Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rezervasyona bebek ekleyince otel bebek yatağı vermek zorunda değil mi? 3 yetişkin ve 1 yasında bebek için 12-17 eylül arası Antalya da otel arıyorum. Bebek dostu olması lazım. Kaya side yi tavsiye eder misiniz? Fiyatı çok uçmamış bebek dostu otel olarak sadece bunu bulabildim. Başka tavsiye edebileceğiniz, daha önce bebekle gittiğiniz otel var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dela

Rixos beldibinde kalıpta yorum yapabilecek kimse var mıdır arkadaşlar?

Kalmadım ama birkaç saatliğine gezmiş,yemeğini yemişliğim var...Otel güzel...Zaten Rixos grubuna geçeli 3 yıl falan oldu sanırım...Oda sayısı azaltılmış...Yemekleri,çevre düzeni,denizi gayet güzeldi...Biz gittiğimiz zamanlarda gece eğlencesi falan yoktu,eğlence için Sungate oteline servis gidip geliyordu saat başı...Ama şimdiki durumunu bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Bugün wow bodrum resort'a giriş yaptık. Dönüşte sueno deluxe ile kıyaslama yapabilirim. Dün gece uçakla geç geldik turihan diye bir otelde konakladık sadece yatak şeklinde.

Az ilerisinde wow'un 1453 bodrum resort var giriş yaparken görmüştük. Forumda da kötü diye yazılar görmüştüm bugün çalışanlar maaşlarımızı alamıyoruz diye kazan kaldırmış. Hürriyette falan haber olmuş.

Otel 1453 bodrum resort. Eğer rezervasyonu olan varsa burdan değişiklik yapsın. Çünkü basında otel adı yazmıyor.

wow bodrum ile sueno deluxe karşılaştırmanı merakla bekliyorum aklımda olan oteller.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: dela

Rixos beldibinde kalıpta yorum yapabilecek kimse var mıdır arkadaşlar?

Kalmadım ama birkaç saatliğine gezmiş,yemeğini yemişliğim var...Otel güzel...Zaten Rixos grubuna geçeli 3 yıl falan oldu sanırım...Oda sayısı azaltılmış...Yemekleri,çevre düzeni,denizi gayet güzeldi...Biz gittiğimiz zamanlarda gece eğlencesi falan yoktu,eğlence için Sungate oteline servis gidip geliyordu saat başı...Ama şimdiki durumunu bilmiyorum...

teşekkür ederim, bayramdan sonra göreceğiz inşallah:)
  • arkadaşlar la blance island bodruma giden varmı 6 gece konaklayacağım. havaalanı otel arası 13 km transferi taksiyle yapmak mı mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramada Resort Kuşadası için Yorumlarınızı alabilir miyim arkadaşlar?
  • 8-13 Ağustos'ta TUI Blue Palm Garden'da kaldım 5 gece 6 gün, mükemmel ötesi bir otel kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıntıları buradan yazarım ve tripadvisor dan da yazacağım ama tam bir aile ve dinlenme oteli. Manavgat Kızılağaç mevkiinde ve yemekleri bir numara diye kısaca özetleyebilirim.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_119863211//tm.htm#119863211

ANTALYA TRANSFER HİZMETİ

içinizden biri olarak tercihinizi bekliyorum;
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Yarın gece dönüyoruz. Pazartesiye anca yazarım sanırım. :)

İkisinin de iyi olduğu noktalar var. Mesela bu akşam köpük partisi vardı. Her yerim vıcık vıcık

• arkadaşlar malum olaylar yüzünden temmuzda tatile gidemedik. Eylül 5 gibi 1 hafta tatil yapalım diyoruz. Acaba Belek denizi soğuk mu olur? Antalya da eylül ayı nasıl?
  • Yani hava olaylarına kesin bi şey söylemek imkansız olsada Türkiye'de en son soğuyacak bölge Antalya olur herhalde. Meteoroloji uzun vadeli tahminde 2 eylüle kadar havalar sıcak o bölgede. Burdaki grafiklerde sıcaklık olarak uzun vadeli bakabilirsiniz. Ne kadar kırmızı o kadar sıcak demek..http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

arkadaşlar malum olaylar yüzünden temmuzda tatile gidemedik. Eylül 5 gibi 1 hafta tatil yapalım diyoruz. Acaba Belek denizi soğuk mu olur? Antalya da eylül ayı nasıl?

Hocam eylül ayında sıcaklık bakımından sıkıntı olmayacak ender tatil yerlerinden biridir Antalya..Bodrum, Marmaris civarı serinlemeye başlıyor..Ama zaten bu sene Eylül ayının sonuna kadar sıcak olacağını öngören bir uzmanın yazısını okumuştum..Bence sıkıntı etmene gerek yok..Zaten Eylül ün başında gidiyorsun..
  • Kaya Belek 18 eylül den itibaren indirime girmiş baya.Okul çağında çocuk derdi olmayanlar için 4 gece 1488 liraya düşmüş.2000 liranın üzerindeydi.Spice otel Belek'de 28 eylülden itibaren 1260 liraya iniyor.dediğim rakamlar 4 gece için.Gayet de uygun.Eylülde Antalya'da hava 30 derecenın altına inmez.

• Beyler tatil. Com üzerinden club Mega Saray tatili aldım. Ücretsiz transfer ulaşımı yazıyor. Bu ne anlama geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: berbes

quote:

Orijinalden alıntı: hknaydin

Arkadaslar merhaba

Eylul un 19-25 arasinda 6 gece tatil dusunuyorum malum aylul ayi oldugundan tercihim antalya taraflari esimle birlikte gidecegiz ( 2 yetiskin) tatilden beklentim oyle tabiat felan degil aradigim ozellikler otel icin;
    Hersey dahil veya uhd konsepti olsun
    Kendine ait ozel plaji olsun
    Plajdada alkollu bar tercihim olmassa olmazim diyebilrim
    İvir zivir icinde ekstra para odemek istemiyorum (plaj havlusu, semsiye vb )
    Tatil anlayisim dinlenme uzerine kurulu oldugu icin aracla yolculuk yapmayi dusunmuyorum mumkunse havalimanina cok uzak olmasin

Gelelim fiyat kismina aklimda fiyat +2000 en baba 3000 e cikarim sanirim istanbuldan gidecegim ucak foyatlarida dahil 3000 gibi dusunuyorum ama kafama uyarsa cok az gecerim sanirim

Aklimda su anda kemen amara prestig var sizinde gidip memnun kaldiginiz bu ozellikleri tasiyan oteller varsa paylasirsaniz memnun olurum iyi aksamlar

Çocuğunuz yoksa o fiyat aralığında tercih edebileceğiniz en iyi otel club megasaray dır. Ama swimup denilen havuz erişimli odalardan alın mutlaka. Başka otel düşünmeyin bile. Tatil sepeti yada tatil.com üzerinden alabilirsiniz

Valla seni dinledik 6 12 eylül havuz erişimli aldık.çok güzel anlattın oteli memnun kalacağımızı düşünüyorum.yorumların ve bilgiler için teşekkür ederim.ben tatil com dan alacaktım ,ama otelin kendi sitesini aradım oradan aldım. Çünkü 6 eylül havuz erişimli oda yok gözüküyordu.problem olmasın diye otelden aldım 1 gece delüxde konaklayıp 7 sinde havuz erişimiyle geçiş yapacaklar.varmı orada başka diyeceğin ipucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonennet -- 27 Ağustos 2016; 21:03:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• suenolarda da indirim var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

suenolarda da indirim var..

Hocam inidirm göremedim ben.. 7 Eylül giriş 7 gece bakındım da boş yer yok diyor zaten. Çoğu otelde bayramda boş yer yok.Talep et diyor. Talep edersek veriyorlar mı acaba?
  • quote:

quote:

Hocam inidirm göremedim ben.. 7 Eylül giriş 7 gece bakındım da boş yer yok diyor zaten. Çoğu otelde bayramda boş yer yok.Talep et diyor. Talep edersek veriyorlar mı acaba?

jolly de indirim var sueno da..bayrama bakmadim ama oncesi ve sonrasinda diger sitelere gore jolly indirimli su an
  • quote:

quote:

quote:

jolly de indirim var sueno da..bayrama bakmadim ama oncesi ve sonrasinda diger sitelere gore jolly indirimli su an

Yarın arayıp bi konusucam bakalım ne diyecekler. 7 Eylül giriş 7 gece filan.Muhtemelen yer yok diyecekler

• Hotels.com uzerinden 1 gecelik oda aldim fakat arama kismimda tarihi bugun olarak belirlememe ragmen odemede 11 eylulu secmis. ben buna dikkat etmedim gun olarak pazar pazartsi yazinca onayladim . ve iadesiz bir odaydi. otelede geldigimde ogrendim . tekrar odeme yapmak zorunda kaldim bunuda hotels.com uzernden yaptim. Hotels.comla gorusursem eger iade yaparlarmi. veya tarihi degistirme de yardimci olurlarmi. yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.