Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa-60

Hocam bundan once bir arkadas stoc rom yuklemis twrpden pm attim demissiniz. telefonun garantisi yok hocam ne yapmam lazim soleyin telefon acil lazim hocam

O arkadaşın telefonu açılıyordu, sizinkinin bootloader'ı bozulduğu için hiçbir işlem yapamayız.

Telefonu teknik servise verip belli bir ücret karşılığında yaptırabilirsiniz cihazı.
  • Hocam twrp'yi kurduktan sonra rebootlıyorum gene twrp açılıyor brick oldu sanırsam cihaz yardımlarınızı beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6664

Hocam twrp'yi kurduktan sonra rebootlıyorum gene twrp açılıyor brick oldu sanırsam cihaz yardımlarınızı beklerim.

PM attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHD-

Ne yani yalan mı söylüyorum. Kendimde aynı sorunu yaşadım. Gittim arkadaşada kurdum romu ondada aynı sorunları yaşadım. Sorun bende mi sizde mi?

Bakin öncelikle size yalan soyluyorsunuz demedim. Su anda romdan yaziyorum. Yukleyeli 4 gun oldu hala dediginiz sorunu yasamadim. Sorun sizde gibi duruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben romu kurcamda orjinal t50 romundanmı kurim yoksa ispanya romundanmı? ben ispanya romundayımda ?
  • Twrp yi yükledim ama datayı sıfırla deyince hata verdi bende sıfırlamadan dırek cm yi yükledim telefon açıldığında şifereleme başarasısız, fabrika ayarına döder dedi. Sıfırlamayı yaptığımda ise yine aynı hatayı verdi. Şimdi nasıl düzeltebilrim. Telefona otg ile rom atılıyor ancak yine aynı hatayı alıyorum.

• CarlosPenaVega C kullanıcısına yanıt
    Hafıza birleştirme yap sonra orjinal cvm yi yükle sonra sd karta stok romu at ve flashla

• Pardon ayırma

• Facebook'dan konuşabilir miyiz acaba?
  • Custom romu atarken yedek almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innabc

Twrp yi yükledim ama datayı sıfırla deyince hata verdi bende sıfırlamadan dırek cm yi yükledim telefon açıldığında şifereleme başarasısız, fabrika ayarına döder dedi. Sıfırlamayı yaptığımda ise yine aynı hatayı verdi. Şimdi nasıl düzeltebilrim. Telefona otg ile rom atılıyor ancak yine aynı hatayı alıyorum.

TWRP'de Wipe bölümüne girin, "Format Data" butonuna basın ve çıkan kutucuğa yes yazıp klavyeden onay verin.

İşlem bittikten sonra sistemi yeniden başlatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: erbap11

ben romu kurcamda orjinal t50 romundanmı kurim yoksa ispanya romundanmı? ben ispanya romundayımda ?

TWRP'yi yükleyebilmeniz için Turkcell ROM'unda olmanız lazım.

• Hocam unable to mont data/stroge hatası veriyor.

• -forumber- hocam yardım eder misiniz? Lollipop romundan memnunum da telefonu satma durumum var. Custom romu atarken yedek almadım. Nasıl tekrar stock roma döndürebilirim?
  • Sadece data sıfırlamayı yapmıyor, otg den rom yükleyebiliyorum.
    Bu yüzden sanırım şireleme hatası veriyor.

• Kardeşim aynısı bana da olmuştu. Telefon açılınca şifreleme hatası veriyordu. Telefonu sıfırla butonu vardı sadece. Ona tıklayınca da hiç birşey olmuyordu. KVK'ya vermeni tavsiye ederim. En geç 2 günde yapıp veriyorlar. Garanti dışına çıkmıyor merak etme.
  • Garanti işi malatyada olduğum için çok uzun sürer, yarın forumber hocam halledecek inş.

• @forumber Kamera ne durumda acaba? Düzelme ihtimali var mi ve varsa da yeni sürümle sunacak misiniz? Su an yüklemek için onu bekliyorum

• Romu kuran arkadaşlar sizde şarj nasıl gidiyo azcik bilgilendirir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Romu kuran arkadaşlar sizde şarj nasıl gidiyo azcik bilgilendirir misiniz ?

Dun gece 2'de sarjdan cektim sabah 10'da 90'di su anda 36 pil tasarrufunu hic acmadim...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.