Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Vouge belek balayı için ne dersiniz?

sanırım Voyage Belek demek istediniz, eğer bütçeniz müsaitse kesinlike tavsiye ederim. Benimde balayı otelimdi...

Aynen ekim ayında uygun gibi geldi bazıları otel eski yazmış yorumlarda ama birde kara tarafı oda nasıl acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    aynen 123 tl indirim olmuş baktığım başka bir otelde şaka gibi bunlar ya alanlara girdi peki ücret iadesimi yoksa komple iptal ettirmekmi daha mantıklı acaba
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Ben deniz tarafında kalmıştım, hatırladığım kadarıyla kara tarafı odaları bahçeye ve golf alanlarına bakıyordu pek sorun olacağını sanmıyorum... Evet otel yaşlı ama hizmet ve kalite anlayışı çok çok ön planda oteldeyken kendinizi özel hissediyorsunuz balayı çifti olacağınızdan delüx odaya upgrade imkanı var ( delüx ün artısı oda daha büyük, büyük ekran tv ve sinema sistemi mevcut, jakuzi mevcut, odaya sabah kahvaltısı ve gazete servisi var. Vs...) ben 2011 de kalmıştım konseptte değişiklik olduysa bile artı yönde olmuştur... Bu oteli tercih ederseniz ets tur ile gitmenizi tavsiye ederim kendi otelleri oldugundan otelde daha ilgili davranıyorlar...

Benim voyage belek hakkında yapacağım tek eleştiri kahvaltıda taze sıkım portakal suyu aldığımız zaman 1 avro ücret alınıyordu ben bu tutumu açıkcası yakıştıramamıştım bu özellikteki bir otele ama dediğim gibi ben 2011 de gitmiştim şimdi belki ücretsizdir...

Voyage Belek üst düzey bir otel ama hemen yan tarafında max royal in yapılmış olması bence voyage için handikap... Ben voyage belek rezervasyonunu yaptırırken max royalden haberim yoktu, voyage beleke gittiğimizde eşimle beraber max royale hayran kalmıştık gelecek sene buraya gelelim demiştik ama bütçe meselesi sonuçta max royal gerçekten pahalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben deniz tarafında kalmıştım, hatırladığım kadarıyla kara tarafı odaları bahçeye ve golf alanlarına bakıyordu pek sorun olacağını sanmıyorum... Evet otel yaşlı ama hizmet ve kalite anlayışı çok çok ön planda oteldeyken kendinizi özel hissediyorsunuz balayı çifti olacağınızdan delüx odaya upgrade imkanı var ( delüx ün artısı oda daha büyük, büyük ekran tv ve sinema sistemi mevcut, jakuzi mevcut, odaya sabah kahvaltısı ve gazete servisi var. Vs...) ben 2011 de kalmıştım konseptte değişiklik olduysa bile artı yönde olmuştur... Bu oteli tercih ederseniz ets tur ile gitmenizi tavsiye ederim kendi otelleri oldugundan otelde daha ilgili davranıyorlar...

Benim voyage belek hakkında yapacağım tek eleştiri kahvaltıda taze sıkım portakal suyu aldığımız zaman 1 avro ücret alınıyordu ben bu tutumu açıkcası yakıştıramamıştım bu özellikteki bir otele ama dediğim gibi ben 2011 de gitmiştim şimdi belki ücretsizdir...

Voyage Belek üst düzey bir otel ama hemen yan tarafında max royal in yapılmış olması bence voyage için handikap... Ben voyage belek rezervasyonunu yaptırırken max royalden haberim yoktu, voyage beleke gittiğimizde eşimle beraber max royale hayran kalmıştık gelecek sene buraya gelelim demiştik ama bütçe meselesi sonuçta max royal gerçekten pahalı...

yorum için teşekkürler , malesef maxx hala çok pahalı nereden bahsanız 1000 tl fark var açıkcası o 1000 tl ye daha farklı işler yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

yorum için teşekkürler , malesef maxx hala çok pahalı nereden bahsanız 1000 tl fark var açıkcası o 1000 tl ye daha farklı işler yapılabilir.

4gece Bala'yı çifti olarak Maxx royal Kemer'i aldım 3650 tl ye.zaten Türkiye'de son tatilim olur o da en iyisinde olsun.balayı içinde baya önerilen biyer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhabalar. Voyage Belek Golf&Spa otelinde 30 mayıs 4 haziran 5 gece için Anabina Deluxe oda için 3640 TL fiyat çıkıyor. Otel gayet iyi görünüyor. Benim sormak istediğim bu paraya daha iyi bir seçenek var mı? Yada bu parayı 5 gece için buraya vereceğine şuraya git 7 gün kal gibisinden bir tavsiyeniz var mı?
  • Travel republic diye bir site var ingiliz vatandaslarına satış yapıyor. Ben ets den bakıyorum 4 bin bu adresten bakıyorum 2400..
    Sordum alabiliyormuyuz diye; otel girişinde pasaport isterler ddiler.. Bunun bir yolu yok mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Arkadaşlar merhabalar. Voyage Belek Golf&Spa otelinde 30 mayıs 4 haziran 5 gece için Anabina Deluxe oda için 3640 TL fiyat çıkıyor. Otel gayet iyi görünüyor. Benim sormak istediğim bu paraya daha iyi bir seçenek var mı? Yada bu parayı 5 gece için buraya vereceğine şuraya git 7 gün kal gibisinden bir tavsiyeniz var mı?

Obamanin kaldığı otel var o iyiymiş

• Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bakalım bende memnun kalırım umarım voyageden obamanin oteli deneseydin keşke :-)

• tripadvisor.com üzerinden fiyat sorgusu yaparak tatil.com'a giderseniz +%4 daha indirim alırsınız
  • parcifal P kullanıcısına yanıt
    https://www.travelrepublic.co.uk/v2/hotels/1a62c3df-912c-4c64-95a8-eb202bebdbe7/290289

TL'ye çevirirken TL/pound kurunu kullanıyorsun değil mi ? Benim baktığım kadarıyla sitenin bir avantajı yok gibi.
  • ersin1313 kullanıcısına yanıt
    tatil.com bana nedense güvenilir gelmeyen bir kuruluş.
    Buradan alışveriş yaptınız mı ? güvenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

https://www.travelrepublic.co.uk/v2/hotels/1a62c3df-912c-4c64-95a8-eb202bebdbe7/290289

TL'ye çevirirken TL/pound kurunu kullanıyorsun değil mi ? Benim baktığım kadarıyla sitenin bir avantajı yok gibi.

haklısın hocam ben euro' a çevirmiştim..
    voyage torba için fiyat hesaplamıştım
  • Bugün itibari ile Crystal Paraiso Verde Resort'a eylül için rezervasyonumu yaptırmış bulunuyorum.
    Geçen yıl Crystal Palace'a gitmiş ve çok memnun kalmıştım o yüzden bu sene de crystal otellerini seçtim.
    Ufak bir detay bilgi vermek istiyorum.
    Jolly internet sitesinde indirim oranı %30 görünüyordu acentaya gittiğimde indirim oranı %35 olarak değişti.
    Böylece ufak bir indirim daha almış oldum.
    Şimdiden iyi tatiller herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursedman33

Bugün itibari ile Crystal Paraiso Verde Resort'a eylül için rezervasyonumu yaptırmış bulunuyorum.
    Geçen yıl Crystal Palace'a gitmiş ve çok memnun kalmıştım o yüzden bu sene de crystal otellerini seçtim.
    Ufak bir detay bilgi vermek istiyorum.
    Jolly internet sitesinde indirim oranı %30 görünüyordu acentaya gittiğimde indirim oranı %35 olarak değişti.
    Böylece ufak bir indirim daha almış oldum.
    Şimdiden iyi tatiller herkese.

Hocam merhaba,
    Crystal otellerinde Arap turistin yoğun olduğunu duymuştum doğru mudur?
  • lebronn L kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Araplar kervansaray otellerinde yoğun olarak ikamet etmekte.
    Crystallerde almanlar yoğunlukta.
  • Geçen hafta maxx royal otellerinde indirim oranı %25 idi
    Bu hafta ise indirim oranlarını %5 arttırarak %30a yükselttiler
    Ancak gene çok fiyat farkı var diğer otellerle
    Bilmiyorum ama geçen hafta alanlar kazıklanmış oldu bu haftaya göre

• Değerli Arkadaşlar

Bildiğiniz üzere 2016 yılı için Erken Rezervasyon kampanyası çoğu firmada başlamıştır. Ben turizm sektöründe çalışan birisi olarak sizlere bir kaç öneri de bulunup ardından kendi fikirlerimi dile getireceğim.

Eğer Erken Rezervasyon kampanyasından yararlanıp Kültür Turu, Yurtiçi Otel, Kıbrıs Otelleri ve ya Turu, Yurtdışı Turu olacak iseniz,

firmaların kendi içlerinde uygulamış olduğu İptal Güvence Paket sigortasını yaptırmayı unutmayın... Çoğu şirket satış danışmanları bu konu da sizlere bilgi vermekten kaçınırlar . Bunun nedeni ise firma tarafından iptal ve ya değişiklik istediğinizde tarafınıza no show(para kesintisi) bedeli uygulamaktır.
    Bu sigortanın tabi ki bir ücreti mevcuttur. Ama çok yüksek rakamlar değil en fazla 30-40 tl yi geçmez.
    Diğer bir hususta Seyahat Sağlık Sigortası normalde tur paketleri satın aldığınızda şirket tarafından zorunlu olarak yapılmaktadır, fakat yurtiçi otel rezervasyonu yaptıranlarında bu sigortayı ücretini vererek yaptırmalarını tavsiye ederim.

Bence operatör şirketlerden turlarınızı almanız sizin için daha faydalı ve sıkıntısız olacaktır. Bu tarz şirketler genelde müşteri memnuniyetine dayalı olarak çalışmaktadırlar.

Mesela kış mevsimi gelmeye başladı şimdiden Uludağ Turu alınabilir.

Benim tavsiye edeceğim bir yer Bkm Tur burası tüm istek ve taleplerinle ilgilenen ve müşteriyi mağdur bırakmayan bir şirket.

Yurtiçi Otel, Uçak Bileti, Yurtdışı Otel, Kültür Turları, Yurtdışı Turları, Cruise Gemi Turları, Kıbrıs Otel, Kıbrıs Turları, İncoming, Toplantı Organizasyon ve Seminer yapan operatör bir şirkettir.

Merkez binası Harbiye'de ordu evinin karşında , açık adres isteyen olursa dm atsın yazarım.

Bildiğim kadarıyla Türkiyenin her şehrinde tedarikcileri var ve kendine ait Bursa da ve Erzurumda merkez ofisi var.

Bence bir inceleyip caiz gelen kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarında da yarışmalar düzenleyip ücretsiz tur ve indirim imkanları veriyor, onlara da bakabilirsiniz.

Facebook : Facebook Adresi için tıklayın

İnstagram : İnstagram hesabı için tıklayın.

İyi Forumlar ,

• Didim Aquasis Deluxe Resort'a rezervasyonumu yaptırmış bulunuyorum. Bölgede yeni açılacak olması sebebiyle fiyatı bana göre uygun. 11-17 Temmuz için 2700 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuRTy91

Değerli Arkadaşlar

Bildiğiniz üzere 2016 yılı için Erken Rezervasyon kampanyası çoğu firmada başlamıştır. Ben turizm sektöründe çalışan birisi olarak sizlere bir kaç öneri de bulunup ardından kendi fikirlerimi dile getireceğim.

Eğer Erken Rezervasyon kampanyasından yararlanıp Kültür Turu, Yurtiçi Otel, Kıbrıs Otelleri ve ya Turu, Yurtdışı Turu olacak iseniz,

firmaların kendi içlerinde uygulamış olduğu İptal Güvence Paket sigortasını yaptırmayı unutmayın... Çoğu şirket satış danışmanları bu konu da sizlere bilgi vermekten kaçınırlar . Bunun nedeni ise firma tarafından iptal ve ya değişiklik istediğinizde tarafınıza no show(para kesintisi) bedeli uygulamaktır.
    Bu sigortanın tabi ki bir ücreti mevcuttur. Ama çok yüksek rakamlar değil en fazla 30-40 tl yi geçmez.
    Diğer bir hususta Seyahat Sağlık Sigortası normalde tur paketleri satın aldığınızda şirket tarafından zorunlu olarak yapılmaktadır, fakat yurtiçi otel rezervasyonu yaptıranlarında bu sigortayı ücretini vererek yaptırmalarını tavsiye ederim.

Bence operatör şirketlerden turlarınızı almanız sizin için daha faydalı ve sıkıntısız olacaktır. Bu tarz şirketler genelde müşteri memnuniyetine dayalı olarak çalışmaktadırlar.

Mesela kış mevsimi gelmeye başladı şimdiden Uludağ Turu alınabilir.

Benim tavsiye edeceğim bir yer Bkm Tur burası tüm istek ve taleplerinle ilgilenen ve müşteriyi mağdur bırakmayan bir şirket.

Yurtiçi Otel, Uçak Bileti, Yurtdışı Otel, Kültür Turları, Yurtdışı Turları, Cruise Gemi Turları, Kıbrıs Otel, Kıbrıs Turları, İncoming, Toplantı Organizasyon ve Seminer yapan operatör bir şirkettir.

Merkez binası Harbiye'de ordu evinin karşında , açık adres isteyen olursa dm atsın yazarım.

Bildiğim kadarıyla Türkiyenin her şehrinde tedarikcileri var ve kendine ait Bursa da ve Erzurumda merkez ofisi var.

Bence bir inceleyip caiz gelen kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarında da yarışmalar düzenleyip ücretsiz tur ve indirim imkanları veriyor, onlara da bakabilirsiniz.

Facebook : Facebook Adresi için tıklayın

İnstagram : İnstagram hesabı için tıklayın.

İyi Forumlar ,

bkm turda hangi pozizyonda çalışıyorsunuz...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.