Şimdi Ara

2016 YGS LYS TAVSİYE İSTEYEN TMCİLER DOLUŞUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
10
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle on bin için geç değil daha uzun bi süre var. Dediğiniz konularda videoyla gitmek iyi olur hatta oraya ekleyebilirseniz LYS den de bir kısım eklemeye çalışın vaktiniz bolken ne kadar halletseniz kardır ilerde motivasyon kaybı falan yaşanabiliyor Simetri ise evet bazı sorularda daldan dala atlar ama dikkatli incelendiğinde çok yardımı dokunur
  • TRiGo97 T kullanıcısına yanıt
    hocam matematikte 15-20 net arası yapmak için ne kadar süre gerek sizce ?
  • godblesyouwbdcbuddy0 kullanıcısına yanıt
    Tahminimce 1-2 ay arası sıkı çalışmaya soru çözümleri de eklenirse o netler sıfırdan bulunur
  • Polinom İkinci denklemler parabol eşitsizlik.... sırasıyla git elinden geldiğince çok bitir düzgünce O bırakma sorununu kendin aşmak zorundasın ha diyince kimse yapamıyor zaten uğraşa uğraşa yapılıyor bırakma uğraşmaya devam et hallolur elbet
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS de süreyi derslere nasıl dağıttınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbes -- 10 Ağustos 2015; 10:55:29 >
    Hangi konulara nasil ve hangi kitaptan çalışmak gerek ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ygs ve lysde dersleri hangi sırayla çözdünüz hocam?
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    55 Dakika Türkçe 50 Dakikada Mat 35 Dakikada sosyal 10 Dakika Boşlara Baktım kalan 10 Dakikada da Fene dönüş yaptım
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    Türkçe-Mat-Sosyal-Fen sırasıyla gittim
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Türkçede Normal bi konu anlatımı yetecektir Soru çözmek için Karekök Birey Paragrafta da FKB yayınlarının bi kitabı vardı bunlar çözülürse gelişme sağlanabilir.
    YGS-LYS Matematik için Temel iyiyse Simetriden konu çalışması yapılıp Bilfen Karekök Fem Beyaz Kapaklı soru bankaları çözülebilir.
    Edebiyatta Konu Anlatımının yanında Limit El kitabı ve Soru bankası iyi olur. Yanına bi tane daha soru bankası gerekebilir.
    Coğrafyada Konu Anlatım hakkında bişey diyemiyorum ama YGS-LYS ikisi için de Doğu Ateş Soru Bankası gayet iyidir.
    Geometri Hakkında Bilgim yok
    Ygs Fen eğer hepsini çözemem ufak net yapmak için isterim diyorsan Kimyaya çalışabilirsin ayrıntıya girmeden ve çok vakit harcamadan bazen fizikten de gayet kolay sorular gelebiliyor ama çalışmanı çok da tavsiye etmem çünkü zor yetişir genelde

Çok sağolun ama ben sıfırdan 20 neti sordum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    hocam orada bişey diyemiyorum temeli sağlam olmayanlar için hangi kaynak olmalı pek bi bilgim yok kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.