Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 erkek çadırla tura çıkmayı planlıyoruz bu hafta nereleri tavsiye edersiniz hareketli olursa iyi olur
  • bso1907 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bayram sonrası 18-24 Eylül'de eşim ve 3 yaşımdaki kızım ile tatil planlıyorum. Sizin belirttiğiniz IC Green Palace da listemde var, ayrıca Voyage Sorgun, Gloria Verde, Kaya Palazzo ve Cornelia otellerine de bakıyorum. Bunlar arasından (veya başkası) çocuk ile rahat edebileceğim, temizlik ve yemek konusunda memnun kalacağımız bir otel tavsiyeniz var mıdır? Bir de, otellerin havuzlarında çocukların hastalanması ile ilgili birçok şey okudum, bu otellerde böyle sorun olur mu? Sizin vereceğiniz tavsiyelere göre tatili planlayacağım. Şimdiden teşekkürler.
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Yemek on numara hocam lezzetli ve kaliteli. Icecekler de guzel ancak her yerde kapali kutu sise servisi yapilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mngrhn

Merhaba,

Bayram sonrası 18-24 Eylül'de eşim ve 3 yaşımdaki kızım ile tatil planlıyorum. Sizin belirttiğiniz IC Green Palace da listemde var, ayrıca Voyage Sorgun, Gloria Verde, Kaya Palazzo ve Cornelia otellerine de bakıyorum. Bunlar arasından (veya başkası) çocuk ile rahat edebileceğim, temizlik ve yemek konusunda memnun kalacağımız bir otel tavsiyeniz var mıdır? Bir de, otellerin havuzlarında çocukların hastalanması ile ilgili birçok şey okudum, bu otellerde böyle sorun olur mu? Sizin vereceğiniz tavsiyelere göre tatili planlayacağım. Şimdiden teşekkürler.

Crystal Nirvana ve Titani delux Belek öneririm. Havuz her zaman riskli, her iki otelde de deniz suyu ile doldurulan havuz var ama onlar yetişkin havuzu.
  • Beyler balayı oteli bakıyorum 6-12 eylül arası 2.500 2.600'e kadar çıkabilirim önerebileceğiniz otel var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Arkadaşlar bayram haftası 4 gece için Antalya tarafında hangi oteli tavsiye ederseniz. Side, Alanya, Belek tarafında özellikle. 1500 tl civarı olursa çok iyi olacak, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flintstones -- 3 Eylül 2016; 2:22:14 >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Tercih şansın pek yok yer bulman lazım

• radko kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o aralıkta iyi gibi olan otel görünmüyor pek. Olmadı biraz daha çıkıp novum garden dan almayı düşünüyorum. Tavsiyeleri bekliyorum yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Merhaba Bende 2 kişi için 1 haftalık otel arayışı içindeyim. 5 gün için İstanbuldan 2000 km yol yapılmaz düşüncesindeyim. Bütçem 1500-2000-TL arası. Özellikle 7 yaş çocuğum için kaydıraklı bir merkez arıyorum.
    Bu fiyatları tavsiye edebilecek varsa değerlendirmek isterim.

Alkol kullanımımız olmadığından bazı otellerde alkol indirimi olduğunu duydum böyle bir indirim var mıdır?

Daima Biz ve Sealife Buket otellerinin bildiğim kadarıyla alkolsüz her şey dahil seçenekleri var indirimli olarak.

Merhaba, sayede daima tesiri da ailemle tatil yapıyorum. Alkolsüz olması benim içinavantaj hem fiyat hhem de ortam olarak benim gibi kişiler için ideal, tesisin içinde bulunan ama restoranı ayrı olan daima biz oteli ise alkolluymus. Bizim tarafta herşey olduğundan o tarafa gecmedik.

Eğer çocuklu gidiyorsanız bu otel tam sizlere gore. Otelin aquaparki çok iyi. Yanında birde özel işletme olan dolusu aquaparki var ki 5 gün ve ustu konaklama da oraya girisde bedava oluyor tek kelime ile muhteşem.

Otel temiz ve hijyenik oda hergun temizleniyor havlulari hergun değişiyor.çok çocuk olmasına rağmen sessizlik hakim. Deniz temiz ama taşlı. Ben gibi snorkelciler için harika. Kumdan kale yapılamıyor maalesef.

Yemek konusunda ise kahvaltinin cok iyi olduğunu söyleyebilirim. Diğer öğünlerde ise damak zevki size kalmış, bir rixos yemekleri yok o çeşitlilik var ama lezzetli değil. Aynı malzeme bile olsa aşçı önemli Ancak karniniz cçok iyi doyar merak etmeyin. 3 gundur midemizde bir sıkıntı olmadı ki hassasizdir. Zaten hergun bir balık menüsü mevcut tavuk hindi zaten var. Ama karpuz armut gibi meyveler 1.sınıf.

Çok uzatmayayin 7 gun icin 2/ yetişkin 2/çocuk yaşları 7 ve 3 toplam 1920-TL verdim direk otelden rezervasyon yaptırım. Eğer tatil sitelerinden alırsanız ve paraf kartınız varsa 1800/ TLye geliyor. Bu fiyata cok iyi bir tatil oldu bizim icin. Sormak istediginizi sorabilirsiniz 4 gun daha buradayim.

• Daimanın hemen yanında olan limak lirmrada 2 kez kaldım.Herkese öneririm.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Bende 2 kişi için 1 haftalık otel arayışı içindeyim. 5 gün için İstanbuldan 2000 km yol yapılmaz düşüncesindeyim. Bütçem 1500-2000-TL arası. Özellikle 7 yaş çocuğum için kaydıraklı bir merkez arıyorum.

Alkol kullanımımız olmadığından bazı otellerde alkol indirimi olduğunu duydum böyle bir indirim var mıdır?

Daima Biz ve Sealife Buket otellerinin bildiğim kadarıyla alkolsüz her şey dahil seçenekleri var indirimli olarak.

Merhaba, sayede daima tesiri da ailemle tatil yapıyorum. Alkolsüz olması benim içinavantaj hem fiyat hhem de ortam olarak benim gibi kişiler için ideal, tesisin içinde bulunan ama restoranı ayrı olan daima biz oteli ise alkolluymus. Bizim tarafta herşey olduğundan o tarafa gecmedik.

Eğer çocuklu gidiyorsanız bu otel tam sizlere gore. Otelin aquaparki çok iyi. Yanında birde özel işletme olan dolusu aquaparki var ki 5 gün ve ustu konaklama da oraya girisde bedava oluyor tek kelime ile muhteşem.

Otel temiz ve hijyenik oda hergun temizleniyor havlulari hergun değişiyor.çok çocuk olmasına rağmen sessizlik hakim. Deniz temiz ama taşlı. Ben gibi snorkelciler için harika. Kumdan kale yapılamıyor maalesef.

Yemek konusunda ise kahvaltinin cok iyi olduğunu söyleyebilirim. Diğer öğünlerde ise damak zevki size kalmış, bir rixos yemekleri yok o çeşitlilik var ama lezzetli değil. Aynı malzeme bile olsa aşçı önemli Ancak karniniz cçok iyi doyar merak etmeyin. 3 gundur midemizde bir sıkıntı olmadı ki hassasizdir. Zaten hergun bir balık menüsü mevcut tavuk hindi zaten var. Ama karpuz armut gibi meyveler 1.sınıf.

Çok uzatmayayin 7 gun icin 2/ yetişkin 2/çocuk yaşları 7 ve 3 toplam 1920-TL verdim direk otelden rezervasyon yaptırım. Eğer tatil sitelerinden alırsanız ve paraf kartınız varsa 1800/ TLye geliyor. Bu fiyata cok iyi bir tatil oldu bizim icin. Sormak istediginizi sorabilirsiniz 4 gun daha buradayim.

Tatilinizin iyi geçtiğine sevindim, faydam olabildiyse ne mutlu.

• quote:

quote:

quote:

Muhafazakar otel mi

• 23-27 eylül 2 kişi 1 çocuk crystal tat beach golf belek'e 1450 liraya deniz manzaralı rezervasyon yaptım.Normalde 1850 lira ets de.Bookıng de fırsat vardı.Umarım memnun kalırım.Daha önce gitmiş olanınız var mı acaba?
  • Arkadaşlar 18-19 eylül girişli 5 gece konaklamalı maksimum 2000-2300 tl bütçeli tavsiyelerinizi bekliyorum malum eylül sonu antalya muğla didim bölgelerini düşünmekteyim lütfen tavsiyelerinizi yazın eşim ve ben iki kişi her şey dahil konsept

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi3458 -- 3 Eylül 2016; 22:14:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Bodrum/torba voyage bi bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bodrum/torba voyage bi bak derim

Tşk bodruma çok gittiğimiz için artık pas geçiyoruz sağolasın tavsiye için

• quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

Arkadaşlar 18-19 eylül girişli 5 gece konaklamalı maksimum 2000-2300 tl bütçeli tavsiyelerinizi bekliyorum malum eylül sonu antalya muğla didim bölgelerini düşünmekteyim lütfen tavsiyelerinizi yazın eşim ve ben iki kişi her şey dahil konsept

Kaya belek nasıldır konaklayan var mı 19-24 eylül standart oda ets turda 1860 tl görünüyor

• Red___ kullanıcısına yanıt
    Merhaba Aska Lara Luxury otel ı tavsiye ederim ,ets son dk fırsatıyla 2540 a geliyor ve çok çok iyi fiyat ve yorumlarida genel olarak iyi.

• mrb arkadaslar 15 22 eylul veya 16 23 eylul arasında balayı otelı bakıyorum bayram dolayısıyla fıyatlar yuksek gbı geldı bana..

tavsiye edebileceğiniz önerebileceğiniz bi yer varmıdır ?? bütçe max 2000 civarı
  • Bu arada antalyada acayip fırtına varmış denizde

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.