HANGİSİ?
2017 egea 1.3 multijet easy 180 bin km ve 2017 peugeot 301 active 140 bin km. arada 3-5 bin tl fark var. iki araç da hatasız boyasız değişensiz. dizce hangisi tercih edilmeli?neden?
207 1.6hdı sw
arkadaşlar 207 sw 1.6 hdı premium outdoor 90 hp manuel nasıl bir araçtır? üretimi 2009-2012 yılları arasında galiba.özellikleri bakımından yakıt ve performansı bakımından konfor ve güvenlik bakımından yorumlarsanız sevinirim.
MAX 130 BİN TL AİLE ARABASI TAVSİYE
max bütçem bu arkadaşlar.4 kişilik bir aile için, içi ve bagajı geniş, büyük çoğunluk şehir içi kullanılacak,benzinli veya dizel(lpg istemiyorum), max 6-7 yaş ve max 100bin km yi aşmamış, ufak tefek boyalı ve önemsiz değişenli, sanayi ile akrabalığı olmayan, araç bakıyorum uzun zamandır.malumunuz ki bu kıstaslarda çıkan araç sayısı ve markası sınırlı.sizin bu özelliklerdeki tavsiyeleriniz nelerdir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
max 120k tl için araç tavsiyesi lütfen
(zorlasam 130 da olabilir.) 4 kişilik aile için geniş hacimli genelde şehir içi ağırlıklı kullanılacak senede max. 5-10 bin km yi geçmeyen kullanımım olacak.dizel veya benzinli diye bir ayrım yapmayacağım.sadece lpg li tercih etmiyorum.aslına bakarsanız biniciyim ama gerektiğinde de zorlanmadan elden çıkarabileceğim bir araç.birde mümkünse sanayinin yolunu unutturacak bir marka model olsun :) tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
2 si arasında hangisi
|
---0 ARAÇ TAVSİYE---(BÜTÇE MAX 90K)
|
1500tl civarı telefon tavsiye
1-2 gün içinde alınacak yardım lütfen!!!
|
araç lpg de iken benzin de yakar mı?
|
Cevap: ****BUDERUS GB 062****
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 219
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.108 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar