Şimdi Ara

2016 YGS/LYS NİTELİKLİ SINAVA HAZIRLIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: falanfilanfısmekanca

kac gundur calısıon soyle bakam

hocam ağustos başı kaynakları alıcam ve başlıyacam artık kasmaya çalışmaktan sıkılmam ama işte şuan tatildeyim evden çok uzakta temmuz sonu bitiyor tatil o zamana kadar kaynak temel için ve hedefim için topluyorum yardım hocam
  • SeqRenT kullanıcısına yanıt
    Ben 76kdan mezuna kaldım sana Dediklerimin biraz daha azını yaparak çalışmayı düşünüyorum hedefim 25k. Hedefin cok çok yüksek 0 temeli olan adama allah kolaylık versin kardeşim. Ama imkânsız değil en az benim Dediklerimi yapmaya çalış 20k olmazsa 30k olur gene her turlu iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    YAV bıgıt ya alkol almısım kafam ıy sen bana kayna dıyon ben 3.ncu yıla kaldım bro mrk etme calısan kazanır redbull alkolmu bılıomusun ya 2 teneke yuttum kafam donuo su an
  • quote:

YAV bıgıt ya alkol almısım kafam ıy sen bana kayna dıyon ben 3.ncu yıla kaldım bro mrk etme calısan kazanır redbull alkolmu bılıomusun ya 2 teneke yuttum kafam donuo su an

Yok merak etme kardeşim RedBull alkol değil alkol olsa statüye sokmazlar kim dediyse keklemiş seni üstad
    vallamı ohhhhh beeeee lan oyun mu oynuyomus benle dedım 2 teneke dedı alkol var onda korktum ılk defa ıcmıs olacaktım ama az da olsa var dedı bı ınternete bakam ya kafa gıtmıs benım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

Ben 76kdan mezuna kaldım sana Dediklerimin biraz daha azını yaparak çalışmayı düşünüyorum hedefim 25k. Hedefin cok çok yüksek 0 temeli olan adama allah kolaylık versin kardeşim. Ama imkânsız değil en az benim Dediklerimi yapmaya çalış 20k olmazsa 30k olur gene her turlu iyidir

Tamam kardeşim sağol çok yardımcı oldun ben dediğim gibi ağustos başı kaynakları alıcam ve başlıcam beraber bir liste hazırlayalım mı seninde tecrübelerinle yardımcı olur musun?
    20K ve Temel için kardeşim
    Müsait olduğum bi zaman bakarizda. Ağustos senin için gec. İlk konuları ele teker bitir yanı.

• alkolle uzaktan yakından alakası yoktur. ülkemizde satışa sunulduğu anda kafein derecesi yüksek miktardaydı, daha sonradan tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından yasaklandı ve kaferin oranı düşürüldükten sonra tekrar piyasa da yerini aldı. şu an redbull ve coca cola'nın içindeki kafein miktarı hemen hemen aynı olmakla birlikte, bu içecekleri çay ve kahve takip etmektedir. kafein'in metobizlamayı hızlandırmasının yanı sıra insan vücudunu uyarıcı bir etkisi vardır.
  • quote:

Müsait olduğum bi zaman bakarizda. Ağustos senin için gec. İlk konuları ele teker bitir yanı.

Gerçekten geç mi kardeşim bomboş zamanım olacak ama herkes ağustos ortaları felan başla diyordu bende başında başlayım diyordum.Matematik ve Geometri Temeli için bunlar yeter mi kardeşim?
    PLAN YGS MATEMATİK ve GEOMETRİ TEMEL İÇİN ALINACAK KAYNAKLAR;

YGS MATEMATİK
    -Antrenmanlarla Matematik 1
    -Antrenmanlarla Matematik 2
    -Karekök Yayınları 0
    -Karekök Yayınları Matematik YGS Soru Bankası
    -FEM Yayınları Konu Özetli Soru Bankası
    -FEM Yayınları Simetri YGS 3'lü Set
    -Apotemi Yayınları YGS Matematik Denemeleri

YGS GEOMETRİ
    -Antrenmanlarla Geometri 1
    -Antrenmanlarla Geometri 2
    -Karekök Yayınları 0
    -Karekök Yayınları Geometri YGS Soru Bankası
    -Güvender Yayınları Kolay Geometri
    -Fem YGS Konu Anlatımlı Geometri

Bunlar yeter mi sorusunu bunların bitirdikten sonra sor bana onu diyim.

Bu arada üstad YGS Sosyal Türkçe Ve Fen Bilimleri temel için hangi kaynak?YGSyide sıkı tutmak lazım ama öncelik LYS 20K
  • quote:

Bunlar yeter mi sorusunu bunların bitirdikten sonra sor bana onu diyim.

Üstad temel için yeter mi bunları alsam tavsiyen nedir alayım mı?Bana mat vve geo için sıkıntısız temel attırırmı ygs de 35+ yaptırsın bunlar yeter ama öncelik lys
    YGS +35 mat istiyorsan bunun gibi 3 set bitirmem lazım öyle kolaymi sanion

Bunlarla başlayabilirsin

yaw redbulda alkol varmıs arastırdım azda olsa varmıs
  • quote:

yaw redbulda alkol varmıs arastırdım azda olsa varmıs

alkolle uzaktan yakından alakası yoktur. ülkemizde satışa sunulduğu anda kafein derecesi yüksek miktardaydı, daha sonradan tarım ve köy işleri bakanlığı tarafından yasaklandı ve kaferin oranı düşürüldükten sonra tekrar piyasa da yerini aldı. şu an redbull ve coca cola'nın içindeki kafein miktarı hemen hemen aynı olmakla birlikte, bu içecekleri çay ve kahve takip etmektedir. kafein'in metobizlamayı hızlandırmasının yanı sıra insan vücudunu uyarıcı bir etkisi vardır.
    ya aynı seyı yazıon bıkac sıtede var dıo ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.