benim isime yaramaz baskasina satma ihtimali oluyor mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 3 Aralık 2015; 22:38:05 >
  • hekimusta H kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tatiliniz gönlünüzce geçsin :)

• Uçak biletlerinde kampanyalar başladı.

Pegasus ve Onur'a bakmanızı tavsiye ederim.

23-28 mayıs 2 kişi antalya gidiş dönüş 153 TL'ye biletleri aldım.

Bu arada benim balayı tarihlerimde Sueno Deluxe Belek'te infinity room kalmamış.
  • geçen sene didimde Aurum Beach Spa 9 gece 10 günü gezinomi sitesinden paraf cardla 1600tlye almıştım. parafcarda 2500tlye extrede 500 tl düşmüştü.
    suanda bildiğiniz hangi sitede ve hangi karta ciddi puan veren bir site var biliyorsanız paylaşırsanız memnun olurum.

ayrıca; bu sene açılacak olan bu oteli düşünüyorum resimler alan mükemmel. tatiluzmanı sitesinden video izledim çok iyi olucaga benziyor. riske değermi? fiyattta cok uygun

http://www.etstur.com/Aquasis-Deluxe-Resort-Spa
  • Tesis güzel gibi duruyor didimde
    Bu arada maxx royal gruplarında 2. Çocukta ücretsiz olmuş
    Ama genede fiyatı diğer muadillerinin çok ama çok üzerinde

• latiff1903 kullanıcısına yanıt
    Temmuzda 5 gece 3700lerden bahsediyor. Didim için fiyatları aşırı pahalı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.