Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuc olarak otelte kalitenin k si yok. Belek otelleriyle uzaktan yakindan alakası yok. Daha kaliteli biseye rastlsmadi.Benim tavsiyem 2 gece az kalin ama kaliteli bi otele gidin. Sahsen 10 gun Mega mi 2 gun Titanic mi deseler hic dusunmeden suanda 2 gece Titanic'e gecerim

Odalardaki yataklar yine ayni şekilde rezalet. 7 gece bu ceset otelde nasil gececek bilemiyorum.Cok fena faka bastik :D ucak biletleriyle 4500 liraya gelen 7 gecelik otelde Burger King deki gibi makina kolasi icicez :) Alkol kullanamayacagiz. 20 dakika barmenle Raki tartismasi yaptik.Onume koydugu rakinin israrla yeni raki olduğunu iddaa ediyor.Uzaktan yakindan alakasi yok. Kiyasladigim otel Titanicle arasinda 1 gecelik fiyat farki var sadece :) Valla odedigim paranın yarisini iade etseler aninda donus yapacak kadar memnuniyetsizim suanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 7 Eylül 2016; 14:18:10 >
  • Amara prestige 4 gece 5 gün konakladım harika bir tatil geçirdim tek eksi yanı odalar biraz eski yemekler animasyonlar gayet iyi aqua park havuzlar deniz çok kullanışlı çok memnun ayrıldık otelden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Sonuc olarak otelte kalitenin k si yok. Belek otelleriyle uzaktan yakindan alakası yok. Daha kaliteli biseye rastlsmadi.Benim tavsiyem 2 gece az kalin ama kaliteli bi otele gidin. Sahsen 10 gun Mega mi 2 gun Titanic mi deseler hic dusunmeden suanda 2 gece Titanic'e gecerim

Odalardaki yataklar yine ayni şekilde rezalet. 7 gece bu ceset otelde nasil gececek bilemiyorum.Cok fena faka bastik :D ucak biletleriyle 4500 liraya gelen 7 gecelik otelde Burger King deki gibi makina kolasi icicez :) Alkol kullanamayacagiz. 20 dakika barmenle Raki tartismasi yaptik.Onume koydugu rakinin israrla yeni raki olduğunu iddaa ediyor.Uzaktan yakindan alakasi yok. Kiyasladigim otel Titanicle arasinda 1 gecelik fiyat farki var sadece :) Valla odedigim paranın yarisini iade etseler aninda donus yapacak kadar memnuniyetsizim suanda

hocam iptal sigortası yaptırdıysanız tatil süresince her günü kapsiyor bildigim kadarıyla araştırın bir derim

sizin durumunuzu bende gecen sene spice ta yaşadım öve öve bitiremediler 6 gece almıstım o gün anladım kaliteyi seven biriyseniz size göre değil bu oteller

• quote:

Mega Saray'i cok oven arkadaslar sanirim alkol kullanmiyorlar. Otelde Balantines disindaki viskiler Euro olarak ucretli. Sadece yerli alkol ücretsiz kendimi Alanya'daki otellerden hissettim veya Kemer.. Bira cogunlukla plastik bardakta veriliyor.Makinadan veriliyor. Yani kapali kutu Efes yok.Kolalar yine makinadan. Acayip sezlong sikintisi var.Bos sezlong bulmsk imkansız gibi duruyor.Sabahtan havlu aticsz heralde :) Bunlari bilsem bu otele 7 gece 3800 tl odemezdim. Titanic Deluxe Belek ile arasinda gece gündüz kadar fark var.Sueno ile de karsilastirilamayacak derecede fark var. Klasik Kemer oteli diyebiliriz. Havuz yok diyelim biz cunku gercekten yok :) Suanda tam bir hayal kirikligi oldu benim icin.Barmenlerin saydigi alkoller komedi. Is icin Kemer de Royal Palm Resort'e gitmiştik icecekler orayla ayni duzeyde.Barmenlerin iyi olma ihtimali yok cunku otelde alkol yok. Otel Sueno Golf'le hemen hemen ayni para ama arada gece gunduz kadar fark var hakikaten.

Keske oteli arayip bilgileri alsaydim bu kadar dusuk standartli olabilecegini hic dusunmemistim

Yemekleri gercekten iyi.Her cesit yemek mevcut.Restorant kismini begendim.

Hocam keske sorsaydiniz ve yorumlari okusaydiniz trpadvisora da yazdim. Alkol olarak viski ballentines votka olarak absolut rakı olarak tekirdag veriyorlar siseyi gozumun onunde actilar. Ama isteyince veriyorlar. Bu etmiyor fiyat araliginda sisede vermelerini beklemeyin zaten ha veren varsa bildiginiz ben de gidebilirim. Gazi tadi yerinde olduktan sonra tupte vermesi benim icin bisey ifade etmiyor. Siz ayni fiyata 6 gun titanicte kalirsiniz ben 8 gun mega sarayda tercih meselesi. Forumda genel kani fiyat performans oldugu yonunde ben de ayni sekilde dusunuyorum. Giden 2 arkadasim daha oldu ikisi de cok tesekkur etti bana

• hulusi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 4 yaşında bir kızım var. Havuzdan çok denizi kullanmayı düşünüyorum. Denizi sığ mı, temiz mi?
    Ayrıca çocuk oyun alanı var mı?Varsa yeterli mi?Çocuk havuzu durumu nedir?
    Biraz daha detalı bilgi verebilir misiniz?
  • Şu an mega saraydayım .yorumları okuyarak geldim otele.ilk akşam delux standart odada kaldım .bunlar yeni bina.a.b.c olarak ayrılmış ben a da 4. Katta kaldım bir gece.oda temiz ,yataklar ve eşyalar yeni.banyo lavabo Vitranın .balkonda 2 koltuk.direk 2 kart veriyorlar.ayrıca havlular içinde kart veriyorlar.şimdi Deluxe Aile Odası (Havuz erişimli) geçtim.bu binalar dediğim gibi yeni herşeygüzel .dolapda iki şişe malt Efes kola fanta soda var.dove nin şampuanı ,vücut kremi ve sıvı sabunu var.önündeki havuz güneş pek görmüyor o nedenle soğuk.4 şezlong var .ayrı girişli iki oda biri aile biri çocuklar için.çocuk odasında tv ,wc,dolap var.2 odada herşey aynı sadece birinde ikiz yatak var digerinde 2 tane birer kişilik yatak var.ayrıca odalarda 1 tek 1 de çift kişilik koltuk varbu odalardaki bir fark da bornoz var .ve havuz için havlu koymuşlar extradan.ayrıca bu odaların ikisindede çay matik ve çay ncafe çeşitleri var.
    otel gibi değildi burası tatil köyü .yani Amara kemer e gittim gecen sene orası direk bir otel ve önünde havuzlar varken bunun etrafı gerçekten çok geniş ve a.b .c bölüm tarafları çok sesiz .birde club aile odaları bölümüde çok iyi.bunlar galiba 2 ve 3 katlı.önlerinde +12 havuz var.toplam 3 havuz var biri kaydıraklı.havuzlar biraz yetersiz gibi diyeceğim ama gözümüz doymuyor herhalde çünkü rahat rahat yüzüyoruz öyle bir yoğunluk yok.yemekler gayet iyi personel dahada iyi.hep güleryüzlüler.deniz tarafı sabahdan güzel ö.sonra dalgalı oluyor.deniz tuzlu ve çabuk derinleşiyor.pek şezlong konusunda sorun yaşamadık sürekli rahatça bulduk.dondurma Algida .portakal suyu ve Türk kahvesi ücretsiz.çevre düzenlemesi çok çok başarılı.
    Burada olan arkadaşlar yarın 2 de Türk kahvesi verilen yerde olacağım gelenlere Kahveler benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonennet -- 7 Eylül 2016; 18:23:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaya belek nasıldır arkadaşlar belekte 19-24 eylül arası 2,000-2,300 tl bütçeli nereleri önerirsiniz çocuk yok eşim ve ben

• Neyse benim beklentim cok yuksek bu yuzden Mega Saray cok vasat geldi. Tercih meselesi tabi ama bu otel Belek'te bu fiyatlari hak etmiyor hemde acik ara. Sampuandir turk kahvesidir 3500-4000 tl verdiginiz tum otellerde var. 6 gece Titanic Deluxe Belek 4000 tlydi. Mutfak et kalitesi alkoller odalar havuzlar hizmet filan tam parasının hakkini veriyor.Sise biranin olmadigi kolanin makinadan verildigi oteller filan Alanya'da Kemer'de filan olur. Odaya koydukları malzemeleri bu fiyattaki tum oteller koyuyor. Vucid kremi dove sampuan filan bunlari extra mi sayicaz 2 kisi 3900 tl para odemisiz onlari da koysunlar bi zahmet. Zevkler tabiki tartisilmaz ama gelecek sezon gidecekler bunları okusun tartsin oyle gitsin. Biz ailece baya titiziz A kalite otellerle arasında 1 gece fark olunca ve kalite olarak gece ile gunduz arasında fark olunca insan haliyle üzülmuyor degil :)

Bu sezon Megaya gidenler umarim gelecekte Titanic-Seunolara filan gider de aradaki ucurumlari görür.Hemde aradaki ufacik fiyat farkiyla.

Bu arada memurum oyle zengin filan degilim.Hani kalkipta Mega'yi Max Royalle filan kiyaslamiyorum.Arasinda 300-400 lira fark olan 1-2 otelle kiyasliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 7 Eylül 2016; 20:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

quote:

Sonuc olarak otelte kalitenin k si yok. Belek otelleriyle uzaktan yakindan alakası yok. Daha kaliteli biseye rastlsmadi.Benim tavsiyem 2 gece az kalin ama kaliteli bi otele gidin. Sahsen 10 gun Mega mi 2 gun Titanic mi deseler hic dusunmeden suanda 2 gece Titanic'e gecerim

hocam iptal sigortası yaptırdıysanız tatil süresince her günü kapsiyor bildigim kadarıyla araştırın bir derim

sizin durumunuzu bende gecen sene spice ta yaşadım öve öve bitiremediler 6 gece almıstım o gün anladım kaliteyi seven biriyseniz size göre değil bu oteller

Yok hocam iptali sordum hemen olmuyor dedi acenta :) Kalite parasi ödeyip kalitesiz ortamda bulunmak adami sıkıyor sadece baska bi durum yok yani

• Simdi soyle soyleyeyim.kimse burda clup mega sarayi fiyatina gore abartmadi 200 250 bandinda f/p olarak guzel.sahaen luks yer yemek/icecek istesem yakalsik 2 katina VOYAGE hotel de kalirim.eksik arasan her yerde bulursun.kaldigim cogu otelde kola bira gibi icecekler acik verilir.ki normal.icecekler normal.bu fiyata gore yettigi kadar icecek alkol kahve cay vs iyi ..ben gunluk hayatimda hergun whisky icmiyorumki arayayim.tekrar soyluyorum.burda oneren arkadaslara cok tskler.su an italian restaurant da gayet leziz yemekler esliginde raki iciyorum.birazdan kahve icmeye geciyorum.verdigim paraya gore otelden memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watersreep -- 7 Eylül 2016; 20:33:42 >
  • quote:

Neyse benim beklentim cok yuksek bu yuzden Mega Saray cok vasat geldi. Tercih meselesi tabi ama bu otel Belek'te bu fiyatlari hak etmiyor hemde acik ara. Sampuandir turk kahvesidir 3500-4000 tl verdiginiz tum otellerde var. 6 gece Titanic Deluxe Belek 4000 tlydi. Mutfak et kalitesi alkoller odalar havuzlar hizmet filan tam parasının hakkini veriyor.Sise biranin olmadigi kolanin makinadan verildigi oteller filan Alanya'da Kemer'de filan olur. Odaya koydukları malzemeleri bu fiyattaki tum oteller koyuyor. Vucid kremi dove sampuan filan bunlari extra mi sayicaz 2 kisi 3900 tl para odemisiz onlari da koysunlar bi zahmet. Zevkler tabiki tartisilmaz ama gelecek sezon gidecekler bunları okusun tartsin oyle gitsin. Biz ailece baya titiziz A kalite otellerle arasında 1 gece fark olunca ve kalite olarak gece ile gunduz arasında fark olunca insan haliyle üzülmuyor degil :)

Bu sezon Megaya gidenler umarim gelecekte Titanic-Seunolara filan gider de aradaki ucurumlari görür.Hemde aradaki ufacik fiyat farkiyla.

Bu arada memurum oyle zengin filan degilim.Hani kalkipta Mega'yi Max Royalle filan kiyaslamiyorum.Arasinda 300-400 lira fark olan 1-2 otelle kiyasliyorum.

Arkadasim biraz pahali denk gelmis size 8 güne 3.600 tl den kaldik biz. Tabi beklentiler de farkli benim icin cevre duzenlemesi de oncelikler arasinda yemekler de.Ama esas önemli olan benim icin Otelde 8 gun nasil gecti anlamadik her gun 7 de kalkip 11 de yatmamiza ragmen. Gunluk kisibasi 225 tl ye daha iyi bir otel bilmiyorum bilsem orayi da tavsiye ederim.

• quote:

Neyse benim beklentim cok yuksek bu yuzden Mega Saray cok vasat geldi. Tercih meselesi tabi ama bu otel Belek'te bu fiyatlari hak etmiyor hemde acik ara. Sampuandir turk kahvesidir 3500-4000 tl verdiginiz tum otellerde var. 6 gece Titanic Deluxe Belek 4000 tlydi. Mutfak et kalitesi alkoller odalar havuzlar hizmet filan tam parasının hakkini veriyor.Sise biranin olmadigi kolanin makinadan verildigi oteller filan Alanya'da Kemer'de filan olur. Odaya koydukları malzemeleri bu fiyattaki tum oteller koyuyor. Vucid kremi dove sampuan filan bunlari extra mi sayicaz 2 kisi 3900 tl para odemisiz onlari da koysunlar bi zahmet. Zevkler tabiki tartisilmaz ama gelecek sezon gidecekler bunları okusun tartsin oyle gitsin. Biz ailece baya titiziz A kalite otellerle arasında 1 gece fark olunca ve kalite olarak gece ile gunduz arasında fark olunca insan haliyle üzülmuyor degil :)

Arkadasim biraz pahali denk gelmis size 8 güne 3.600 tl den kaldik biz. Tabi beklentiler de farkli benim icin cevre duzenlemesi de oncelikler arasinda yemekler de.Ama esas önemli olan benim icin Otelde 8 gun nasil gecti anlamadik her gun 7 de kalkip 11 de yatmamiza ragmen. Gunluk kisibasi 225 tl ye daha iyi bir otel bilmiyorum bilsem orayi da tavsiye ederim. Bu arada ballentinesi red label ve jack danielsdan daha cok severim.

• Yarın Megasaray girişim var 6 gün için 3100 lira ödedim club odasına,oda pek önemli değil benim için oda da pek vakit geçirmeyeceğiz kardeşimle gidiyorum.Yorumlara bakılırsa beklentiyi üst düzeyde tutmamak her zaman için en iyisi çünkü ödediğiniz ücret belli 2 sene önce voyage sorgundaydım herşeyi ile mükemmeldi otel şuan 7 bin lira 6 gecesi.Şimdi voyage ile kıyaslamak oldukça abzürd olur benim için.Farklı bir örnek veriyim geçen sene yine aynı zamanlar ISIS Bodrum daydım 5 geceye 2300 ödemiştim ultra herşey dahil otelde bira hariç hiç bir alkolün markası yoktu yemekler oldukça kötüydü yani 5 gün dışardan yedik eğlence sıfırın altındaydı otel haricinde 5 bin lira harcamıştık yani oteli sadece pansiyon olarak kullanıyorduk o yüzden en son ki konakladığım otel ISIS olduğu için bana bi kaç gömlek üstün geleceği aşikar.Umarım öyle gelir şuan için sadece umuyorum bu sene tatile çıkmadım yorumlara bakarak mega saray da karar kıldım bu tarz pişmanlıkların geri dönüşüde oldukça masraflı olacağı için dinlenmeye,eğlenmeye bakacaz artık.

• MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    hocam benim demek istedigim de tam bu.bende voyage sorgun da kaldim.o kaliteye fiyat da oyle iste.clup mega saray gunluk 200 tl fiyatlara gayet uygun ve bu fiyata gore kaliteli..iyi tatiller dilerim

• watersreep kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

Bu arada DH olarak toplanıp Mega Saray zirvesi yapabilir,alkolün dibine vurabiliriz tabi alkol konusunda yukarıda ki arkadaşın yorumundan dolayı sıkıntı yaşamazsak gerekirse sizin için barmenlik yapıp sex on the beach ve lynchburg larınızı ben hazırlayabilirim
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Mantıklı olabilir 😀

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Su anda en iyi f/p oteli sueno golf galiba. Sadece yatmaya odaya çıkılacaksa hiç ekstra vermeye gerek yok.

• Mega Saray'in yanindaki otele yanlislikla girdim Asteria Otelmis adi.Canli muzik filan var.Bizim otel aksam 7 den sonra ölü cikmis gibi oluyor.Kapkaranlik sessiz filan.Megadakiler yan oteli aksamlari tavsiye ederim :D Esimle yanlislikla girdik aksamlari ortami beğendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 8 Eylül 2016; 21:16:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

Çok teşekkür ederim.

Bu arada DH olarak toplanıp Mega Saray zirvesi yapabilir,alkolün dibine vurabiliriz tabi alkol konusunda yukarıda ki arkadaşın yorumundan dolayı sıkıntı yaşamazsak gerekirse sizin için barmenlik yapıp sex on the beach ve lynchburg larınızı ben hazırlayabilirim

Dostum ben takintiliyim.Kalitesiz alkol icmiyorum.Ya kaliteli icerim yada icmem.Makinadan çıkan birayi icemiyorum cunku su gibi.

Megada yemek konusunda sifir sikinti. 7/24 yemek var ve her cesit yemek var.Baligin her turlusu etin her turlusu vs vs Icecekler sikintili sadece ve otel aile oteli derler ya burasi kokune kadar aile oteli. Cocugu olan bu oteli kaçırmasin tabi Gokhan'in 8 gece 3500 e alinirsa. Yoksa 7 gece 4000 tl hak etmiyor kesinlikle

mesela yan oteli hic bilmiyordum fiyatlarina baktim 7 gece 2900 tl yaziyor. Bira istedim acik verdiler biizm otelle ayni cerez istedm verdigi cerez cok iyiydi.Gelince git bizim bardan cerez iste leblebi verecek sana.Cipste yok :D Bu tur seyler belek otelleri icin basit seyler ama bizim Mega Saray Kemer-Alanya bolgesi oteli gibi hizmet veriyor.Suanda saat 21.25 cocuklarin eglendigi yerde bizim otelde kendi cŕalisanlari sacma sapan dans ediyor.1 saat suruyor sonra otel ölü. Yan otelde canli muzik filan cok iyi. Geldiginde goruselim :)

Sonuc olarak eger alkol konusunda takintili degilseniz, aile oteli arıyorsanız, ozellikle cocuk varsa ve erken rezervasyon doneminde uygun alabiliyorsaniz Mega Saray'i tercih edebilirsiniz.Onun disinda benim aldigim fiyatlara bu Otele gelinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 8 Eylül 2016; 21:34:16 >

• Hocam votka olarak Absoult mevcutmuş viski olarakda chivas 2 Euro dedi bir arkadaş yani oldukça uygun fiyat olarak içilmez değil sizde kendinizi bu kadar sıkmayın yazın sonu zaten tatilinizi iyi geçirmeye bakın verdiğiniz para az buz değil zehir etmeyin bu tarz ufak tefek şeylerle tatilinizi geçen sene en son gittiğim otelden bahsettim sadece İsis olarak 3 otelde kaldım Bodrum'da buraya verdiğim fiyatla eş değer neredeyse yine aynı örneği veriyorum ama berbat ötesiydi herşey gerçi Oray'a eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla pek ırgalamadı bizi çünkü sürekli gecelerdeydik burayı seçmemin nedeni sadece huzurlu bir tatil eksikleride göz ardı edicem artık çünkü takılmak istemiyorum fazla bi takıntılı insanım,takılırsam kardeşimede tatili zehir ederim,olmaz :) Kriz var diyorlar sezon sonu gidilecek otellerin fiyatı 5 bin den aşşağıya değil 6 gece için yoksa benim tercihim voyage torba olacaktı orasıda 6 bin. Limak vardı gerçi 4 bin ama yer yoktu şansımıza.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.