Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trise

Boston taraflarında vardı farklı işler(kasiyerlik vs.), konaklama fiyatlarından dolayı o tarafı tercih etmedim, onun dışında yok gibi

Hangi şirket olduğunu söyleyebilir misin merak ettim ? Ö.m ilede söyleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deso1907

Arkadaslar merhabalar work and travel icin Branson-missouri' de hilton otelinde saatligi 10 dolar overtime mevcut kalacak yer yok fakat danismanimla bulacagiz ve ortalama 100-150 dolar arasi degisen bi konaklama ucreti varmis. Burasi icin ne diyorsunuz onay verdim fakat suphelerim var. Branson cok kucuk bir yer sanirim. İngilizcemi gelistirmek ve bolca pratik yapmak istiyorum. Sizce uygun mu ?Yorumlariniz icin simdiden tesekkur
    ederim...

benim tanık olduğum birşey işlerde overtime olması genel olarak avantajlı gibi gözükse bile atıyorum 40 saat sonrasında overtime başlıyorsa senin 40 saatin dolduğunda overtime vermemek için yeni işçi alıyorlar yada mümkün olduğunca diğer işçileri çalıştırıyorlar. Overtime vermemek için. Yine de saatlik 10 dolar güzel bir rakam diğer işlere göre.Elbet bir şekilde 2. iş te bulabilirsin eğer çalışmaya çok meraklıysan diye söylüyorum bunları :) ben haftada 4 gün çalışayım gezip tozayım diyorsan 10 dolarlık iş gerçekten bayağı iyi.

Kalacak yer gerçekten önemli konu onu şimdiden kesinleştir.

İngilizce belirli bir seviyede değilse sıkıntı yaratabilir hocam. Ama çat pat konuşabiliyorsanız geliştirmek, daha akıcı konuşmak için işler arasında aşırı büyük bir fark olmaz. Sonuçta yabancı bir ülkedesiniz ve birileriyle ihtiyaçlarınız doğrultusunda konuşmak zorunda kalıyorsunuz. Çalıştığınız yerde iş arkadaşlarınızla saatlerce konuşmanıza gerek yok illa, birşey sormak zorunda kalacaksınız belki müşterilerle konuşacalsınız kaldığınız yerde/çevrede birileri olacak. market alışverişi vs. sırasında öyle yada böyle bir şekilde konuşup geliştiriyorsunuz kendinizi o yüzden iş seçerken benim tecrübelerime göre ingilizce geliştirmeyi bir kriter olarak görmeyin o bir şekilde oluyor zaten

• Trise kullanıcısına yanıt
    anladım kötü iş seçeneklerinden en iyisini seçmeye çalışacaksın. Bol şans
  • Başvuru tarihleri hangi aralıkta oluyor? 2016 için kayıt yapma imkanım kaldı mı
  • karsevenadam kullanıcısına yanıt
    Hala imkanın var çok uzatmadan kayıt ol , kayıt olurken şirketlere işlerini sor. bazı şirketlerin çok kontenjanı kalmadı çünkü. Ellerindeki bış kontenjanlı işleri öğrenip , hangisini beğendiysen o şirkete kayıt ol.
  • Trise kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa Housekeeper lık yapma derim , dediğin gibi ortamı biraz kıt oluyor ve yaptığın iş ise gerçekten zor yani beden olarak çok yoruluyorsun . Böyle işleri genelde Çinlilere falan verirler onların amacı fazla para kazanmak olduğundan dolayı. Lifeguard olursanda işin hem eğlenceli olur havuz kenarındasın , daha aktif bir şekilde ingilizceni geliştirebilirsin . Amerika'da da şöyle bir durum var onların hayatlarının güvenliğini sağlayan insanlar , onlar için çok önemli sana saygı duyarlar :) Seçim senin iyi şanslar :)
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bu sene bende wat programına kayıt oldum. 2 - 3 gün önce bir iş teklifi geldi, bir su ve eğlence parkının içindeki restaurantin mutfak bölümünde. Bulaşıkçılık yapmak istemediğim için önceden konuşmuştuk aşçı yamagi olacağımı soylediler. Yalnız mekan Arkansas eyaletinin little rock şehrine yakın bana çok ara bi yer geldi fikri olan var mı acaba ? Ayrıca gitmemin tek sebebi ingilizcemi geliştirmek. Gidenler dil gelişimi ile ilgili bilgi verebilir mi , nasıl 1 ortam , dil nasıl gelişiyor gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancaki C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arkadaşlar Chicago da Six Flags te çalışan arkadaşlar var mıdır , varsa oranın ortamı nasıl , dilimi geliştirmem için iyimi ? konaklama ne kadar bilgisi olan söyleyebilir mi ?
  • Başvuru için geçmi artık ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Başvuru için geçmi artık ?

geç değil ama son zamanlar
  • Gerçekten o kadar faydali bir program mı bu bizim sınıftan 2 kişi de bu programa kafayı fena takmış vaziyette.

• gatlinburg a giden var mı ? berkedizborekci@gmail.com a mail atabilir :)
  • Arkadaşlar bende 2017 yazında wat düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz güvenilir şirketleri yazarsanız sevinirim..

• Arkadaşlar ingilizce seviyesi orta denmiş ama ne kadar iyi bilmek gerekiyor acaba?

• Wat mı yaparak gitsem dil kursu yaparak mı gitsem kararsizim

• Merhaba arkadaslar bende bu yaz dil okuluyla falan gitmeyi dusunuyordum fakat work and travelda ilgimi cekti baya önerebilceginiz sirketler varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackandWhite30

Arkadaşlar bende 2017 yazında wat düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz güvenilir şirketleri yazarsanız sevinirim..

quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Jennings

Merhaba arkadaslar bende bu yaz dil okuluyla falan gitmeyi dusunuyordum fakat work and travelda ilgimi cekti baya önerebilceginiz sirketler varmi acaba

hocam work and travelda en önemli olay işinizdir şirketlerden de önemlisi işinizdir. Kişiden kişiye hangisinin daha önemli olduğu değişir yani İşin Konumu (etrafta ek iş imkanı var mı veya turistlik bir yer mi, dağlık mı vs.), yada alacağınız saatlik ücret, İşin size fiziksel/ruhsal olarak uygunluğu, Başka insanlarla ne kadar muhabbet edebilme şansınız olur, Kalacak yer imkanı sunuyor mu vs. En önemlisi iştir arkaşlar sonuçta orada 3-4 bir vakit geçireceksiniz o yüzden size uygun olanı seçmeniz ve biraz da şanslı olmanız gerekli.

Work and travel için alacağınız her kararı şirket seçimi vs. buna göre yapmanızı tavsiye ederim. Kendim Work and Travelı yurtdışındaki bir şirketle yaptım ikinci bir vatandaşlığınız varsa buranın yarı fiyatına kayıt alıyorlar çoğu ülkede oradan kaydolun derim. Tabi bu imkanı bilmediğimden burada da çok araştırma yaptığım için bir fikir sahibi olduğum önerebileceğim bir iki şirket vardır fakat onları önersem bile 2016 yazı için şirketlerin ellerindeki işlerin %90'ı doldu kalan %10 luk kesim daha istenmeyen yerler olabilir. Bu yüzden 2017'de gitmeyi düşünenler için ağustos en geç eylül gibi gidin kapılarına şirketlerin ön kayıdınızı yaptırın istediğiniz işi seçin derim. Bu sene gidecek arkadaşara içinse ek olarak gelecek işler olabilir ama bunlar tamamen bilinmez şanstır. eğer hala ellerinde kalan işleri özellikle sorun ve beğenirseniz kaydolun bunu yapamayacaklarını söyleseler bile zorlayın önce açık işleri görün öyle kaydolun/kaydolmaya çalışın.

Wat mı dil kursu mu sorusuna kişisel görüşüm kesinlikle WAT şeklinde olacaktır. Maddi olarak inanılmaz bir fark var aralarında ve dil kurslarından daha uzun süre yurtdışı deneyimi imkanı sunuyor.Şahsen %1 görebileceğiniz bir örnektir ama benim çalıştığım ve kazandığım para program ücreti dahil herşeyi karşıladı ve hala orada kazandığım parayı yiyorum şuanda. herkes bu kadar şanslı olmasa bile en azından 10000 tl harcasanız gidene kadar bunun bir kısmını kurtarıp dönersiniz ha 5000 tl ile dönersiniz yada dönmezsiniz yine de şunu unutmayın. oraya gitmeseniz zaten aylık burada kendinize yapacağınız kişisel harcamaları düşünün zaten aylık ailenize belirli bir miktar yük oluyorsunuz.

Dil okuluna verdiğiniz paranın dışında orada da yemek gezmek için bir harcamanız olacak ve böylece Dil okulu ciddi anlamda maliyeti oldukça artıyor. ve 1 ay gibi kısıtlı bir süre kalıyorsunuz orada.

Eğer maliyet sizin için sıkıtnı değilse ve çalışmak zor geliyorsa Dil okuluna gidin ama tasarruflu bir iş yapmak istiyorsanız WAT inanılmaz bir fırsat bence. Ki öyle yada böyle yurt dışına çıkın öğrenciyken kişisel bir tavsiye

• jitanx J kullanıcısına yanıt
    Sen neredeydin ve ne işi yaptın dostum biraz bahsedermisin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yararlı olmak adına şunu paylaşayım 15 ocak cuma günü (yarın) saat 15.00da amerikan konsoloslugu vize görevlileri aydınlatmak adına bilgi paylasımında bulunucaklarmıs. Soru cevap da varmıs.https://www.facebook.com/swtturkey/ Bu sayfadan bakabilirsiniz yarın :) danısmanım attı umarım faydalı olur :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.