Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Yarın gece dönüyoruz. Pazartesiye anca yazarım sanırım. :)

İkisinin de iyi olduğu noktalar var. Mesela bu akşam köpük partisi vardı. Her yerim vıcık vıcık

hocam karşılaştırma için halen beklemedeyim detaylı bir karşılaştırma yapsan çok makbule geçer. özellikle wow bodrumu merak ediyorum
  • Puravida seno sarıgermeye gelmeyin. Ne olursa olsun gelmeyin. Nazi kampı sanki. Akşam yemeğine kapri gömlek ayakkabı giyip gittim pantalon zorunluymuş. Dakika başı şefi garsonu müdürü geldi gitti. Yemek boğazımda kaldı. Bi kola getirmezler milletin bacağında pantalon ararlar. Yemin ederim alayı manyak ilk geceden çıldırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Sueno için bir şey yazmaya gerek yok pek zaten başka arkadaşlar da yazdı. 23-28 mayıs arasında balayı olarak havuzlu odada konakladık.

Hizmet güzeldi. Yemekler güzeldi ana restaurantta ne yesem acaba demedim. Mutlaka yenecek şeyler vardı. İçecek servisi masaya yapılıyor, çay veya portakal suyu fark etmez 2 dk geçmeden getiriyorlar. Animasyon ekibi iyi ama animasyonlar 5 günde sadece 2 akşam iyiydi. Belki de sezon açılmadığından iyi değildi o dönemde.

2 alacarte kullandık, italyan ve barbekü. İkisinde de porsiyonlar çok büyüktü, bitiremeden kalktık diyebiliim. Normalde paralı ama balayı diye 2 tane ücretsiz verdiler, normalde 1 ücretsizdi. Para verecek olsam barbeküye giderim ama italyan olmasa da olur. Gündüzleri sueno sokağında öğlen yemeğini geçiştirdik. Öğlen yemeğe gitmeye gerek yoktu. Deniz standart belek denizi dibi görünmeyen öğlene kadar iyi, öğleden sonra dalgalı. Hava sıcaklığı 33 derece civarıydı gittiğimizde.

Kesinlikle üst segment konakladığımızı hissettirdiler. 3650 lira ödedim dedim ki değdi. İçki her türlüsünü içerim özellikle kokteylleri güzeldi. İçeceklerin kapalı kutu verilmesi olayı bira vs içtiğinizi anlıyorsunuz.

Gelelim wow bodruma:

3 aralıkta 2100 liraya almıştım. 22-27 ağustos ve bizim gittiğimiz tarihte 3.400 lira istyorlardı. 2.100 lira verdiğim için bazı şeyleri takmadım ama 3.400 lira verseydim acırdım verdiğim paraya.

Havuzu ve denizi güzel. Bodrum denizi > belek denizi. Havuz olarak sueno wow'un 3 katıydı en az. Havuzda da sueno öndedir.

Yemek konusunda sueno ile yarışamaz. 5 gecenin 3'ünde alacarte kullandık. 2 gün ana restaurantta ne yesem diye düşündüm. Akşamları tamam çeşit var ama ne bileyim hiç birisi cezbedici değil. Sueno'nun belki 3'te 1'i yemek yedim. Sabah kahvaltıları aynı şekilde mesela suenoda 4 veya 5 çeşit jambon vardı burada 1 çeşit salam ve 1 çeşit jambon. Portakal suyu için net 10 dk sıra beklemeniz gerekiyor. Tost vb şeylerde beklemek gerekiyordu. Hiç 20 dk bekleme yok ama yine de bie yoğunlukla başbaşasınız. Otelin %90'ı doluydu bu arada.

3 alacarte başarılıydı. İtalyan, Türk ve Akdeniz kullandık. En başarılısı Türk sonra Akdeniz sonra ise italyandı. Burada porsiyonlar daha insancıldı ve bitirilebilecek şekildeydi. Suenodaki sueno sokağı mantığıyla düşünürsek burada da alacartelar snack şeklinde 12-5 arası hizmet veriyordu. Öğlen ana restauranta gitmek yerine burda yedik genelde. Hamburger italyanda veya akdenizde gözleme ya da Türk snackte lahmacun, pide, köfte gibi seçenekler mevcut.

Oda temizliği 2 otelde de çok iyiydi. Wow'da biraz sallama olabilir diye düşünüyordum ama aksine sueno kadar başarılıydı.

İçki konusunda burası şişeli sunum yapmıyordu. Biralar iyiydi ama kokteyller rezaletti. Hiç içmemiş olsak kokteylleri neyse diyeceğim de atıyorum limon suyu koyulması gerekene biri koyuyor, diğeri koymuyor. Bir de her barda farklı içecek mevcut. Atıyorum bomonti sadece pool bardan alınabiliyor. Saat 1'e kadar açık ama bir akşam saat 11'de bomonti bitti dediler. 5 yıldız otelde bitti denmemeli bana göre. Sueno da bitti ya da yok lafını duymadım. Yoksa da siz oturun getirelim derlerdi. Burda ise yok diyebiliyorlar.

Animasyon sueno'da 3 gece iyiydi wow'da 5 gece iyiydi. Her türlü wow animasyonda sueno'yu ezerdi. Yurtdışından gelmiş gruplar vs dans gösterisi yaptı. Örneğin animasyon sonrası canlı müzik oluyordu oraya geldiğinde oturacak masa yok. Bir şekilde uzağa falan ayarlıyorlardı. Son gece köpük partisi oldu, eğlenceliydi. Disco 2 otelde de kullanmadık diyebilirim. Açık alandakiler iyi de disco konsepti sarmıyor kapalı mekan.

Şezlong kapma yarışı oynanıyor otelde. Mesela sabah denize havlu atmazsanız yer bulmanız zor. Havuzda ise 10 dk dolaşarak yer bulabiliyorsunuz. Deniz bodrumda balıklar sahilde yüzüyordu. Tertemiz ve derinleşmeyen su. Suenoda ise yer kalmasa söylesen getirilebileceğini biliyorsun. Wow'da bakalım diyorlar anca.

2 otelde de balayı konseptinde konakladık. Wow bu anlamda daha başarılıydı. Ufak da olsa hediyeleri oldu kupa şeklinde. En azından şuanda hatıra olarak duruyor. Sueno'dan hatıra olsun diye kendim magnet aldım.

Oda girişleri iki otelde de hızlıydı. İki otele de sabah 11 gibi girip akşam 7 gibi çıkış yaptık. İkisinde de her şeyden yararlandık son gün.

Minibar suenoda 2 şarap 2 bira ve diğer içecekler, fındık, fıstık. Wow da normal içecekler + 2 bira şeklinde yenileniyordu.

Wow 2 erkek misafir kabul ediyor. Bu şekilde gelenler vardı. Tamamen almancı doluydu otel. Yabancı turist %10 yoktu diyebilirim. Sueno ise tam tersi ingiliz, iskoç, alman turist ve neredeyse sıfır almancı. Wow'da ben istiyor su diyen almancı vatandaşlarımız mevcuttu.

Oda olarak otel 8 sokaktan oluşuyor plajdan yola doğru. Biz 1. Sırada denizin hemen üst tarafında kaldık. Havuz 4. Sıradaki odalara tekabül ediyordu. Sürekli bir merdiven in çık durumu oluyor. Çocuklu ailelere kesinlikle wow tavsiye etmem. Gençler için iyi ama. Balayı olduğundan 1. Sıra oda verdiler. En iyi manzaraya sahip odaydı. 2 otelden de oda manzarası eklerim birazdan. Bir de dikkatimi çekti arka taraflardaki odaları yabancılara vermişlerdi.

Aquapark suenoda dışarıda para verip gidilecek tarzdaydı. Wow'da ise 2 kaydırak vardı sadece gitmedik bile. Sueno'da 7-8 farklı tipte kaydırak vardı. Yılan, kazan gibi güzel şeyler vardı. Burada ise usuleten koymuş gibi 2 tane vardı ancak.

2 otelde de transfer kullandık. Suenoda jolly'den. Wow'da ise mng'den kullandık. 2 otelde de servislerde bir tek biz vardık. Zamanında alıp bekletmeden transferleri gerçekleştirdiler.

Sueno'da vitamin bar vardı kapalı havuza yakın, portakal, havuç, elma suyu alınabilir. Burada da kapalı havuz kenarında yazıyordu ama kapalıydı.

Wow'da ütü yoktu. Odaların yarısı yenilenmiş yarısı ise eski. Yenilenmiş odalarda da mobilyalar ahşap ve eski ama temizdi. Ütü olmadığını biliyorduk ama bu büyük bir eksiklik. Odalardaki kasalar anahtarlı sistem eski tip. Bir anahtar zimmetliyorlar. Kaybedersen 50 euro ücreti var dediler. Suenoda ise elektronik kasaydı.

Yemek
    Sueno >>> wow

Alacarte
    Sueno = wow

Animasyon
    Wow > sueno

Havuz
    Sueno > wow

Deniz
    Wow > sueno

Temizlik
    Wow = sueno

Aquapark
    Sueno >>> wow

Sueno'ya 3.650 verdim değdi derim, wow'a 2100 verdim değdi derim. Ama wow'a zamanındaki gibi 3.400 ödesem acırdım. Tekrar gider miyim? Bu fiyatlar olursa gidebilirim.

2 tatilde de. Gidiş geliş kişi başı 76 lira uçak bileti (aralıkta tüm biletler almıştım onur air'den). Transfer ise 45 liradan aldım.

Seneye eşimin ailesi ve benim ailemle birlikte 8 kişi 3 oda şeklinde sueno golf yapmayı düşünüyoruz. Bu sene oda manzarasına doyduk. Seneye gereksiz. :)

Benim aklıma gelenler bunlar. Şurayı atlamışsın dersen cevap veririm. :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 4 Eylül 2016; 22:32:59 >

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Ne güzel yazmışssınız.Böyle yorumlar olunca insan karar vermekte zorlanmıyor.Malesef bu sene bu forum çok sönük.Eskiden sıcak fırsatlardaydı.Şimdi bir şey soruyorsun genelde 3 5 kişi hariç cevap vermiyor.Gidenler böyle hani uzunda değil ama 3 5 satır yazsa şimdi olmasa bile gelecek sene için fikir verebilir.Yazınız için teşekkürler..
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Bende uzun süredir burayı takip ediyorum.Hatta alıcaktım ama crystal tat beach de baya indirim vardı bookıng de.Şu an dediğiniz tarihlerde deniz manzaralı oda 1784 lira.Son 1 oda kalmış.Bundan öncekinide ben almıştım.Bu otelde kaya belek in 2 3 otel yanında.Kaya belek de karar kılmadıysanız bir inceleyin derim.Puanları çok yakın birbirine.Ets de 2151 lira aynı tarihlerde.
  • eline sağlık teşekkurler bunca şey yazdıktan sonra eksik olan ne olabilir ki sueno benim için şuanda bütçemi aşıyor wow ise bütçem dahilinde. birde Crystal otellerin belek ve sidede bulunan tesisleri var. karar vermek zor olacak.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam gece eğlencesi olarak 3 konsere birden denk geldik 22-29 Ağustos sueno Deluxe'de. Sibel Can, Altay ve Enbe Orkestrası. Hepsi de organizasyon olarak çok çok iyiydi. Sanatçılar zaten belli. Hem de masamıza her istediğimiz anında servis ediliyordu konserlerde. Dışarda izlesek cebimizden ciddi miktarlar çıkar. Diğer günler de fena değildi. Sizinkisi sanırım erken dönem olduğundan öyle denk gelmiş. Bence de sueno sokağı ve aquapark da çok iyiydi bahsettiğiniz gibi.
    Elinize sağlık. Güzel bir kıyaslama yazısı olmuş, ben de bir ara 2 senedir gittiğim titanic deluxe ile kıyaslayayim.Ayni bölgede birbirine hizmet kalitesi olarak yakın aynı segmentte oteller, 2sinin birbirine göre bazı artı eksileri var bana göre de.

• connectpeople kullanıcısına yanıt
    Evet zaten o kadar iyi olan bir otelin animasyonu normalde kötü olmaz da mayıs sonu olduğundan bize böyle denk geldi.

Titanic için değerlendirmenizi bekliyor olacağım. Seneye titanic belek olabilir bizim için. Açıkçası 2 aile de ilk kez her şey dahil tatile gideceği için sueno gibi uhd konsept olmalı. Yeter artık bu kadar yemeğe demelerini istiyorum. O yüzden titanic de düşündüklerim arasında.

Teşekkürler.

• Antalyadan arkadaşım geldi bomboş diyor turist yok denilecek kadar azmış,çoğu hoteller açmamış,açık olanlar bayram sonrası kapancakmış.

• Günlüğü en fazla 100 TL civarı pansiyon tavsiyesi olan var mı?

Alanya,Side,Kaş,Marmaris,Datça,Fethiye,Milas,Bodrum vs...
  • Merhaba arkadaşlar 25 eylül giriş 29 eylül çıkış antalya civarına 2 yetişkin 1 bebek 900 lira civarında otel bakıyorum. Varmı bu fiyatlara tavsiye edebileceğiniz otel. Lütfen biraz daha çıkın vs. yazmayın bütçem bu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstyy35 -- 5 Eylül 2016; 17:09:59 >
  • mstyy35 M kullanıcısına yanıt
    bugün tatilden yeni dönmüş birisi tavsiye etti. sidede Maritim Hotel Saray Regency. çocuklu 6 kişi kalmışlar, çok memnunlar, kuzu çevirmeye kadar çıkmış.
  • Limak limra da gizli fırsat var.23-27 eylül 2kişi 1600 lira.Bookıng den bakabilirsınız.

• mstyy35 M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz fiyata en uygun Water planet Alanya var.952 lira çıkıyor ets de.Bu paraya gidilir.Mayıs ayında kalmıştım.Yemek lezzeti dışında güzeldi.Her yer havuz.Aqua parkı var.Bölgenın en büyüğü.Yemek konusunda aç kalmazsınız.Ama bu fiyatlada en uygunu bu.İnceleyin derim.

• 25 eylül sonrasi bir tatil planliyoruz 3 gecelik. Sueno golfte uygun fiyat var. 1440 tl tatilsepetinden alirsam da 9 taksit kampanyasiyla 1280e gelecek. Alternatifler arasinda en iyi bu gibi duruyor. Buna yakin bir butceyle onerilerinize de acigim tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu arada antalyada acayip fırtına varmış denizde

7 sinde Club Mega'ya gidiyoruz kesin hortum çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu arada antalyada acayip fırtına varmış denizde

7 sinde Club Mega'ya gidiyoruz kesin hortum çıkar

Hocam sen gitmedin mi daha ya

• ozgungorkem O kullanıcısına yanıt
    Bakalım arkadaşla 17 ve 21 eylül için anlaştık dönüşte yorumlarımı yaparım.

bu arada wow kremlinden - crystal tat beache geçtim yorumlardan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

Bakalım arkadaşla 17 ve 21 eylül için anlaştık dönüşte yorumlarımı yaparım.

bu arada wow kremlinden - crystal tat beache geçtim yorumlardan dolayı

hocam gelince yorumlarını beklıyorum.23 eylul de ben giriş yapacağım.
  • Sueno da mutfak olayı öğlen hariç. Fazla beklentisi olanları hayal kırıklığına uğratır
    Şöyleki

Sabah kahvaltısında salam sucuk vs tüketmem çeşit çeşit kalite peynir zeytin ararım veya roka bunlar kısıtlı idi verilen portakal suyu sıkma diye veriliyor ama sıkma değil karışım sanırım sordum hazır geliyor bize dendi

Akşam yemeklerine gelirsek ızgara et Ada'na pirzola vs iyi değildi. İyiden kastım et kaliteli değil + pişirme aşamasında düzgün yapılmadığından pişmemiş yada yanmış vs

Alakart asia mutfağı et çok iyi terbiyeli olduğu halde ip gibi bişiler geliyordu ağzınıza her lokmada

Ama barbekü alakart çok iyiydi

Tekrar gidilirmi ? Denizi iyi değil havuzlar çok İyi,öğlen yemeği,ortamı,içeceklerde ki kalite,çerezlerdeki kalite, mekanın kalitesi ,fiyat uygun olursa evt gidilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 8 Eylül 2016; 23:11:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.