Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar hocam sizi buranın bilir kişisi gibi gözlemledim birşey sormak istiyorum ve tabi bilgisi olan diğer arkadaşlara;
    Kemer belek yada side 3 yetişkin 6-7 gün 26 ağustos - 6 eylül arasında herşey dahil toplam 2500 TL civarı bütçe ile otel arıyorum.Önceliğimiz kemer ve özellikle plaja yakınlığı plajda kendi alanı olması önemli.Tecrübeli arkadaşları tavsiye vermeye davet ediyorum iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: berbes

Ne 1453 müş be..Fatih Sultan Mehmet bile mezarında ters dönmüştür..Her haltın başına 1453 yazan bir zihniyet türedi..Sonrada milleti böyle kandırıyorlar işte..Yersen..

Hocam tripadvisor a oyle guzel yazmissin ki hani ben de bir seyler yaziyim dedim ama almanci aileler ve barmenler hakkinda yazdiklarina tek tek katiliyorum

Hocam barmenlerin saçmalıkları say say bitmez :)..Oradada yazdığım gibi, gelmeden bir gün önce kağıt cola bardağında adı Sex on The Beach olan ama tadı bambaşka bir içki verdiler :)..Pool bar biraz daha iyi ama oradada suratsız barmen çok..
    Bu arada Almancılardan çektiğimi kimseden çekmedim bu tatilde..Gerçi otelden de bu konuda itiraf geldi..Aynı şikayetler geçen senelerde de yaşanmış ama önümüzdeki sene için en azından havuz erişimli odaların havuzlarının Almancı istilasından kurtulması için gerekenler yapılacakmış..Çok kaba ve çok görgüsüzler..Bunların orada nasıl yetişiyor bilmiyorum ama böyle hareketleri Türkiye de kalıp yapsalar, çok dayak yerler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pichie Rich

Öncelikle merhabalar hocam sizi buranın bilir kişisi gibi gözlemledim birşey sormak istiyorum ve tabi bilgisi olan diğer arkadaşlara;
    Kemer belek yada side 3 yetişkin 6-7 gün 26 ağustos - 6 eylül arasında herşey dahil toplam 2500 TL civarı bütçe ile otel arıyorum.Önceliğimiz kemer ve özellikle plaja yakınlığı plajda kendi alanı olması önemli.Tecrübeli arkadaşları tavsiye vermeye davet ediyorum iyi geceler

Hocam yok bilirkişi değilim de, çok araştırıyor ve detaylara önem veriyorum..Ondan öyle görünüyordur :)...Dediğiniz fiyat aralığında herşeyin yerli yerinde olduğu bir otel 6 gece için o tarihlerde bulmak biraz zor gibi..Ama o fiyata yakın Megasaray tercih edebilirsiniz..Sanırım normal odaları o fiyata yakın bulursunuz, biraz daha artırabilirseniz havuz erişimli bile alabilirsiniz.Ben olsam Kemeri tercih etmezdim..Belek otelleri çok daha lüks..Kemer bu sene turizm den çok etkilenmiş duyduğum kadarı ile ve otellerin kaliteleri çok düşmüş..Megasaray tercih edersenizde çocuğunuzu Kids Club e yalnız başına bırakmayın lütfen..En azından bu sene için..

• radko kullanıcısına yanıt
    Grand Azur'dan 3 günlük rezervasyon yaptırdım. Yarım pansiyon.
    3 gün de bodrum veya kuşadasına gitmeyi planlıyorum.

Bodrumda otel önerisi varsa sevinirim..
  • arkadaşlar malum olaylaradan ötürü erken rezarvasyon otelimi mecburen iptal ettim şimdide pazartesi girişli 4 gece 2 kişi 5 yaşındaoğlum ve 9 aylık bebeğimizle otel arıyorum bütçede 1500 hadi hadi 1800 olsun o kadar şu üç oteli buldum giden var mı acaba Quattro Beach Spa & Resort Alanya- Konaklı Granada Luxury Resort & Spa Alanya- Okurcalar ,Kirman Hotels Leodikya Resort Alanya- Okurcalar nasıldır veya başka bir yer önersi olan var mı
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt
    Lara Family Club, Lara kervansaray. Inceleyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Lara Family Club olabilirdi ama denize shutle gidiliyor 2 çocukla bana ızdırap olur o iş deniz hemen otelin yanında olmalı malum bebek olunca her an odaya gitme ihtiyacı oluyor
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt
    hocam biraz önce ets nin sitesinde aska lara otelde %43 indirim var , son dakika fırsatlarında , dediğiniz tarihlerde uhd 1.892 tl çıkıyor , 2 çocuk ücretsiz olması lazım kontrol edin , oteli şiddetle tavsiye ederim ,gerek yiyecek gerek mimari olarak ve özellikle aquası muhteşem , son 9+ oda diyor , mutlaka inceleyin derim ben.
  • tamam levent bey teşekkürler orayada bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_03

Arkadaşlar 3 hotel arasında kaldım
    Alva Donna Exclusive 2900 civarı
    Liberty Lara 2700 civarı
    Ic Hotel Green Palace 2200 civarı
    Sizce hangisi tercih etmeliyim. Alva donna biraz yüksek olduğu için diğerlerine bakıyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz?

Hocam Liberty Lara çok ufak bir otel. Temizlik, hizmet, yemekler güzel. Lakin yemekte şans mıdır nedir 3 defa kıl denk geldi bize. Diğer seçenekleri değerlendir derim sana
  • podex kullanıcısına yanıt
    Hocam sağol yorumların için Ic Hotels Green Palace'ı aldım bakalım inşallah doğru karardır göreceğiz :)
  • _XaNDeR_ kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihleri düşünüyon,bayaram düşünüyosan yer bulman sıkıntı bayram dönemi için çoğu yer doldu

• _XaNDeR_ kullanıcısına yanıt
    Bitez de şah otel var ben çok memnun kalmistim denize sıfır sakin butik otel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 24 Ağustos 2016; 14:27:52 >
  • Marmaris tercih ettiyseniz eğer
    ⛵Tekne Turu
    🚙 Jeep Safari
    🚣 Rafting
    🏊 Tüplü Dalış
    🌊 Rüzgar Sörfü ve Kano
    💥 ATV Safari
    Günlük Aktivitelerimize katılabilirsiniz

Detaylı bilgi için iletişime geçiniz

• Rixos beldibinde kalıpta yorum yapabilecek kimse var mıdır arkadaşlar?

• Spice otel için yorum yapabilecek var mı??
  • VONRESORT Golden Beach - All Inclusive bu otele giden var mı acaba ? Booking ile 1018 tl çıkıyor diğer sitelerde 1500 üstü iken acaba durumu nedir bileniniz var mı ?

Narcia Resort - Side bulunan otele giden var mı? bu 2 otel arasında kaldım yardım edebilirseniz çok iyi olur..
  • Narcia 'yı pek tavsiye etmiyorum hocam denize servisle gidiyorsunuz. Havuz ise apart otel iken 70 oda iken kullandıgı havuzu kullanıyor (otel şuan 220 oda civarı olması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelreis -- 25 Ağustos 2016; 11:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

Gumbet jasmin beach resort hakkinda bilgi verebilecek var mi ?

Kardeşim ve arkadaşları hersene o otele gidiyorlar bu fiyatları düşürmüşler kriz etkili olmuş. Deniz okadar iyi değil tekne tur vs yaparsınız otel çok merkezi yerde clup clup gezip eğlence mekanlarında. Takılacaksanız

Jasmin iyidir otel. İdare eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.