Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gumbet jasmin beach resort hakkinda bilgi verebilecek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemekleriyle ünlü otel var mı arkadaşlar? Kırmızı et ve balık.

• Arkadaşlar 3 hotel arasında kaldım
    Alva Donna Exclusive 2900 civarı
    Liberty Lara 2700 civarı
    Ic Hotel Green Palace 2200 civarı
    Sizce hangisi tercih etmeliyim. Alva donna biraz yüksek olduğu için diğerlerine bakıyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz?
  • Paloma Grida da ilk günümüz doğası yerleşimi mükemmel bir otel.Ayrıntılı tatil sonu düşünen olursa anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Yemekleriyle ünlü otel var mı arkadaşlar? Kırmızı et ve balık.

Club mega saray

• Bugün wow bodrum resort'a giriş yaptık. Dönüşte sueno deluxe ile kıyaslama yapabilirim. Dün gece uçakla geç geldik turihan diye bir otelde konakladık sadece yatak şeklinde.

Az ilerisinde wow'un 1453 bodrum resort var giriş yaparken görmüştük. Forumda da kötü diye yazılar görmüştüm bugün çalışanlar maaşlarımızı alamıyoruz diye kazan kaldırmış. Hürriyette falan haber olmuş.

Otel 1453 bodrum resort. Eğer rezervasyonu olan varsa burdan değişiklik yapsın. Çünkü basında otel adı yazmıyor.

• Marmariste 6 Gece 7 Gün (4*) konaklamalı
    6 gün 7 aktivite ile birlikte
    🚤 Tekne Turu
    🚙 Jeep Safari
    🚣 Rafting
    🏊 Tüplü Dalış
    🌊 Rüzgar Sörfü ve Kano
    🎷 Gece Eğlenceleri
    💥 ATV Safari
    Detaylı bilgi için iletişime geçiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bugün wow bodrum resort'a giriş yaptık. Dönüşte sueno deluxe ile kıyaslama yapabilirim. Dün gece uçakla geç geldik turihan diye bir otelde konakladık sadece yatak şeklinde.

Az ilerisinde wow'un 1453 bodrum resort var giriş yaparken görmüştük. Forumda da kötü diye yazılar görmüştüm bugün çalışanlar maaşlarımızı alamıyoruz diye kazan kaldırmış. Hürriyette falan haber olmuş.

Otel 1453 bodrum resort. Eğer rezervasyonu olan varsa burdan değişiklik yapsın. Çünkü basında otel adı yazmıyor.

Geçen sene rexene resort adıydı o hotelin, gümbet'de 4 gece kalmıştık leş gibi hoteldi leş gibi olmasına rahmen full yerli doluydu,bu sene 1453 diye islamic yapmışlar fakat patlamış bu sefer sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 23 Ağustos 2016; 1:58:19 >

• Ne 1453 müş be..Fatih Sultan Mehmet bile mezarında ters dönmüştür..Her haltın başına 1453 yazan bir zihniyet türedi..Sonrada milleti böyle kandırıyorlar işte..Yersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_03

Arkadaşlar 3 hotel arasında kaldım
    Alva Donna Exclusive 2900 civarı
    Liberty Lara 2700 civarı
    Ic Hotel Green Palace 2200 civarı
    Sizce hangisi tercih etmeliyim. Alva donna biraz yüksek olduğu için diğerlerine bakıyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz?

Ağustos başında Alva donna eşim kızım ve ben 5 günlük tatil yaptık ayrıntılı yorumumu facebook sayfalarına yapmıştım oldukça uzunca incelemek isterseniz...

• fethiye kemer kaş alanya side mevkilerinde 2 yetiskin 3 yas cocuk olarak 02 eylul-05 eylul 3 gece toplam max 1000-1250 tl arasi konaklayabilecegimiz apart veya otel tavsiye edermisiniz...

• ARKADAŞLAR MERSİN TARAFINDA

9 GÜN 2 YETİŞKİN 2 ÇOCUK (BİRİ 12 DİĞER 7 YAŞINDA)

UYGUN TATİL YAPMAK İSTİYORUZ

BÜTÇE MAKSİMUM 1500 TL BUNA GİDİŞ GELİŞ OTOBÜS MASRAFLARI VE YEMEK DAHİL

VAR MI ÖYLE BİR YER VEYA ÖNERİLERİNİZ NELERDİR
  • Kemer'de Ghazal Resort Thalasso daha önce giden var mı ? 11.09-15.09 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk 1.700TL gibi bir fiyat fiyat var ETS'de puanı yüksek, tripadvisor'de güzel şeyler yazmışlar.
  • daha çok gençlerin gittiği, ailelerin az tercih ettiği oteller varmı.
    ne kendim rahatsız olmak istiyorum,ne de insanları rahatsız etmek isterim.
  • marmaris bölgesinde otel önerisi olan var mı acaba ?
    denizi durgun havuzu yeteri kadar büyük ve odaları temiz olması tercih sebeplerim.
  • cLk kullanıcısına yanıt
    voyage sorgun
  • ozziii1905 kullanıcısına yanıt
    Bütçe varsa Adem Havva

• quote:

Orijinalden alıntı: c.aslan

ARKADAŞLAR MERSİN TARAFINDA

9 GÜN 2 YETİŞKİN 2 ÇOCUK (BİRİ 12 DİĞER 7 YAŞINDA)

UYGUN TATİL YAPMAK İSTİYORUZ

BÜTÇE MAKSİMUM 1500 TL BUNA GİDİŞ GELİŞ OTOBÜS MASRAFLARI VE YEMEK DAHİL

VAR MI ÖYLE BİR YER VEYA ÖNERİLERİNİZ NELERDİR

Mersinden ev tutsan bile 9 gün için 1500 yetmez. Bayramda ev bulabilirsen günlük 150 200 den aşağı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 23 Ağustos 2016; 14:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _XaNDeR_

marmaris bölgesinde otel önerisi olan var mı acaba ?
    denizi durgun havuzu yeteri kadar büyük ve odaları temiz olması tercih sebeplerim.

Marmarisde kaliteli bi hotel bulmak çok zor,hotellerin çoğu eski,bakımsız.yıllardır gitmek istiyorum fakat iyi bir hotel bulamıyorum. bulduğum bi kaç yerde denize uzak ya da çok pahlı oluyo, o yüzden bodrum,kuşadası buralara devam

• quote:

Orijinalden alıntı: berbes

Ne 1453 müş be..Fatih Sultan Mehmet bile mezarında ters dönmüştür..Her haltın başına 1453 yazan bir zihniyet türedi..Sonrada milleti böyle kandırıyorlar işte..Yersen..

Hocam tripadvisor a oyle guzel yazmissin ki hani ben de bir seyler yaziyim dedim ama almanci aileler ve barmenler hakkinda yazdiklarina tek tek katiliyorum

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.