Şimdi Ara

2016 TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ BELLİ OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet. 1 ocak 2017 ye kadar.
  • Eyv hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

sonucu bekliyoruz.

Hat açıldı henüz gelen bir mesaj yok telsiz kullanım ücreti ile ilgili. Ben kendim mesaj attım, tahsil edilmemiş borcunuz yoktur diye cevap geldi, ancak bu ay bitmeden tam emin olmamak lazım diye düşünüyorum.
  • şansölye Ş kullanıcısına yanıt
    numara taşımadan hem turkcell hem avea hatta denedim şu anda aynısı deniliyor. Borcunuz yoktur diye. Ocak ayının 20 sinde en geç bir mesaj gelecektir hocam. Sizden alınıp alınmadığını da mutlaka haber verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: şansölye

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

sonucu bekliyoruz.

Hat açıldı henüz gelen bir mesaj yok telsiz kullanım ücreti ile ilgili. Ben kendim mesaj attım, tahsil edilmemiş borcunuz yoktur diye cevap geldi, ancak bu ay bitmeden tam emin olmamak lazım diye düşünüyorum.

Birdaha ki ay belli olur

• Bakalım, ben hala alınmayacağı konusunda umutluyum sonuçta numaram 2016ya turkcell numarası olarak girdi kesin sonuç belli olur olmaz bilgilendirme yapicam

• quote:

Bakalım, ben hala alınmayacağı konusunda umutluyum sonuçta numaram 2016ya turkcell numarası olarak girdi kesin sonuç belli olur olmaz bilgilendirme yapicam

Banada öyle geliyor sonuçta olmadı şikayet ederik

• O operatöre geri döndüğünüzde borç olarak gözüküyor ve o ücreti kesiyorlar diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba?
  • turkcell bugün 1,5 tl telsiz kullanım ücreti aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Bakalım, ben hala alınmayacağı konusunda umutluyum sonuçta numaram 2016ya turkcell numarası olarak girdi kesin sonuç belli olur olmaz bilgilendirme yapicam

Banada öyle geliyor sonuçta olmadı şikayet ederik

Aynen hocam, 1.5 lirasından ziyade ifade yanlış anlaşılmaya sebep oluyor. Daha net, anlaşılır bir şekilde ifade edilmeli.

@KARACABEYY, hocam aralıktan borç kalmış olması? Yoksa ocak diye belirtilmiş mi?

@Firaristt, Borç olarak falan gözükmüyor geri dönerseniz.

hocam ay olarak belirtilmemiş fakat tl bakiyem hep vardı eğer aralık ayının tahsilatını bir sonraki ay yapıyorsa onun için 1,5 alınmış olabilir.
    takipteyiz

• Evet hocalar, turkcell yolladığı bakiye iadesi mesajı ile telsiz ücretini kendisinin ödediğini, talep etmem halinde, hatta kalan bakiyenin ödediği telsiz kullanım ücretini düştükten sonra iade edileceğini belirtti. Yani ocak başında turkcell benim adıma ödeme yapmış, dolayısı ile avea benden kesinti yapamayacak

• quote:

Evet hocalar, turkcell yolladığı bakiye iadesi mesajı ile telsiz ücretini kendisinin ödediğini, talep etmem halinde, hatta kalan bakiyenin ödediği telsiz kullanım ücretini düştükten sonra iade edileceğini belirtti. Yani ocak başında turkcell benim adıma ödeme yapmış, dolayısı ile avea benden kesinti yapamayacak

İyimiş iyi oldu

kaçışın yok turkcell senden ocak ayında da geçseydin o telsiz kullanım ücretini alırdı

• @yafess_ hocam 60 kuruş falan kalmıştı onu harcayamadım, o da onların olsun artık 18 liradan kurtuldum ya

@krkmz1666 aynen çok iyi oldu yırttık
  • 29 aralıkta başvuru yaptım, 3 Ocakta hat taşıma gerçekleşti.. bakalım kesilecek mi telsiz ücreti.. bu arada diyelim kesti hattı tekrar taşısam nasıl olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 3 Ocak 2016; 14:09:42 >
  • hat devri güncel fiyati nedir acaba değişti mi o

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    75 lira devletin aldığı harçharç vardı en son. Ben de merak ediyorum son durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden geldik böyle bir ülkeye herşeye bir vergi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.