Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hafiza birlestirmeyi yapmadan nasil romu kurdun ki twrp yi nasil kurdunuz flaşhify uygulamasini kullanarakmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Kingroot programı ile telefonu root ettim
    2- rashr programı ile twrp 2.8.7.0 yükledim sorunsuz kuruldu
    3- beta 3 romu telefonun dosya yüklenebilen bölümünün ana dizinine attım
    4- twrp ye girince bu attığım romu göremiyorum ve dolayısıyla yükleyemiyorum

kısaca yaptıklarımı anlattım acaba nerede hata yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: innabc

Arkadaşım da romu yüklemek istedi , bende eski twrp dosyası mevcut eğer onunla yüklersem , bende olduğu gibi şifreleme hatası ve wipe dalvik hatası veril mi? Yoksa sizin sorunu çözmenizi mi bekliyelim?

Eski TWRP sürümü dediğiniz v2.8.5.5 ise, onunla yükleme yapmayın. v2.8.7.0'ın yükleme dosyasından bahsediyorsanız, bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ChosenREDD

Telefonda recovery modu açamıyorum yardımcı olabilir misin ?

Açmaya çalışınca ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krki

Hocam Ben Android 5.1.1 Sürümünü telefona yükledim. Yüklemeden önce T50 Stock Rom'un Yedeğini aldım TWRP Recovery ile. Şuan 5.1.1 yüklü ben ayırma birleştime vs. bir şey yapmadım sadece sizin verdiğiniz Rom' u kurdum. Şimdi Stock Rom' a nasıl dönebilirim biraz yardımcı olabilir misiniz bu konuda?

Birleştirme yapmadan nasıl yükleyebildiniz?

Şu an telefonda kurulu olan TWRP sürümü kaç?

quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

1- Kingroot programı ile telefonu root ettim

Rashr programı ile TWRP'yi yüklemekle hata yapmışsınız. Bu işlem o kadar kolay olsaydı bilgisayardan yapmak zorunda bırakılan bir yükleme prosedürü hazırlamazdım zaten.

TWRP'yi nasıl gerekiyorsa öyle kurmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 16 Aralık 2015; 22:04:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan78689

build propla android sürümünü 5.1.1 olarak değiştirin. xposedden lolipop modülünü yükleyin alın size lolipop sürüm. rom la uğraşmak istemeyene öneririm

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Hocam Ben Android 5.1.1 Sürümünü telefona yükledim. Yüklemeden önce T50 Stock Rom'un Yedeğini aldım TWRP Recovery ile. Şuan 5.1.1 yüklü ben ayırma birleştime vs. bir şey yapmadım sadece sizin verdiğiniz Rom' u kurdum. Şimdi Stock Rom' a nasıl dönebilirim biraz yardımcı olabilir misiniz bu konuda?

Birleştirme yapmadan nasıl yükleyebildiniz?

Şu an telefonda kurulu olan TWRP sürümü kaç?

quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

1- Kingroot programı ile telefonu root ettim

Rashr programı ile TWRP'yi yüklemekle hata yapmışsınız. Bu işlem o kadar kolay olsaydı bilgisayardan yapmak zorunda bırakılan bir yükleme prosedürü hazırlamazdım zaten.

TWRP'yi nasıl gerekiyorsa öyle kurmanız lazım.

ADB ve Fastboot sürücüleri için link alabilirmiyim acaba
    birde bu link Hafıza birleştirme ve TWRP (v2.8.7.0) İndirmek için:http://d-h.st/1BcF açılmıyor güncelleyebilirseniz sevinirim

• Tekrar soruyorum...
    Backup almak fotoğraf,müzik vs. silinmesin diye mi? Yoksa,stock roma dönmek isteyenin dönebilmesi için mi? @-forumber-

• Soo-HarD S kullanıcısına yanıt
    Stock roma donebilmen diye

• Hocam cm13 ne zaman hazır olur belli bir tarih varmı heyecanla bekliyoruz sizi

• Hocam bu audio fx çok mükemmel bi program bi gelişme kaydetmediniz daha sanıyorum.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    TWRP v2.8.7.0 kurulu telefonda. Birleştirme yapmadan Twrp yi kurup direkt Rom dosyasını telefon hafızasına atıp sizin yükleme talimatlarında söylediklerinizi yerine getirdim ve telefona birleştirme yapmadan Rom u kurdum. Şu ana kadar her hangi bir sorun olmadı bir haftayı aşkın kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • Tekrar soruyorum...
    Backup almak fotoğraf,müzik vs. silinmesin diye mi? Yoksa,stock roma dönmek isteyenin dönebilmesi için mi?
    @-forumber-
    Hocam lütfen siz cevaplar mısınız?

• Hocam belki kamerayi duzeltme zamaniniz olmayabilir ancak bazi buglari duzeltme zamaniniz varmi facebook yuklenmiyor ve kendiliginden kapanip aciliyor bazen onceki beta surumunde bu sorun yoktu

• quote:

TWRP v2.8.7.0 kurulu telefonda. Birleştirme yapmadan Twrp yi kurup direkt Rom dosyasını telefon hafızasına atıp sizin yükleme talimatlarında söylediklerinizi yerine getirdim ve telefona birleştirme yapmadan Rom u kurdum. Şu ana kadar her hangi bir sorun olmadı bir haftayı aşkın kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.

TWRPv2.8.7.0'ı bilgisayardan kurulması gerektiği gibi kurmadıysanız ve ona rağmen ROM'u kurabildiyse telefonun sadece 4 GB'lık bir kısmını kullanabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Soo-HarD

Tekrar soruyorum...
    Backup almak fotoğraf,müzik vs. silinmesin diye mi? Yoksa,stock roma dönmek isteyenin dönebilmesi için mi?
    @-forumber-
    Hocam lütfen siz cevaplar mısınız?

Stock ROM'a dönmek isteyenler dönebilsin diye.

• Hocam size özelden mesaj atmıştım işiniz yoksa bi bakabilir misiniz?

@-forumber-
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvAkoLiK

Hocam size özelden mesaj atmıştım işiniz yoksa bi bakabilir misiniz?

@-forumber-

PM'inize cevap veremiyorum. Engellemişsiniz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: EvAkoLiK

Hocam size özelden mesaj atmıştım işiniz yoksa bi bakabilir misiniz?

@-forumber-

PM'inize cevap veremiyorum. Engellemişsiniz galiba.

Pardon hocam arkadaş yüzünden kapatmıştım şimdi açtım.
  • Teşekkür ederim... @-forumber- hocam

• Hocam bir önceki yazıyı (ilk sayfadaki lollipop,twrp vs.) olan yazıyı atar mısınız? @-forumber-

• quote:

Orijinalden alıntı: Soo-HarD

Hocam bir önceki yazıyı (ilk sayfadaki lollipop,twrp vs.) olan yazıyı atar mısınız? @-forumber-

Atamam ne yazıkki.

Nedeni T50 için olan bütün projelerimi iptal etmiş olmam. Benim için büyük sıkıntı olmaya başlamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.