Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar voyage ler nasıl 2 cocuklu bir aileye hangisini tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Ets üzerinden Voyage Belek'ten rezarvasyonu yaptık.

Hangi ay için yaptınız ve ödeme konusunda yardımcı oldular mı? Mesela World de tek çekim vade uygulamadan 3 taksit gibi.
  • lujin L kullanıcısına yanıt
    Hocam baya mücadele ettik ancak etsnin bu konuda çok katı olduğunu ısrarla belirttiler. Ama dost olduğumuz için farklı şekilde yardımcı oldular sağolsunlar.

Şimdi kara tarafı 5 gece mayıs ayı world 6 taksit sigorta dahil 2600 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voyage lar için bilgi verirmisiniz daha önce gittinizmi birde crystal sunseti merak ediyorum nette abzı şikayetler var ortadoğulu turistler yönünden gidipte bu konuda bilgi verebilecek olan var mı
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3 ayrı Voyage oteline gittim. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Siz hangi tesise gitmeyi düşünüyorsunuz ona göre yardımcı olayım.

• hanedantr kullanıcısına yanıt
    Arap turistin olduğu yere adım atmayın. İnsanlıktan çıkmış gibiler. Bolu'da var olan lüks oteller arap çakılı, alışveriş merkezlerinde inanın sömürüyorlar, böyle bir şey görmedim ben. Çok acayipler. Ne kuyumcusu, ne kıyafet dükkanları nede lokantalar, istilaya uğramış, yağmalanmış gibi.
  • Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe bu otel nasıldır 2 yaşında oğlumuzla gitmeyi düşünüyoruz.
  • evet Sueno Deluxe Belek olarak bizde yerimizi ayırttık hayırlı olur inşallah
  • Arkadaşlar yapmayın etmeyin böylesi bir ortamda erken rezervasyon mu yapılır? Fiyatlar G20 etkisi nedeni ile yüksek açıldı ama Ruslar artık gelmeyecek.Bu da indirim ve yerliye dönüş demek.İndirim olmasa da uzun süre bu fiyatlar korunur (tabi siz böyle rezervasyonlara devam ederseniz zor) yada banka,tur şirketi kampanyaları fazlalaşır.Yerliye dönüş sonrası bir de konsept değişikliği bekliyorum.Herşey dahil bizim için değil Rusların doyumsuzluğu için çıkan bir konseptti zaten.Şimdi içkiyi çıkarıp yeni bir konsept oluşturma derdine düşecekler.Turizm sektörü çok şımarmıştı,ayakları yere değer artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: picea22

Long Beach Resort Hotel & Spa Deluxe bu otel nasıldır 2 yaşında oğlumuzla gitmeyi düşünüyoruz.

bu otele 2 kez gittim.1. 2012 yılındaydı. 2. ise 2015 yılında.otel aşırı büyük.şimdi yanında long beach harmony açıldı orası ile herşey ortak kullanımda.deniz iyi değil kayalar mevcut.yüzerken kolunuzu ayagnızı çarpmamanız çok güç.defalarca bunu yaşadım.beğendiğim tek güzel tarafı harmony tarafındaki sakinlik, sahilindeki iskelesi ve havuzları.2 otelin 2 adet deniz suyu ile doldurulmuş havuzu mevcut.harmony tarafındaki manzara olarak çok iyi.bunu tavsiye ederim.yiyecek içecek beni tatmin etmedi.içki kullanıyorsanız kalite yok.içecekler pis plastik bardakla veriliyor barlarda.otelin genelinde yiyecek içecek bölümünde pek hijyen yok.özellikle iceceklerden tiksindim o bardakları görünce.yemekleri ehh işte ve inanılmaz bir kalabalık var otelde.yürüme mesafesi cok fazla.devamlı yürüyosunuz otelde.otel genel olarak aile oteli.eğlence ve animasyonları hiç tatmin etmedi.çok basitti ve haz almadım. otelin en güzel tarafı ise büyük 2 katlı açık hava diskosu mevcut.ben cok fazla otele giderim ama böyle bir disko hiç bir yerde görmedim.
    sonuç itibariyle istenilen fiyatı haketmeyen bir otel.o fiyata daha güzel yerler var.önermiyorum kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 29 Kasım 2015; 15:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Arkadaşlar yapmayın etmeyin böylesi bir ortamda erken rezervasyon mu yapılır? Fiyatlar G20 etkisi nedeni ile yüksek açıldı ama Ruslar artık gelmeyecek.Bu da indirim ve yerliye dönüş demek.İndirim olmasa da uzun süre bu fiyatlar korunur (tabi siz böyle rezervasyonlara devam ederseniz zor) yada banka,tur şirketi kampanyaları fazlalaşır.Yerliye dönüş sonrası bir de konsept değişikliği bekliyorum.Herşey dahil bizim için değil Rusların doyumsuzluğu için çıkan bir konseptti zaten.Şimdi içkiyi çıkarıp yeni bir konsept oluşturma derdine düşecekler.Turizm sektörü çok şımarmıştı,ayakları yere değer artık..

Daha öncede yazdım.Ruslar gelecektir.Ve tahminimce mart ayına kadar bu yasak kalkacaktır.Eger kalkmazsa rus turizm firmalarının hepsi iflas eder.Rus tur şirketlerinin bir çok oteli bulunuyor türkiyede.Ve çalıştıkları yerlerin %60 ı mısır ve türkiye.En kötü senaryo olarak yasak kalkmazsa eğer, ruslar belarus üzerinden yine gelecektir.Ruslar mısırı o kadar sevmemelerine rağmen yine yasaklı olamasına rağmen belarus üzerinden hala mısıra gidiyorlar.Rusların tatil beldesi olarak en çok sevdikleri yer türkiye.açık ve net bu.
    Bu nedenle yine bir şekilde gelirler en kötü senaryoda bile.

Rusların gittiği oteller bellidir,genelde çok kaliteli otellerde kalmazlar.Rus turistle çalışan otellerde bellidir, özellikle alanya ve kemer bölgesinde.Alanyadaki kaliteli otellerin çoğu alman ve avrupa ağırlıklı çalışır.Zaten yeni yapılan oteller artık avrupa pazarıyla çalışmak istiyor ve konseptlerini ona göre belirliyorlar.Bu otellerin fiyatlarında düşme olmayacaktır.Büyük zincir otellerin bir çok alternatifi var. rus gelmezse iranlı ve arap turiste yogunlaşırız diyorlar.Çunkü zincir oteller sadece rus pazarıyla çalışmıyorlar.Örneğin crystal grupları rixoslar alva donna voyagelar sueno gibi... Bu yüzden bu zincir oteller fiyatlarda indirime gitmezler. Ve göreceksiniz en geç ocak ayında fiyatları artacaktır bu otellerin.

Geçtiğimiz sene bir çok kişi fiyatlar düşecek rusyadaki krizden dolayı dedi.Fakat gördükki fiyatlarda herhangi bi düşüş olmadı ve aksine devamlı artış oldu.

Benim düşüncelerim bunlar arkadaşlar, herkese iyi forumlar

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Forumdasim youmun icin tskler.peki 2500 tl civarlarinda 5gece 6 gunluk aquaparki buyuk olan cocuk dostu otel tafsiyen varmidir.

• picea22 kullanıcısına yanıt
    Dostum kac kisin,hangi tarihte istyosun, hangi bolge istiyosun.bunlari soylemeden ben nasil fiyat kiyaslamasi yapiyim.Kara duzen yazmissin.aqua parki buyuk olan bir kac otel soyleyim antalyadan, silence beach, crystal sunset, crystal waterworld, bunlara bakabilirin. Eger ucuz olsun kalite onemli degil dersen alanya waterplanet ve eftalia aqua

• Aquasis Deluxe Resort hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım yeni açılacak fiyat da uygun görünüyor.

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Agustos 14-19 tarihlerinde 2 aile 4 yetiskin 2 cocuk. cocuk yaslari 2.silence beach ve cristalleri inceledik fakat yorumlara bakinca tereddutte kaldik. Esasinda olumsuz yorum cok olmasada mide bulandirmaya yetiyo. Alternatif varsa onerirsen sevinirim. Bu sartlar altinda cristal grubu otelleri, ali bey park oteli, silence beach ve long beach otellerini degerlendirmeye almistik.aile basi limit 2500-2800 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picea22 -- 29 Kasım 2015; 18:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: picea22

Agustos 14-19 tarihlerinde 2 aile 4 yetiskin 2 cocuk. cocuk yaslari 2.silence beach ve cristalleri inceledik fakat yorumlara bakinca tereddutte kaldik. Esasinda olumsuz yorum cok olmasada mide bulandirmaya yetiyo. Alternatif varsa onerirsen sevinirim. Bu sartlar altinda cristal grubu otelleri, ali bey park oteli, silence beach ve long beach otellerini degerlendirmeye almistik.aile basi limit 2500-2800 gibi

manavgatta pegasos world diye bir otel var 2 sene önce kalma sansım olmuştu burada.büyük bir aqua parkı var ve tesiste fena değil.denizinden flan memnun kalırsınız.fakat alkol kalitesi cok kötü.orta derecede bir otel.geçtiğimiz senelerde ets tur satıyordu.bu sene göremedim ets turda fiyatlarını.oteli arayıp hangi turda satısı oldugunu sorabilirsiniz eger hoşunuza giderse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 29 Kasım 2015; 18:45:33 >

• Değerli arkadaşlar benim 2 çocuk var 9 ve 3 yaşlarında. Bu zamana kadar çocuklara ücret odemedim fakat bu sene ikinci çocuk işin içine girince fiyat yüksek çıkıyor. 2. Çocuğa ücret odememek için ne yapabilirim.tur şirketleri yardımcı olur mu?

• Merhaba, temmuz da sirius deluxe otel alanyayı düşünüyorum incelediğimde yorumlar hep olumlu olmuş. Birde yeni açılacak Lumos deluxe var ama onla ilgili birşey bulamadım. Önerileriniz varsa alabilirim tşkler.
  • İki çocuğa ücret almayan oteller var onlardan bakabilirsin. Tur şirketlerinden ziyade otelle görüşmen daha iyi olur. Ben geçen sene benzer bir durumu otelle konuşarak hallettim. Ets yapamayı demişti. Sizede tavsiyem otellerle görüşüp ikna etmeye çalışmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maarul -- 29 Kasım 2015; 21:53:23 >
  • 2 yorum da ben ekleyeyim,

Crystal Nirvana Lagoon & Villas

++++ (Artı Yönleri)
    Odalar yeni, geniş, eğer bahçe katı alırsanız çocuğunuzun oynayabileceği kendine ait bahçesi bile var, bahçenin yan tarafları bitkiler ile kapalı komşu bahçe ile takılmıyorsunuz.
    20 Saat açık A'la Carte restaurant ==> gece çorbası sandviçi yerine acıkırsanız adam gibi yemek yiyebileceğiniz güzel bir restoranı mevcut, sadece ana restoranın açık olduğu saatlerde kapalı.
    Patisserie ==> Binbir çeşit saçma tatlılar yerine az çeşit ama kaliteli tatlılar dondurmalar mevcut, dondurma Mövenpick servis ediliyor, saray sarması, tramisu, makaron çeşitleri pasta çeşitleri çikolata mevcut, ferah ve geniş bir ortam.
    A'la Carte Restoranlar ücretli fakat bana göre bu avantaj, 15 eur ücret lakin rezervasyonda ve serviste sıkıntısız bir yemek, Biz SteakHouse'a gittik, mükemmeldi.
    Kids Club==> Şu ana kadar gördüğüm en iyi ve en kapsamlı kids club. Çalışan sayısı çok fazla, kendi resepsiyonu var,
    İçkilerin çoğunluğu bilinen marka, kola bira vs şişede servis ediliyor. Bira için Fıçı seçeneği de var fakat kola için tüp seçeneği görmedim, sabahları taze sıkma portakal suyu ücretsiz ve dilediğiniz kadar alabiliyorsunuz,
    Yemek çeşitleri geniş ve lezzetli yemekler servis ediliyor, ayrıca snack'ler de bence güzeldi

------ (Eksi yönleri)
    Otelde eğlence zayıf, akşam şovları sonrası bir takım aktiviteler olsa da katılım pek olmuyor, daha sonra açılan disko'ya 1 kere gittim bomboştu zaten müzik çalan açık bir alana disko diyorlar pek ambians da yok.
    Denizi kum çakıl karışık ben kum sahil sevdiğim için sevmedim.
    Havuz çok geniş değil ama yeterli.
    1 kez bir kovaya ihtiyacım oldu (verandada ufaklığın havuzunu doldurmak için) telefonla istedim, göndericez dediler 2 saat ve 5 kez arama sonrası gelebildi. Yok deyip geçseler bunca kez aramazdım lakin her seferinde ilettik gelmedi mi ye döndü olay

Sonuç olarak ben deliler gibi eğleneyim coşayım gibi bir beklentiniz yoksa çok kaliteli otel, ama çocuksuz bir şekilde kız arkadaşınızla filan giderseniz Voyage, Susesi vs daha ağır basar.

Paloma Sultan Club Özdere

+++++
    Sonsuzluk havuzu müthiş, yanında oturması bile insanı dinlendiriyor
    Maalesef artı yönler bu kadar

------
    Odalar minnacık ancak yatıp uyursunuz, odada kaldığınız her dakika afaganlar basıyor, kapısı bile standarttan dar çocuk arabasını zor geçirdik o derece
    Animasyon şovları sadece Fransızca anonslar ise Fransızca sonrası İngilizce, Türkçe varsa da kaldığım süre içerisinde ben duymadım şahsen.
    Ana binada kalırsanız sıfır ses yalıtımının 0 olmasından dolayı dışarıda animasyon ekibinin Fransızca bağırışlarını makarena vs bilimum şarkılarla eğlenceleri odanızda iliklerinize kadar hissediyorsunuz.
    A'la Carte restoran var fakat bize 3 gün sonrasına rezervasyon önerildi, ek masa koysanız bir şekilde sığdırsanız dediğimizde misafir ilişkiler sadece sığmaz! demekle yetindi. Halbuki "sizin ve diğer misafirlerimizin rahatlığı açısından tercih etmiyoruz deseler de aynı kapıya çıkardı.
    İş bilmez Misafir ilişkileri Yöneticisi, ayrıca yaşanan sorunları tripadvisor'da yayınladığımızda biz a'la carte rezervasyonu yapalım dedik siz istemediniz şeklinde saçma bir yalana başvurabilen birisi.
    SPA merkezi==> Ben böyle pis bir hamam ve indoor havuz görmedim, bir de yaş aralığı gözetmeksizin daha bebek yaşta çocuklar fink atıyor artık ne yaptılarsa bildiğin dere suyu gibiydi havuz.
    Hamam pis olmakla beraber kurnalarda tas vs yoktu turistler bildiğin plastik bardaklarla su dökünmeye çalışıyordu. Ayrıca sabun istediğimizde bize kullanılmış sabun uzatacak derecede değişik bir işletmecisi var SPA'nın.

Sonuç olarak biz gerçek yaz tatilimizden evvel 3 günlüğüne gitmiştik mayıs başıydı sanırım. Buraya 7 8 gece gittiğimi düşünemiyorum bile.

@ottoserdar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.