Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne hatasi vererek bağlanmiyor bende sikintisiz baglniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle diyor hiçbirine bağlanmıyor. Şifreyi yazıyorum bağlanılamadı diyor direk.
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme
  • Yardımlarınızı bekliyorum çok acil!
  • Wifi sorununu da çözdüm. Yine de sağolun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-60

Hocam cm13 romuna başlamiycakmisiniz ?

Boş bir vaktimde başlayacağım hocam.
  • Bu arada hocam t50 stock romunda wifi hotspot calişmiyor galiba sistem dosyasinimi sildim bilmiyorum stock romun sistem yedeğini atma şansınız varmı?

• emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki sürümü bekliyeyim o zaman. Kamera önemli tabi. Su anda b19 sürümünde batarya ciddi anlamda cok iyi gidiyor. Eğer cm12.1de de aynı performansı veriyorsa yüklerim direkt.

• Hocam acil yardim twrp uzerinden stock romu flasladim telefon hic bir seye tepki vermiyor yardim edin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa-60 kullanıcısına yanıt
    Kardesim telefonun kullanilamaz hale gelmis gecmis olsun forumber yazmis twrp uzerinden stock rom atmayin diye

• Napicam simdi twrpde acilmiyor eski haline donduremezmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-60 -- 11 Aralık 2015; 21:54:43 >
  • Ya nolur bi cevap verin hocam

• quote:

Hocam acil yardim twrp uzerinden stock romu flasladim telefon hic bir seye tepki vermiyor yardim edin .

quote:

Napicam simdi twrpde acilmiyor eski haline donduremezmiyim

Geçmiş olsun, telefonunuzu tamamiyle bozdunuz.

İlk sayfada, "Önemli Not" olarak; TWRP'nin v2.8.7.0 sürümüyle stock ROM kurmamanız gerektiğini, aksi taktirde cihazınızın tamamıyla kullanılamaz hale geleceğini söylemiştim.

Tek çare servise vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 11 Aralık 2015; 22:28:28 >
  • Hocam yalniz garantisi yok telefonun bitti yardim edin nolur baska caresi yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-60 -- 11 Aralık 2015; 22:49:23 >
  • Hocam xposed modülü neden yüklenmiyor?
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasabakal

Hocam xposed modülü neden yüklenmiyor?

Çünkü yanlış yüklüyorsunuz. İlk önce twrp'den .zip dosyasını flashlayıp sonra apk kurmanız gerekli...

• Tele lollipop yükledim. Şimdi twrp 2.8.5.5 yükleyip stock roma dönebilir miyim

• TWRP'den custom romu yüklerken yedek almayı unuttum. Geri stock roma nasıl dönerim?
  • emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    Ne yani yalan mı söylüyorum. Kendimde aynı sorunu yaşadım. Gittim arkadaşada kurdum romu ondada aynı sorunları yaşadım. Sorun bende mi sizde mi?
  • Hocam bundan once bir arkadas stoc rom yuklemis twrpden pm attim demissiniz. telefonun garantisi yok hocam ne yapmam lazim soleyin telefon acil lazim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa-60 -- 12 Aralık 2015; 11:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukandyn

Tele lollipop yükledim. Şimdi twrp 2.8.5.5 yükleyip stock roma dönebilir miyim

quote:

Orijinalden alıntı: CarlosPenaVega

TWRP'den custom romu yüklerken yedek almayı unuttum. Geri stock roma nasıl dönerim?

Hafıza ayırma işlemi yaparak TWRP'nin v2.8.5.5 sürümü yükleyin, ardından stock ROM'u adb ile telefona atıp yükleme işlemini gerçekleştirin.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.