Şimdi Ara

2016 TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ BELLİ OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 yılıında 17.95 tl idi. 1 tl zam gelmiş 18.95 tl olmuş.
    01.01.2016 dan sonra numara taşıyacak arkadaşlar 31.12.2016 tarihine kadar tk ücreti ödemeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 30 Aralık 2015; 22:46:13 >

• 1 ocak 2016 için bi telsiz kullanım ücretine zam gelmemişti onada gelmiş olduğunu öğreniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

1 ocak 2016 için bi telsiz kullanım ücretine zam gelmemişti onada gelmiş olduğunu öğreniyoruz

T.k ücretini dert etmeyin numara taşıma yapın kurtulun sonra tekrar eski operatörünüze dönebilirsiniz 31 aralık 2016'ya kadar muaf olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    hocam hızlı cevap ve öneriniz için teşekkürler fakat bi süre daha taahhütüm var numarayı taşırsam çok daha fazlasını alırlar, işi bozan nokta bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

2015 yılıında 17.95 tl idi. 1 tl zam gelmiş 18.95 tl olmuş.
    01.01.2016 dan sonra numara taşıyacak arkadaşlar 31.12.2016 tarihine kadar tk ücreti ödemeyecekler.

şuna bi açıklık getirelim

şimdi numara taşıma başvurusunda bulunsak yeni yılda açılacak yani 01.01.2016 da yine vergi ödermiyiz?

yoksa 1 ocak ve sonrasında taşıma başvurusunda bulunmamız gerekiyor
  • Öteki hattımı turkcell'e taşımak için yılbaşının geçmesini bekliyorum zaten. 18 TL ye bi aylık paket yaparız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

2015 yılıında 17.95 tl idi. 1 tl zam gelmiş 18.95 tl olmuş.

şuna bi açıklık getirelim

şimdi numara taşıma başvurusunda bulunsak yeni yılda açılacak yani 01.01.2016 da yine vergi ödermiyiz?

yoksa 1 ocak ve sonrasında taşıma başvurusunda bulunmamız gerekiyor

ödüyorsun. sene başında 3 operatörde devlete ödeme yapıyor numara taşımada başvuru gunu esas alınıyor. 3 opeatörde de aynı kural var. numara taşıma başvurusu yaptıkları sene diyor. yani 2015 te başvuru yapıyorsun 2016 da geçiyorsun. bu durumda eskı operatörün almasa bile yeni operatörün senden alır. başvuru gününü baz alıyorlar.ama sen 1 ocak 2016 dan sonra başvururusan alınmıyor tku. çünkü eski operatörlün 1 ocakta zaten devlerte ödemenı yapmıs oluyor. yeni oepratörelünde ise senin adına tekrar ödeme yapmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu hakkında pek bilgiye sahip değilim, eğer şubatta filan operatör değiştirsek telsiz ücretinden kurtulabilir miyiz, bilgilendirebilir misiniz?
  • Şimdi oldu temsilci bile bilmiyor bayi desen ayrı Bi dert .
    Kuzende bnm adıma kayıtlı hat var
    Bende 1ocakta sabah yola çıkacağım fotokopi bırakır taşıttırırım saol

• quote:

Orijinalden alıntı: eakpinar67

Bu konu hakkında pek bilgiye sahip değilim, eğer şubatta filan operatör değiştirsek telsiz ücretinden kurtulabilir miyiz, bilgilendirebilir misiniz?

hocam aveadan bimcell pttcell e geçersen tkü ödemeye devam edersin.
    ama diğer operatörler nuamra taşırsan 1.1.2016 dan sonra 31.12.2016 tarihine kadar odeme yapmazsın
  • Çok teşekkürler hocam
  • Hocam ben bunun mantıklı olanının hattın açıldığı tarih olduğunu düşünüyorum. Numara taşıma yaklaşık 4 5 gun sürüyor, bu sure zarfında sorun çıkıp iptal olma durumları da oluyor. Önceki operatör bence sene başında kendisine bağlı olan tüm numaraları öduyordur. İnternet sitelerinde yer alan ibareler genelde şu sekilde, turkcelle geldiği yıl sonuna kadar ya da 01.01.201x tarihinden itibaren avea ya gelen müşteriler şeklinde. Ben bu konuda bir deneme yaptım sonuç alır almaz bilgilendirme yapmayı düşünüyorum zaten.

• şansölye Ş kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben bu şekilde yorumladım. Numara taşıma başvuru günü diye. Bakın vodafone da misal 1 ocak 2015 ve sonrası numarası vodafone a taşıyanlar deniliyor. Numara taşıma başvurusunu 1 ocaktan sonra yapıp numarası taşınan aboneleri kastediyor. Aynı şekilde turkcell de böyle bir ifade var. Ama siz madem denemişsiniz bize de haber verin hocam? Bugün mu başvuru yaptınız? Hangi operatörden hangisine geçiş yapıyorsunuz

• İki gün önce turkcell >avea şeklinde. Ben de şu şekilde düşünüyorum, örneğin avea benim başvurumu kabul etmedi bu durum da 1 veya 2 ocakta belli oldu. Bu durumda Turkcell vergiyi ben ödemiyorum diyemez. Yani yeni operatör hattı açana kadar numaranın sorumluluğunun eski operatörde olduğunu düşünüyorum ben. 3 ya da 4 güne belli olur, hat açılınca o zaman kesin bilgi veririm borç sorgulaması yapıp. İnşallah almazlar ne diyim
  • başvuru kabul edilmezse zaten yeni operatörün senin vergini ödemesi saçmalık olur. Hem numara yeni operatöre taşınmayacak. Hem de senin telsiz kullanım ücretini verecek.
    Haber bekliyoruz hocam. Büyük ihtimal kesilecek ama. Senin durumla alakalı bir ihtimali soyleyim. Turkcell hattında şu an bakiye varsa sende avea ya geçtikten sonra bakiye iadesi istersen turkcell o bakiyeyi telsiz kullanım ücreti diye sayar sana vermez. Böylece aveada senden kesmez. Ama bakiye yoksa ne yazık ki telsiz ücreti kesilecek gibi.

• 1 ocak olmadan basvuru yapmayin basvuruyu bugun bile yapsaniz telsiz ucreti odersiniz yarini bekleyin
  • Bana da içimden bir ses kesecekler diyo ama mantığıma da yatmıyor Bakalım belli olur 3 4 güne. Bi olay daha var aklıma gelen bayinin sisteme yarın işlemesi yeni ay kotasını doldurmak için. sorgulama yapılan bir yer var mı bildiğiniz taşıma durumunu?
  • şansölye Ş kullanıcısına yanıt
    sonucu bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ariasoft

1 ocak olmadan basvuru yapmayin basvuruyu bugun bile yapsaniz telsiz ucreti odersiniz yarini bekleyin

Ben fotokopiyi verdim yarın başlayacak başvuruyu hadi hayırlısı

• Mevcut vodafone hattı şu an turkcell faturalıya taşırsak..telsiz parasından muaf oluyor mu ?

Bilen varmı.. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 1 Ocak 2016; 23:27:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.