Şimdi Ara

2016 YENİ X1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYELER VE ÖNERİLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 YENİ X1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYELER?
    DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇ 1.8İ sdrive.
    1.5 benzinli 3 silindir 136 hp araç.
    150.000 tl fiyatı var(xLİNE)

Araç hakkında bilgi verebilecek veya tavsiye edebilecek olanlar varsa sevinirim

• X1 i neden düşünüyorsunuz, 3 serisi alınabilir 320i olarak, nedendir bilmiyorum ama önden çeker bir araç hatta o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayımın yeni aldığı araç.

Belki de araçtan beklentilerim fazlaydı bilemiyorum ama gerek motorun güç üretimi ve titreşimi olsun gerek direksiyon tepkileri olsun tipik Bmw karakteristiğinde gelmedi bana, ha kötü mü, değil elbet.
  • biraz daha suv tarzı yüksek ve geniş araba istiyorum ve bu segmentte arkadan çekiş daha anlamsız olurdu galiba
  • Bence alınmaz crv tucson tarzı bişey alın

• esmerce kullanıcısına yanıt
    benimde beklentilerim büyüktü özellikle vites topuzu arabadan biraz soğuttu beni ama sesi gerçekten süper motorun ince bir tınısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

X1 i neden düşünüyorsunuz, 3 serisi alınabilir 320i olarak, nedendir bilmiyorum ama önden çeker bir araç hatta o.

40. Yıl paketli diye ekleme yapmamışsiniz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

X1 i neden düşünüyorsunuz, 3 serisi alınabilir 320i olarak, nedendir bilmiyorum ama önden çeker bir araç hatta o.

40. Yıl paketli diye ekleme yapmamışsiniz hocam

hocam ne yazıkki 40.yıl edition 160 bin lira sıfır
  • yargicc kullanıcısına yanıt
    40.yıl paket biraz daha yüksek fiyatlı onun için yapmadım ama imkan varsa bence alınmalı, m paket ve büyük ekran olmalı.

• Çare TUCSON!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhyeyolgosterenadam -- 5 Eylül 2016; 2:30:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata o araba

ÇÖP

• 2. el 320d alırdım.
  • İkinci el dusunursen full paketi var bizde bazi sorunlardan dolayi geri satmak istiyoruz.Henuz sahibindende ilani yok arac 800kmde 40 gundur garajdan cikmadi bile.

• Malzeme kalitesi, eski modelden çok daha iyi, tipi güzel, eski X1'e oranla gerçek bir Crossover gibi duruyor, zira eski X1 ufak tefek bir araçtı, yalıtımı ve süspansiyon konforu oldukça iyi, önden çeker olmasına rağmen direksiyon hissi de gayet iyi, fakat şehiriçi biraz ağır kalabiliyor zamanla alışılır, arka diz mesafesi çok geniş, bagaj hacmi yeterli, multimedya sistemi de güzel çalışıyor, Mercedes GLA ve Audi Q3'ten iyi bir araç şuanki güncel kasası ile X1.

Fakat 1.5 136 beygirlik motor o aracın tam olarak hakkını veremiyor, 1.6 dizel 110 beygir araçlar ayarında performansı var, 0-100'ü 9.7 sn demişler ama sunrooflu bir aracın 11 saniyeyi buluyor 100'e çıkması. Bunu kullanmış biri olarak söylüyorum.

Yakıt tüketimi olarakta şehirdışı 110-120 ile giderseniz 6 litre civarında yakıyor, hızınız arttıkça tüketimde artıyor, 90-100 ile giderseniz 5 ltireleri görebilirsiniz. Karma kullanımda da en az 8.5 litresi var.

Şanzımanı 6 ileri fakat araç önden çeker olduğu için Aisin üretimi olan şanzıman var. Çalışma prensibi olarak 8ZF'den eksiği yok, son derece akıcı çalışıyor, manuel moddaki tepkileri de gayet hızlı.

Sonuç olarak Performans beklentiniz yüksek değilse ve tüketim sizin için makulse bence çok mantıklı bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Malzeme kalitesi, eski modelden çok daha iyi, tipi güzel, eski X1'e oranla gerçek bir Crossover gibi duruyor, zira eski X1 ufak tefek bir araçtı, yalıtımı ve süspansiyon konforu oldukça iyi, önden çeker olmasına rağmen direksiyon hissi de gayet iyi, fakat şehiriçi biraz ağır kalabiliyor zamanla alışılır, arka diz mesafesi çok geniş, bagaj hacmi yeterli, multimedya sistemi de güzel çalışıyor, Mercedes GLA ve Audi Q3'ten iyi bir araç şuanki güncel kasası ile X1.

Fakat 1.5 136 beygirlik motor o aracın tam olarak hakkını veremiyor, 1.6 dizel 110 beygir araçlar ayarında performansı var, 0-100'ü 9.7 sn demişler ama sunrooflu bir aracın 11 saniyeyi buluyor 100'e çıkması. Bunu kullanmış biri olarak söylüyorum.

Yakıt tüketimi olarakta şehirdışı 110-120 ile giderseniz 6 litre civarında yakıyor, hızınız arttıkça tüketimde artıyor, 90-100 ile giderseniz 5 ltireleri görebilirsiniz. Karma kullanımda da en az 8.5 litresi var.

Şanzımanı 6 ileri fakat araç önden çeker olduğu için Aisin üretimi olan şanzıman var. Çalışma prensibi olarak 8ZF'den eksiği yok, son derece akıcı çalışıyor, manuel moddaki tepkileri de gayet hızlı.

Sonuç olarak Performans beklentiniz yüksek değilse ve tüketim sizin için makulse bence çok mantıklı bir araç.

hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,açıkcası şanzıman xf değil ais diye üzülmüştüm fakat test edince anladımki hiçbir farkı yok,beni cezbeden yeri kasası zaten.Ayrıca bu araç Tucson ile kıyaslanacak bir araç bile değil.Arabayla 170 ile viraja girdim banamısın demiyor bunu hyundai bir araçla yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: guyickimi

benimde beklentilerim büyüktü özellikle vites topuzu arabadan biraz soğuttu beni ama sesi gerçekten süper motorun ince bir tınısı var

3 silindirli makinanın devir çevirirkenki sesi güzel gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.