Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CHD-

Forumber hocam öncelik ön kamera ama beta3 romunuzda birçok buglar var bugları örneğin ortada en çok göze dikkat eden Wifi ye bağlanırken Ağa Katılamadı gibi hatalar var. Ayrıetten ben biraz kasmalar yaşadım ve Pil çok çabuk bitiyor. Yeni sürümü bekliyoruz. Size kolay gelsin. Sınavınızın başarılı geçmesi dilerim.

Merhabalar rom'u dün beraber @forumber hocam kurdu. Bugün kullandım ve wifi'ye bağlanırken sizin dediğiniz gibi hatalarda almadım. Pil çok çabuk bitiyor demişsiniz arkaplan da pilin neyi kullandığına bakın ve önleminizi alın. Sabah 6'dan beri kullanıyorum gün içerisinde müzik dinledim internete girdim şu anda şarjı %30. Kasmaları bir tek güç tasarrufu modundan normal moda geçerken yaşadım. Onun haricinde bir sıkıntısı yok...

Ek olarak xposed denendi ve çalıştığı gözlemlendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresaygin2 -- 10 Aralık 2015; 19:16:33 >

• Stock rom atmayi bilen varmı beyler ?
  • emresandal33 E kullanıcısına yanıt
    Anasayfa'da anlatılanları uyguladın mı ?
  • Hocam arada kendiliginden kapanip aciliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1905gs A kullanıcısına yanıt
    Pardon onu söylemeyi unutmuşum . Bugün anlam veremediğim bir şekilde hiç zorlanma yokken kendini yeniden başlattı. Bu bir kere oldu ve hızlı bir şekilde yeniden başlattı...
  • Romu t50 üzerinden görmek isterdim.kullanan biri SS veya tercihim telefonun görüntüsünü atabilir mi acaba?

• 9mocha 9 kullanıcısına yanıt
    Buyrun :
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresaygin2 -- 10 Aralık 2015; 21:42:35 >

• Cidden lollipop t50de tasarımı gereği çok hoş duruyor. Ekran görüntülerin için sagol. Romu sadece görsellik açısından yuklemeyi dusunuyorum,onun disinda su anda gravity box kullaniyorum ve stock romla ilgili sıkıntım yok. Şu an tek sorun kamerada mı var? Hızla ve pille ilgili sorun var mı?

• Hocam sikinti bitek kamera'da var yüzeysel olarak. Detaya inince facebooo yüklenmiyorbbir turlu yuklerseniz telefon sapitiyor. Bu sorunu facebook lite ile cozuluyor. Birde dun telefon kendini otomatik olarak yeniden baslatti hic bir zorlma yokken. Bu 1 kere oldu. Bu iki sorun harici iyi pil 1 gun rahat gidiyor ayriyetwn xposedi basarili bir sekilde kurdum...

• TWRP olmadan yapabilir miyim? Sizin söylediğiniz herşeyi düzgün ve eksiksiz yaptım ama telefon soft brick oldu garantiye vermek zorunda kaldım. Çok istiyorum Lollipop yapmayı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Normal recovery mod dan yapabilir miyim? (ACİL)
  • Aynisi basima geldi ve telefonu garantiye verdim 400tl istediler. Forumber'e danistim ve telefonu garantiden aldim. Forumber hocam sağolsun tw'den bağlanip yapti ve su anda lollipop'dayim... Yani sizin ilacinoz forumber hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresaygin2 -- 11 Aralık 2015; 12:37:57 >
  • CWM ile Lollipop romu atabilir miyim peki?
  • Hocam cm13 romuna başlamiycakmisiniz ?

• CarlosPenaVega C kullanıcısına yanıt
    CWM'den sadece stock rom yuklenir. Bizimki custom rom...

• emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    Peki bu romu nasıl yükleyebileceğimi bana anlatabilir misiniz? Geçen sefer denedim olmadı garantiye gönderdim telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlosPenaVega

Peki bu romu nasıl yükleyebileceğimi bana anlatabilir misiniz? Geçen sefer denedim olmadı garantiye gönderdim telefonu.

Garantiden aldıginizda telefon brick halde ise sadece forumber hocam yapabilir.Eger duzelmisse anasayfadakileri uygulayarak yapabilirsiniz...

• Şu anda telefon normal durumda. Lollipop'u kurmak istiyorum. ADB ve Fastboot sürücülerinin ne olduğunu bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı? :((
  • Yardım edecek kimse yok mu? :'(
  • Arkadaşlar yaptım! ALLAH'IM! Nasıl mutlu oldum anlatamam ya. Allah hepinizden razı olsun. İnanılmaz mutluyum şu anda!!! :D
  • Yalnız kablosuz ağa bağlanmıyor. :(((
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.