Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar antalya havaalnından belek e transfer düşünüyoruz 2 kişi. 75 tl isteniyor. Daha pratik ve ekonomik bir yol bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatilstil batmis. Tatil alan varsa kredi karti harcama itirazinda bulunmasi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 31 Ağustos 2016; 15:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Tatilstil batmis. Tatil alan varsa kredi karti harcama itirazinda bulunmasi gerekiyor.

Umarım zarar gören olmaz :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

Tatilstil batmis. Tatil alan varsa kredi karti harcama itirazinda bulunmasi gerekiyor.

İnsallah. Kredi karti itiraziyla 2 ayda alinabilir sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 31 Ağustos 2016; 17:57:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netkit

quote:

3 kuruş ucuz olsun die adı sanı duyulmamış sitelerden rezarvasyon yaptırmayın ,hep söylüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 31 Ağustos 2016; 18:03:52 >
  • Zamaninda bonubon 1 alana 1 bedava tatilleri tatilstil uzerinden almistik. Umarim burda magdurlar yoktur..

• Şu dakika itibari ile Crystal Waterworld otel rezervasyonumuzu aerobilet üzerinden gerçekleştirdim umarım pişman olmayız 03 eylül giriş 08 eylül çıkış 5 gece için 1750 tl ye geldi fiyat olarak çok iyi geldi bana aerobilette %10 indirim var bazı otellerde düşünen varsa değerlendirebilir direk diğer sitelerin verdiği fiyat üzerinden %10 indirim yapıyor ve 8 taksite bölüyor
  • Belek ya da Kemer'de 2 bay tatile çıkacağız. Aquaparklı, clublara yakın hangi otelleri tavsiye edersiniz? 7 gece için 4000-4500 TL limitimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_darks

arkadaşlar merhaba günlerdir otel araştırıyorum özellikle bana fiyat performans oteli lazım birde eğlenmek istiyorum 1.5 yaşında kızım var onu da eğlendirmek asıl amacım

Öncelikle çok otel baktım megasaray sueno vs bunlar benim bütçemi aşıyor max 2000 tl olacak 5 günlük tatil

Otelden istediklerim benden bir daha para istemesinler ve içkileri vs kaliteli olsun kalkıpta bana kolanyaya benzer viski vermesinler viski istediğimde yanındaki enerjiye para istemesinler bencen :) (gıcık oluyorum )
    bu bağlamda bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz antalya-alanya otelleri varmıdır?

ben araştırmamda crystal waterworld e baktım fiyatı iyi yani ama cok guzel yorumlar da var cok kotu yorumlar da var
    ikinci alternatifim IC hotels greenpalace
    üçüncü olarak da port nature luxry resort

bunlarda kalanlar yorum yazabilirse sevinirim

Denizinin hemen derinleşmemesi gerekiyor kızım için siz olsanız hangisini seçerdiniz? yada alternatif söyleyebileceğiniz oteller varsa sevinirim teşekkürler şimdiden

merhaba

yazdığınız oteller arasından düşünmeden ıc green palace derim. çocuğunuz ile çok rahat edersiniz

22 yıllık turizmci olmama güvenin ( otelde değil Türkiye nin en büyük turizm şirketlerinden birinde kontrat müdürü olarak çalışıyorum )

• wow kremlin ve topkapiya gelmeyin.oteller eskimis.iki bina arasi bavullari bile tasiyamadilar gidip kendim bulup tasidim.Yemekler tam standart ekstra hic bir sey yok hep aynı yemekler .Halılı odalar kokuyor alerji varsa sorun.erkek gruplarda kalabiliyor.7 gece mng 2920 fiyat std oda icin.Mng satiyormus sadece.Mng karsilamasida standart formu doldur bekle diyorlar hic bir bilg bile vermedi gorevlisi.Sorarak kendimiz ogrendik.Baska otel istedik cok fark var dediler.Bu fiyattan daha ucuza da aynı hizmetleri alabilirsiniz o yuzden tavsiye etmiyorum.

• 7 gecelik Sueno Deluxe tatilimizi yapıp döndük.
    Otele girmeden başlayarak girişte ve kaldığımız sürede Setur görevlisi oldukça ilgiliydi. Giriş-çıkış işlemleri bavullar, oda vs. herşeyle bizzat ilgilendi. Resepsiyona yanaşmadık bile, biz otururken herşeyi kendisi halletti. Oda upgrade yaptırarak aile suiti ayarlamıştı fakat havuz-deniz manzarası tercih ettiğimizden deniz manzaralı oda istedik onu da ayarladı.
    Özel bir günümüzün tarihini belirtmiştim onun için ücretsiz alacarte ayarladı ve odaya şampanya, meyve vs. servisi yaptırdı.
    İlk defa bu kadar ilgili bir temsilci ile karşılaştık.
    Otele gelirsek Sibel Can, Altay ve Enbe orkestrası konserlerine denk geldik.Hepsi birbirinden iyiydi. Deluxe uhd otelde olması gerektiği gibi alkollü alkolsüz içecekler şişede-kutudaydı.(efes-miller-becks-burn-coca cola vs.) Dondurmalar ister açık ister kapalı olarak(algida) mevcuttu.
    Standart deluxe odalar 45m2 olarak gayet geniş ve rahattı.
    Aquaparkında 6-7 büyük kaydırak vardı ve eğlenceliydi. 24 saat açık çocuk klübü ve çocuklara yönelik oldukça iyi etkinlikleri vardı.
    Çalışanlar gayet ilgiliydi, hizmet başarılıydı.
    Kahvaltı ve öğlen snack yiyecekler(döner,kumpir,pizza,pide vs) gayet güzel ve çeşitliydi. Akşam yemeklerinde çeşit çoktu fakat etlerde lezzet ve kalite sorunu vardı. Bunun dışında kusursuz bir oteldi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinannatr

wow kremlin ve topkapiya gelmeyin.oteller eskimis.iki bina arasi bavullari bile tasiyamadilar gidip kendim bulup tasidim.Yemekler tam standart ekstra hic bir sey yok hep aynı yemekler .Halılı odalar kokuyor alerji varsa sorun.erkek gruplarda kalabiliyor.7 gece mng 2920 fiyat std oda icin.Mng satiyormus sadece.Mng karsilamasida standart formu doldur bekle diyorlar hic bir bilg bile vermedi gorevlisi.Sorarak kendimiz ogrendik.Baska otel istedik cok fark var dediler.Bu fiyattan daha ucuza da aynı hizmetleri alabilirsiniz o yuzden tavsiye etmiyorum.

bende mesaj yazmaya gelecektim wow kremlin satın aldım 17 eylül için foursquare da güncel fotoları görünce soğudum. onun için aradım crystal tat beach i sordum 62 TL fark ödeyip alabilirsiniz dediler.

Crystal Tat Beach için fikir verecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Arkadaşlar 2 çift olarak ayın 10-13 u arası side alanya ve civarında otel bakıyoruz 3 gece çift kişi fiyatı max 1300 olacak şekilde.Önerebileceğiniz otel var mı hersey dahil konsepti olan.Birde Amelia Beach ve Sunmelia Beach hakkında bilgisi olan varsa yorumlayabilir mi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

quote:

Orijinalden alıntı: sinannatr

wow kremlin ve topkapiya gelmeyin.oteller eskimis.iki bina arasi bavullari bile tasiyamadilar gidip kendim bulup tasidim.Yemekler tam standart ekstra hic bir sey yok hep aynı yemekler .Halılı odalar kokuyor alerji varsa sorun.erkek gruplarda kalabiliyor.7 gece mng 2920 fiyat std oda icin.Mng satiyormus sadece.Mng karsilamasida standart formu doldur bekle diyorlar hic bir bilg bile vermedi gorevlisi.Sorarak kendimiz ogrendik.Baska otel istedik cok fark var dediler.Bu fiyattan daha ucuza da aynı hizmetleri alabilirsiniz o yuzden tavsiye etmiyorum.

bende mesaj yazmaya gelecektim wow kremlin satın aldım 17 eylül için foursquare da güncel fotoları görünce soğudum. onun için aradım crystal tat beach i sordum 62 TL fark ödeyip alabilirsiniz dediler.

Crystal Tat Beach için fikir verecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam wow otellerini almayın, o oteller artık eskidi..Yani 10 sene önce iyi olabilir ama şu anda aynı paraya, hatta daha düşük paralara çok daha iyi hizmet alacağınız oteller var..

• berbes kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bakıyorum da hep erkek gruplar var. Onun için vazgeçtim 62 lira fiyatla crystal tat beache gidicem bu otel hakkında bilginiz var mı

• Merhaba Titanic delux Belek Nasıl?
    Daha önceden giden arkadaşlardan görüşlerini alabilirmiyim

• rkrlmaz R kullanıcısına yanıt
    Konaklama yapmadım yanlız bahsettiğiniz bölgede orta-üst kalite diyebiliriz. Bir paloma otelleri kalitesi beklemeyin ama denize 3. yada 4. parsel düşük costçu otellerdende iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecms

Merhaba Titanic delux Belek Nasıl?

Suan burdayım neyi merak ediyorsunuz yardımcı olmaya calisayim

• quote:

Orijinalden alıntı: cesar2005

quote:

Orijinalden alıntı: ecms

Merhaba Titanic delux Belek Nasıl?

Suan burdayım neyi merak ediyorsunuz yardımcı olmaya calisayim

Merhabalar hocam otelin yemek olayları nasıl acaba güzel mi yemekler lezzetlimi? damak tadı değişir kişiden kişiye ama merak ediyorum verilen fiyata değer mi ? İçecek olayları nasıl kapalı kutunun veriliyor açık mı veriliyor yardımcı olursanız sevinirim

• Merhaba bende Bayram'da gideceğim
    hizmet kalitesi, otelin fiziki koşulları ve çocuk klübünü merak ettim

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.