Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben akşam 76 da bıraktım sabah 17 de aldım ve çok hızlı gidiyor şarj acaba neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

ben akşam 76 da bıraktım sabah 17 de aldım ve çok hızlı gidiyor şarj acaba neden ?

Arka planda calisan uygulamalar yüzündendir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo arkaplandakileri özellikle bakıyorum kapatıyorum neden öyle oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlosPenaVega

-forumber- hocam yardım eder misiniz? Lollipop romundan memnunum da telefonu satma durumum var. Custom romu atarken yedek almadım. Nasıl tekrar stock roma döndürebilirim?

Hafıza ayırma işlemi yaparak TWRP'nin v2.8.5.5 sürümünü yükleyeceksiniz. Daha sonra adb ile stock ROM'u telefona atıp kurulumu gerçekleştireceksiniz.

Eğer yapamazsanız TeamViewer'dan yardımcı olabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

@forumber Kamera ne durumda acaba? Düzelme ihtimali var mi ve varsa da yeni sürümle sunacak misiniz? Su an yüklemek için onu bekliyorum

Kamera ile herhangi bir ilerleme yok. Aslında bakarsanız komple ROM ile ilgili hiçbir ilerleme kaydetmedim. Eğer herhangi bir gelişme olursa burdan paylaşacağım zaten

• Dostum 2 sorum var yazmamışsın ama ön kamera çalışıyor mu? Bir de ilk sürümde büyük oranda bir ısınma vardı bildiğin üzere durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 427

Dostum 2 sorum var yazmamışsın ama ön kamera çalışıyor mu? Bir de ilk sürümde büyük oranda bir ısınma vardı bildiğin üzere durumu nedir?

Ön sayfada da yazdığım gibi, ön kamera çalışmıyor.

Cihaza yüklendiğiniz zaman ısınıyor doğal olarak, onun haricinde anormal bir ısınma söz konusu değil.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Peki önceliğiniz cm13 üzerinde çalışmak mi yoksa cm12.1e sürüm çıkarmak mi? Seneye sinaviniz varmis galiba, ben de aynı konumdayim. Çalışmanız gerektiğini biliyorum fakat en azından buradaki insanlar için bir haftasonunuzu ayırmak stres de atmamız açısından hepimiz için iyi olur. Bu arada cm yi t50ye uyarlayabilmenizi tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

Peki önceliğiniz cm13 üzerinde çalışmak mi yoksa cm12.1e sürüm çıkarmak mi? Seneye sinaviniz varmis galiba, ben de aynı konumdayim. Çalışmanız gerektiğini biliyorum fakat en azından buradaki insanlar için bir haftasonunuzu ayırmak stres de atmamız açısından hepimiz için iyi olur. Bu arada cm yi t50ye uyarlayabilmenizi tebrik ederim.

Şu an önceliğim CM13 üzerine.
  • Tahminmce kamera sorunu çözülmüş olarak sunacaksiniz

• emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    Yukarıda birkaç arkadaş daha ağa katılamadı gibi hatalar aldıklarını söyledi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHD-

Yukarıda birkaç arkadaş daha ağa katılamadı gibi hatalar aldıklarını söyledi?

Şu anda romdayım ve wifi'den internete erişiyorum.Galiba bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorsunuz...

• Aga katiliyorum bi sorun yok ama bir aga katilabilmek icin agin sifresini 50 kere yaziyorum anca baglaniyor. Yuklerken wipe data yapmadim. Wipe data yapinca telefonun hafizasina attigim cm12.1 zip dosyasi yani romu yukleme dosyasi siliniyordu ondan wipe data yapmadim. Sorun nerde sizce?

• Kameraya baglanılmıyor hatası alıyorum. Arka kamera neden açılmıyor?

• quote:

Aga katiliyorum bi sorun yok ama bir aga katilabilmek icin agin sifresini 50 kere yaziyorum anca baglaniyor. Yuklerken wipe data yapmadim. Wipe data yapinca telefonun hafizasina attigim cm12.1 zip dosyasi yani romu yukleme dosyasi siliniyordu ondan wipe data yapmadim. Sorun nerde sizce?

Tavsiyem otg desteğini etkinleştirip wipe data yapmanız. Böylelikle rom'u otg'den hdd'den veya flashınızdan yükleyebilirsiniz. Bu wipe işlemleri gerçekten işe yarıyor. Abimin telefonun da wipe işlemlerini yapmadan rom yüklediğimde sürekli saat durdu mesajlaşma durdu gibi hatalar alıyorum. Yapmanızı öneririm...
  • Şimdi belki çok biliyorsan kendin yap anca eleştiriyorsun diyeceksin ama küçüklü büyüklü bir kaç sorun var öncelikle kameranın çözünürlüğü değişmiyor ve sanırım yine odaklanmıyor ztenin orjinal apksını yükledim ilk seferde çalıştı sonra durduruldu demeye başladı orjinal kamera apksını nasıl kaldırırım? Bunun dışında bu yüzden ağzı yanmış biri olarak aynı b.ku tekrar yedim ve backup almayı unuttum nasıl geri dönücem ?

• quote:

Aga katiliyorum bi sorun yok ama bir aga katilabilmek icin agin sifresini 50 kere yaziyorum anca baglaniyor. Yuklerken wipe data yapmadim. Wipe data yapinca telefonun hafizasina attigim cm12.1 zip dosyasi yani romu yukleme dosyasi siliniyordu ondan wipe data yapmadim. Sorun nerde sizce?

Wipe data yaptığınızda telefonun dahili hafızasındaki dosyalar silinmez. Yani wipe data yapıp öyle kurun ROM'u.

quote:

Orijinalden alıntı: innabc

Kameraya baglanılmıyor hatası alıyorum. Arka kamera neden açılmıyor?

Cihazı yeniden başlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 427

Şimdi belki çok biliyorsan kendin yap anca eleştiriyorsun diyeceksin ama küçüklü büyüklü bir kaç sorun var öncelikle kameranın çözünürlüğü değişmiyor ve sanırım yine odaklanmıyor ztenin orjinal apksını yükledim ilk seferde çalıştı sonra durduruldu demeye başladı orjinal kamera apksını nasıl kaldırırım? Bunun dışında bu yüzden ağzı yanmış biri olarak aynı b.ku tekrar yedim ve backup almayı unuttum nasıl geri dönücem ?

- Fotoğraf çözünürlüğünü ve video kalitesini değiştirmede problem yok bende.
    - Yine odaklanmıyor derken? Zaten odaklanmadığını yazmıştım.
    - Hafıza ayırma işlemini yaparak TWRP'nin v2.8.5.5 sürümünü kurun. Ardından stock ROM'u adb'den telefona atarak TWRP'den kurulumu gerçekleştirin. İsterseniz TeamViewer'dan yardımcı olabilirim.

• Beta 3te düzelmiş gibi bir fikir oluştu kafamda yarın mobil veriyle bir kullanım yapıp şarjı test edicem iyi işlerini bekliyorum. Kolay gelsin.

• Ufak bir not daha atkadaşlar google kamera ile gayet güzel odaklamalar alabiliryorsunuz

• telefon twrp den cujmıyor reboot systeam yapıyom gene twrp acılıyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.