Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür paylaşımları başka nerelerden takip ediyorsunuz arkadaşlar? Dh dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftaya cuma-cts-pazar için yer arıyoruz.3 yetişkin 1 çocuk olacak.Bodrum,kuşadası falan olabilir.Hangi otelleri önerirsiniz toplam 3 gece 2000tl ye kadar?
  • Paloma Grida Belek Yorumlarım ilgilenenler için:
    Öncelikle otelin yerleşimi ve doğası çok güzel,yeşillikle ve doğayla iç içesiniz.Girişte otoparkları daracı çamların arasımda birbirine değme riski çok.Hatta belboy siz park edin otopark dar biz güvenemiyoruz dedi.Girişte hemen dikkatimizi çeken kedilerin çok ortalıkta olması özellikle restorana titiz ve benim gibi huylulanan insanlar için olumsuz.
    Odalarda temizlik günlük yapılıyor ama odalar eski fayanslar ve küvetlerden klima sistemine kadar, bu çok belli oluyor.Ama çalışmasında falan aksayan bir durum yoktu klimanın.Hatta ikinci anahtar vermeleri çok iyi telefon şarjı ve odada yokken klimanın çalışması için çok artı.Gittiğimiz hiç bir otelde yedek anahtar kartı vermemişlerdi.Havuzlar büyük ama şezlonglar yetersiz mutlaka sabah erken havlu bırakmak lazım.Havuzlar temiz büyük ama malesef çok sığ yani 1.40 en fazla.Kaydıraklar az ve bence revize edilmeli.Büyük düz olan haricindeki hemen hiç birinde tam kayılmıyor yarı yolda kürek çekiyorsunuz.Otelde en sevmediğim konu havlu değişim sistemi sabah 10-12 ve 13-16 eee biz nerdeyse akşam 7 ye kadar havuzdayız sonra ıslak havlularla odaya git saçmalık.Sanki devlet dairesi diyeceğim orda bile mesai daha uzun.Personel güleryüzlü ama animation ekibi bizle iletişim hiç kuramadı belli yabancı turistlerle diyalogdaydılar kaldığımız diğer otellerin hatta 3 yıldız olanların bile gerisinde animation ekibi.Servis hizmetinde çocuklar güler yüzlü ve ilgili.Bu arada tatil boyu ateş başındaki o güzelim çocuklara acıdİK. Ekmek parası için birazda kölelik düzeni her otelde.2 Masaj bedava taktiğiyle test masajı diye bizim hanımı tavşanlar Tayland bayan 165 tl ye 1 saat masaj yaptı.Kadıncağız 3 bin tl maaş alıyormuş.1 günde aldığı parayı kazandırıyor gerisi cukka otel.Turistler her sene geldiğinde paraları değerlendiğinden daha ucuza hizmet alırken bizde eziliyor. Mesela oğlan tutturdu paraşüt 100 euro çüş tabi adamın parası ile 100 tl gibi veriyolar ya biz.Neyse en son 250 tl ye 2 kişi uçtu parada çocuklarda.Yemekleri bence vasatın üstünde oldukça çeşitli.Her öğün mutlaka kırmızı et çeşitleri vardı.Ama ızgaralar çoğu pişmemişti uyardık.Pek çok beş yıldızda görmediğimiz yengeç,karides,dil balığı gibi pahalı ürünleri gördük ve yedik daha doğrusu yedim çocuklar ağzına sürmedi.İçecek biz içki kullanmıyoruz kola fanta markalı açık.Her öğün sıkma portakal suyu vardı buda artır çoğu uerde yok.Denizi dalgalı ve bulanık ama otelleri tabi alakası yok bu mevkii özelliği bu.Kumsal ince kumlu çok güzeldi.Şezlonglar falan yeterli.Ben şahsen 10 üzerinde toplamda 8 veririm.Bu fiyat aralığında tercih edilebilir.Özellikle çocuklu aileler açısından.

• Arkadaşlar şuan Ic Hotels Green Palace'dayım verdiğim ücreti fazlasıyla hak eden bir otel. Aerobilet üzerinden 5 gün için 2270 falan verdim. Güzel bir tatil geçiriyoruz 3. günümüz personel harika umarım böylede bitiririz inşallah. Otel deniz kenarında bir sürü artısı var saymakla bitmez. Sonuç olarak bu fiyata gerçekten güzel bir otel.

• Club Mega Saray mı daha iyi bi otel yoksa Sueno mu ?
  • arkadaşlar merhaba günlerdir otel araştırıyorum özellikle bana fiyat performans oteli lazım birde eğlenmek istiyorum 1.5 yaşında kızım var onu da eğlendirmek asıl amacım

Öncelikle çok otel baktım megasaray sueno vs bunlar benim bütçemi aşıyor max 2000 tl olacak 5 günlük tatil

Otelden istediklerim benden bir daha para istemesinler ve içkileri vs kaliteli olsun kalkıpta bana kolanyaya benzer viski vermesinler viski istediğimde yanındaki enerjiye para istemesinler bencen :) (gıcık oluyorum )
    bu bağlamda bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz antalya-alanya otelleri varmıdır?

ben araştırmamda crystal waterworld e baktım fiyatı iyi yani ama cok guzel yorumlar da var cok kotu yorumlar da var
    ikinci alternatifim IC hotels greenpalace
    üçüncü olarak da port nature luxry resort

bunlarda kalanlar yorum yazabilirse sevinirim

Denizinin hemen derinleşmemesi gerekiyor kızım için siz olsanız hangisini seçerdiniz? yada alternatif söyleyebileceğiniz oteller varsa sevinirim teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_of_darks -- 29 Ağustos 2016; 2:19:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_03

Arkadaşlar şuan Ic Hotels Green Palace'dayım verdiğim ücreti fazlasıyla hak eden bir otel. Aerobilet üzerinden 5 gün için 2270 falan verdim. Güzel bir tatil geçiriyoruz 3. günümüz personel harika umarım böylede bitiririz inşallah. Otel deniz kenarında bir sürü artısı var saymakla bitmez. Sonuç olarak bu fiyata gerçekten güzel bir otel.

Gecen sene kaldigim otelin en buyuk eksigi yemek kalitesi ve cesidi ne yazik ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Club Mega Saray mı daha iyi bi otel yoksa Sueno mu ?

Ikisinde de kalan bi arkadasimiz yok herhalde o yuzden su daha iyi denilmeyebilir forumda. Sueno golf daha iyi olabilir ama o fiyat farkinin hakkini verir mi

• Arkadaslar 3-10 eylul arasi didim garden of sun da karar vermistim, yorumlari okudum otelde yerli ve arap turist cokmus, otel de aslinda 3,5-4 yildizliymis ama nasil oluyorsa turism bakanligi 5* vermis. Acikcasi biraz sogudum, o tarihlerde soguk olmazsa bodrum dusunuyorum. Ayni trihlerde tek oda iki kisi icin 1500-2000 arasi iyi otel bulabilir miyim? Simdiden tesekkur ederim.

• tatil.com yeni bir kampanya yapmış. Keşke bu kampanyayı bekleseymişim :( Mevcut rezervasyonu iptal ettirip nasıl faydalanabiliriz acaba?

http://www.tatil.com/taksit-kampanyali-oteller

1 Taksit Bizden

Rezervasyonun toplam tutarını 9 taksit ile ödemek istediğinizde 1 taksite eş değer olan miktar toplam tutardan düşülür.
    1 taksit değerindeki tutar düşüldükten sonra kalan toplam tutar 9 taksite bölünür.
    Bu kampanya sadece 9 taksit yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    Tüm banka kartları bu kampanyaya dahildir.Sadece otel tutarına indirim uygulanacaktır.
    Kampanya yalnızca yeni kayıtlarda geçerlidir. Daha önce kayıt yapılmış, aynı tarih ve aynı otel rezervasyonlarında uygulanmayacaktır.
    Kampanya 19 Eylül - 31 Ekim 2016 tarihleri arasına yapılan 3 gece ve üzeri rezervasyonlarda geçerlidir.
    Bu kampanya başka kampanyalarla ve kuponlarla birleştirilemez. Tatil.com kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Kampanyadan yararlanabilmek için ödemenizi müşteri hizmetleri aracılığı ile yapmanız gerekmektedir.
    444 6835 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir veya rezervasyonunuzu yaptırdığınız satış ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
    Son Gün 5 Eylül 2016.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Paloma Grida Belek Yorumlarım ilgilenenler için:
    Öncelikle otelin yerleşimi ve doğası çok güzel,yeşillikle ve doğayla iç içesiniz.Girişte otoparkları daracı çamların arasımda birbirine değme riski çok.Hatta belboy siz park edin otopark dar biz güvenemiyoruz dedi.Girişte hemen dikkatimizi çeken kedilerin çok ortalıkta olması özellikle restorana titiz ve benim gibi huylulanan insanlar için olumsuz.
    Odalarda temizlik günlük yapılıyor ama odalar eski fayanslar ve küvetlerden klima sistemine kadar, bu çok belli oluyor.Ama çalışmasında falan aksayan bir durum yoktu klimanın.Hatta ikinci anahtar vermeleri çok iyi telefon şarjı ve odada yokken klimanın çalışması için çok artı.Gittiğimiz hiç bir otelde yedek anahtar kartı vermemişlerdi.Havuzlar büyük ama şezlonglar yetersiz mutlaka sabah erken havlu bırakmak lazım.Havuzlar temiz büyük ama malesef çok sığ yani 1.40 en fazla.Kaydıraklar az ve bence revize edilmeli.Büyük düz olan haricindeki hemen hiç birinde tam kayılmıyor yarı yolda kürek çekiyorsunuz.Otelde en sevmediğim konu havlu değişim sistemi sabah 10-12 ve 13-16 eee biz nerdeyse akşam 7 ye kadar havuzdayız sonra ıslak havlularla odaya git saçmalık.Sanki devlet dairesi diyeceğim orda bile mesai daha uzun.Personel güleryüzlü ama animation ekibi bizle iletişim hiç kuramadı belli yabancı turistlerle diyalogdaydılar kaldığımız diğer otellerin hatta 3 yıldız olanların bile gerisinde animation ekibi.Servis hizmetinde çocuklar güler yüzlü ve ilgili.Bu arada tatil boyu ateş başındaki o güzelim çocuklara acıdİK. Ekmek parası için birazda kölelik düzeni her otelde.2 Masaj bedava taktiğiyle test masajı diye bizim hanımı tavşanlar Tayland bayan 165 tl ye 1 saat masaj yaptı.Kadıncağız 3 bin tl maaş alıyormuş.1 günde aldığı parayı kazandırıyor gerisi cukka otel.Turistler her sene geldiğinde paraları değerlendiğinden daha ucuza hizmet alırken bizde eziliyor. Mesela oğlan tutturdu paraşüt 100 euro çüş tabi adamın parası ile 100 tl gibi veriyolar ya biz.Neyse en son 250 tl ye 2 kişi uçtu parada çocuklarda.Yemekleri bence vasatın üstünde oldukça çeşitli.Her öğün mutlaka kırmızı et çeşitleri vardı.Ama ızgaralar çoğu pişmemişti uyardık.Pek çok beş yıldızda görmediğimiz yengeç,karides,dil balığı gibi pahalı ürünleri gördük ve yedik daha doğrusu yedim çocuklar ağzına sürmedi.İçecek biz içki kullanmıyoruz kola fanta markalı açık.Her öğün sıkma portakal suyu vardı buda artır çoğu uerde yok.Denizi dalgalı ve bulanık ama otelleri tabi alakası yok bu mevkii özelliği bu.Kumsal ince kumlu çok güzeldi.Şezlonglar falan yeterli.Ben şahsen 10 üzerinde toplamda 8 veririm.Bu fiyat aralığında tercih edilebilir.Özellikle çocuklu aileler açısından.

Hocam aynı tarihlerde bende oradaydım.Yaptığınız bütün yorumlara neredeyse katılıyorum.Ancak otopark benim çok hoşuma gitmişti.Bende nacizane yorum yapacak olursam;Doğası muhteşem,yemekler taze ve çeşit bol.Çalışanlar güleryüzlü ve yardımsever..Bebeğimiz için özel yemek yapıp odaya servis imkanı olması çok güzel.Havlu ve aqua konusunda gerçekten haklısınız otelin belkide en kötü 2 özelliği.Denize biz hep sabahları gittik çok iyiydi,dalga yoktu.Kids kulüp ve çocuk aquası çok güzel.Oda mobilyaları eski ancak banyo fena değildi.Kısacası verdiğimiz paraya göre çok güzel tatil yaptık.Seneye yine gitmeyi düşünüyoruz.

• Paloma grida ve club mega saray ayni fiyat araliginda oteller keske forumdan giden birisi olsa da yorum yapsa diyordum erken rezervasyon doneminde iki oteli degerlendirip ona gore otel tercihinde buluncagim gibi.

• GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    Paloma yorumu yazmıştım ay başında konaklamam için anlatılanlara göre mega saray ile aynı özelliklere sahip

• Namaste. kullanıcısına yanıt
    Bayrama 12 gün falan var ben şuan izmirdeyim hava gayet bunaltıcı sıcak devam yani ege bölgesi,ekim 20 kadar sıcaklık düşmez. İstanbul,ankara gibi değil bu taraf

• lebronn L kullanıcısına yanıt
    Aynen parasının fazlasıyla hakkını veriyor.Eleştirdiğim noktalar bencede kabul edilebilir.Ama otoparkta çamların arasında uzun araçlar için yer biraz dar.Zaten belboyda bunu belirtti biz sorumluluk almak istemiyoruz dedi o nedemekse.Zaten bende istesede kendim koyardım.Orda hatta birinin oğlu daha 14 yaşında babasını arabasını habersiz almış çıkarken otelin arabaya falan sürtmüş sizin belki haberiniz olmadı.Onun dışında gerçekten yemekler çok çeşitli ve lezzetliydi yalnız tatlıları çocuklar diğer otellere göre yetersiz gördü.Benim tatlıyla çok aram yok.Birdaha gitmeyi pek düşünmem çünkü hersene mutlaka değişik yöre ve otelleri tercih ediyoruz tekrar söylemek gerekirse özellikle küçük yaş çocuğu olanlar için çok iyi bir otel tercih edilebilir.Ben 5 gece için o dönemde 2400 tl ödedim ve bu paranın alacağı en iyi hizmeti aldım selamlar.

• 4 gecelik Club Mega Saray tatilimizi sonlandırdık. Genel olarak benden geçer not aldı. 2 sene önceki Limak Arcadia ile ağırlıklı referans alıp yorumlayacağım.

Öncelikle otelin en güçlü yönü kesinlikle yemekhanesi ve yemekleri. Gerçekten malzeme kalitesi ve yemek çeşitliliği olarak harikülade. Her akşam istemeyeceğiniz ve yiyemeyeceğiniz kadar çeşitlilikte et, deniz ürünleri, tavuk/hindi, sebze , meze, meyve , tatlı menüleri mevcut. her akşamı şunu da yemek isterdim ama midemde yer kalmadı diyerekten kapattık. örnek bir akşam dil balığı, kalamar tava, ahtapot güveç, palamut füme, tarator sosları ile geçirebilirsiniz. ana yemekhane o kadar iyiydi ki 1 gece a la carte talebimize olumlu cevap vermelerine rağmen a la carte restorana bile gitmedik. özetle yemek çeşitliliği anlamında Limak Arcadia'dan üstündü. Deniz kenarındaki Snack bar da keza son derece lezzetli ve çeşitli menülerle çok memnun bıraktı.

Diğer olumlu tarafı alanın geniş olması nedeniyle daraçlık hissiyatına hiç kapılmıyorsunuz. Gerçi otel de full değildi belki onun da etkisi olabilir, konaklayanlar %40 alman , %30 rus , %20 alamancı gurbetçilerimiz, birkaç fransız ve %10 gibi de yerli turistlerdi. 3 açık havuz , 1 kapalı havuz, hamam+sauna ile yeterli. Bi iyi yanı da sürekli tam zamanlı şezlong ve havlu temin eden eleman vardı. Abi 2 şezlong minder şemsiye diyorsun 2-3 dakkaya getiriyor. Almanlar sabah 6 da kalkıp bütün gölge şezlongları zulaladıkları için böyle bir hizmet lazım. Otelin eksik bir özelliği ise aile köşkleri yok . Limak'da tamamen 1 aileye hitap edecek deniz kenarlarına yakın rahat köşkleri vardı. Gerçi köşk olsa da almanlar yine onları da zulalardı ya neyse.

Deniz kalitesine gelirse Fethiyeli birisi olarak ve Datça Bodrum koylarını da bilen biri olarak puan bile vermem. Bu deniz olayı Belek'teki her otel için böyle diyebiliriz. Belek denizi sevimsiz renkte ,dalgalı, berrak değil. Otelin olumlu yanı plajın denizin içindeki kısmı taşlık değil ve orta-ince minik taşlar var ve ayağınızı bastığınızda inceden bir yumuşaklıkta gömülüyorsunuz ve yürümesi basması çok rahat. Bazı Belek otellerinde bu da yok , taşlık olan da mevcut. O yüzden bir deniz beklentisi olan Mega Saray da değil Belek'i hiç tercih etmesin.

Gece 2 'ye kadar open air disco mevcut ve DJ başarılı , ses sistemi gayet iyi, barmenler hızlı , hizmet discoda iyi. Yalnız içkiler orjinal olmasına rağmen beğenmediğim tarafı kokteylleri iyi yapamıyorlar. Mojito başarısız, bin şahit ister mojito demeye. Kokteylerden sınıfta kaldılar.

Otelin çok beğenmediğim tarafı ise animasyon şovları. Belki ilk defa gitmiş olsam beğenebilirdim ama biz Limak'da çıtayı çok yüksekten açmışız, buranın da 10-15 kişilik bir animasyon ekibi var , hepsi de iyi matrak çocuklar ama Limak'daki çok profosyonel yaratıcı drama niteliğindeki şovlardan sonra MegaSaray biraz amatör ruhla eğlendirme seviyesinde kaldı.

Odalar temiz,konforlu, minibar idare eder, yetmeyene havuz barlar yeter.

Netice olarak fiyat performans oteli diyebilirim. Ne istediğini bilerek gelen biri memnun kalacaktır. Fiyat seviyesi olarak Limak'dan daha uygun olduğu için tercih ettim. Bir Limak performansı seviyesi zaten beklemiyordum ama yine de animasyon hariç ona yaklaştı hatta yemek olarak önüne geçti.

Seneye gidermiyim derseniz iyi bir fiyat seviyesinden yakalarsam gidebilirim ama her sene farklı otel deneyimlemek açısından başka otelde kalma niyetimiz var, bu niyet olmasa zaten Limak 'larda memnunduk ve aynı otel devam ederdik. Bazı Almanlar vardı , 15 defa falan gelmişler Mega Saray'a :)

• quote:

Club Mega Saray mı daha iyi bi otel yoksa Sueno mu ?

Sueno deluxe daha iyi---sueno side hemen hemen aynı----sueno golf bir tık aşağıda..yAPILACAK EN MAntıklı şey sueno golfden rezervasyon yaptırıp bütün günü sueno deluxede geçirip yatmaya golfe dönmek.
  • Sportivo S kullanıcısına yanıt
    Kokteyllerdeki kalite cidden cok kotu mojito yu schweppes le yapiyorlar naneyi de ezmeden dilimlemeden atiyorlar esmer seker de esmer seker değil boyali toz seker tripadvisora da yazdim barmenlerin egitim almasi gerekiyor.

• Suenolar da boş yer yok malesef.. 7 eylül 14 eylül vermiyor Mega Saray'a gidicez artık mecbur.. Orda da havuzlu oda yokmuş

Tatil.com'da avantajix direk %7 inidirm mi daha avantajlı diğer inidirm mi acaba

Club oda ile normal odanın farkı nedir bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 30 Ağustos 2016; 18:13:23 >
  • quote:

Suenolar da boş yer yok malesef.. 7 eylül 14 eylül vermiyor Mega Saray'a gidicez artık mecbur.. Orda da havuzlu oda yokmuş

Tatil.com'da avantajix direk %7 inidirm mi daha avantajlı diğer inidirm mi acaba

Club oda ile normal odanın farkı nedir bilen var mı ?

Club odalar genellikle arka tarafda olur ve standart odayA göre küçük ve eski oluyor

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.