Şimdi Ara

2016 YGS LYS TAVSİYE İSTEYEN TMCİLER DOLUŞUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
10
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGS MAT-- Bilfen YGS/Karekök YGS/FDD(Şart Değil)/ Konu Anlatımı için Fem Simetri 1-2-3 Serileri/ Deneme Olarak Sınav Alıştırmak için Olabilir Fem İyidir
    LYS MAT-- Bilfen LYS/Karekök LYS/ Konu Anlatımları için Fem Simetri 1-2-3-4/Deneme İçin FEM Denge Apotemi 3-4-5 İyidir
    LYS EDEBİYAT-- Konu Anlatımı için Güvender alınabilir ama Limit El Kitabını Alın Eşsiz bir kaynak gerçekten/LİMİT SORU BANKASI/ FDD SORU BANKASI( Şart Değil )

Geri Kalandan pek soru Çözmedim Ama YGS Türkçe için karekök Soru Bankası yine gayet iyidir. Aman Benim gibi Diğer dersleri önemsememezlik etmeyin Çarpılırsınız. Matematiklerde Süreyi bile bile kısa tutun Gerçekten süre kullanımında aşırı bir yararı oluyor Pekiştirince Konuları 1 test 1 test çözün öyle çarpanlara ayırmanın tüm testlerini çat diye bitirmeyin Konuları aklınızda tutmayı sağlar bu yöntem. Edebiyatta ise kodlamalar resimler faydalı olacaktır Yine YGSden sonraya edebiyat bırakılmamasıdır tavsiyem

• Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Valla Hocam İnan Geometriden nefret ederdim hiç bilmiyorum o Kaynağı Yanlış bilgi vermeyi hiç istemem Ama arkadaşlara bi sorup öğrenmeye çalışırım
  • Geometri için konu anlatımı ve soru bankası ne kullandınız acaba 5 net geometri yaptım bu sene baya kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRiGo97

Valla Hocam İnan Geometriden nefret ederdim hiç bilmiyorum o Kaynağı Yanlış bilgi vermeyi hiç istemem Ama arkadaşlara bi sorup öğrenmeye çalışırım

Çok teşekkür ederim
  • TRiGo97 T kullanıcısına yanıt
    hocam benim matematik temel yok ne yapmam lazım sözel dersler süper ezber falan iyi yani ama şu matematik işi bozuyor hangi konuları bitirmem lazım temelimi oturtmak için ygs matematik yapamıyorum temel olmadığı için yahu
  • O konuda pek iyi örnek sayılmam neredeyse hiç çalışmadım sadece denemeden denemeye çözdüm geometriyi ki 14.25 yaptım sınavda Bu konuda yardımcı olamıyorum Üzgünüm
  • Haha peki sosyal dersler?

• godblesyouwbdcbuddy0 kullanıcısına yanıt
    Ygs Matematikte Temek kavramlar Sayı basamakları Falan biraz soru Tipleriyle alakalı hocam soru tiplerini incelenemenizi tavsiye ederim Üslü Köklü gibi bazı konular geçmişten gelen bilgi birikimleriyle yapılabilir ancak yine soru tipleri çözümleri önemli. Bu yüzden kaliteli bi soru çözümlü anlatımlı kitap alıp soru kalıpları ve çözümleri kafanıza oturtmak bi nebze rahatlatır sizi ama tamamıyla da işe yaramaz çünkü YGS de öyle sorular çıkabiliyor ki ne bilgi ne de soru kalıpları işe yarıyor dediğim gibi bi kaliteli çözümlü kitap alın arkasından da kolay orta arası bir kaynakla çözmeye çalışıp pekiştirin sonra zorluğu zamanla artırın
    hocam iyi dedinizde temel olayı nasıl olucak :(
  • Sosyal Derslerde tarihte yorum ağırlıklı çıkıyordu önceden ama son senelerde direk bilgi de sormaya başladılar çok ayrıntıya girmeden bilgilerin de öğrenilmesi isteniyor artık. Ağır olmayan bi tarih kitabı ve sb faydalı olur. Coğrafyaya gelince Konuları ciddi anlamda bilmenizi isteyen sorularla karşılaşıyorsunuz özellikle harita bilgisi ve yerler önemli. Tarih ve coğrafya için son zamanlarda güncel olaylardan sormaya da başladılar Sınır değişimleri vs vs.... Doğu Ateş(Tam hatırlayamadım ismini ) yayınları da faydalı olabilir. Felsefeyi Allah Bildiği gibi yapsın tam bir rezalet Ama 1 tane bilgi sorusu çıkıyor sürekli özellik verip Akım soruyolar. Din Kültürü de çok zorlamaz

Hocam En baştan başlayacaksınız Temelinizde eksik olan ne varsa tespit etmeniz gerekiyor önce o hallolmadıkça matematik zorlayacaktır bu aralar o eksikleri tespit etmeye ayırın burdan o konuda yardımcı olamıyorum
  • Hocam ben sayisalim ygs turkceden bir soru bankasi ve cikmis sorulari cozmek istiyorum.Turkceden soru bankasi onerir misin zorlayici sinava yakin olan?

hocam antrenmanlarla matematik 1 aldım temel için 6 konu falan kaldı yav herhalde temelim olur o kitap sayesinde belki bilirsiniz bu kitabı
  • GLeaKeN05 G kullanıcısına yanıt
    Karekök Ve Birey Güzel Kaynaklardır. Hatta FKB yayınları var Emrah Şahinin hazırladığı bi kitap paragraf kitabıdır bulabilirseniz hiç durmayın alın hemen
    Çok teşekkür ederim umarım yapabilirim bu sene

• quote:

Orijinalden alıntı: TRiGo97

Tm1 1239 Tm2 796 Tm3 602. oldum sizin zamanınızda benim de kafam karışıktı ve tavsiye istiyordum Soruları olan aklına bir şey Takılan herkes sorularını sorabilir

geometriden nefret ediyorsan o kadar soruyu nasil yaptin :D

• Türkçede Paragraf sıkıntın varsa Emrah Şahin FKB yayınları öyle bi paragraf kitabı bulamassın faydalı olacaktır. Dil Bilgisi sorunlu ise konuları öğren ve Sağlam kitaplar çözmeye çalış
    Sosyalde Coğrafya ve Felsefe zorluyodur Tahminimce Coğrafyada bilgileri öğrenmeniz gerekiyor onlara çalışın felsefeyi gerçekten ben de anlamadım ama Yukarıdaki Paragraf kitabı Ona bile işe yarar
    Matematikte zamanla netler yükselir sabırlı bi şekilde soru çözdüğünüz sürece Zamanla yükselecektir Geometri sorularında çok basit ayrıntılar oluyor sadece görmek lazım süre artırabilirseniz rahatlıkla çözülüyor ama pek kaynak önerisi veremiyorum
    Fen çalışır mısınız bilmiyorum Ama çalışırım derseniz Kimya Çalışın Yoksa hiç çalışmasanız bile 5 6 net yapılabiliyor

YGS türkçe FKB Karekök Birey
    Ygs Mat Bilfen Karekök
    Ygs Coğrafya Doğu Ateş

Bunlar da tavsiye kaynaklardır

• İnşallah Yapacaksınız
    Kaynağı Bilmiyorum ama Temel farketmeden olacaktır hocam Başta yine zorlanırsınız belki ama yavaş yavaş açılacaksınız Ona göre kaynak zorlaştıracaksınız pes etmeden çalışmaya devam
  • İlk denemelerim 3 netti Sonra ben bu geometriyi yakarım lan dedim 5 net geldi Farkettim ki madem geometrim kötü en kolay konuları yapmaya uğraştım Üçgenler dörtgenler konik elips analitik cart curt zaten 18 20 soru yapıyor. Ekstra diğerlerinden de 1 2 olsa 21 22 yapıyor. 3 4 yanlış çıkıyordu genelde taktik bu 10 11 konularını yapıp geçiyordum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.