Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam facebook yuklenmiyor hata veriyor bu sorunu yaşayan varmi aranizda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam facebook yuklenmiyor hata veriyor bu sorunu yaşayan varmi aranizda ?
    Hocam bu beta sürümü gayet iyi var olan sorunları düzeltmişsiniz bi kaç sorun kaldı onlarıda duzeltirseniz cok daha güzel olucak elinize sağlık yüklemiyen varsa yüklesin denesin farkını görür.
    Hocam bu stock romda da vardı şimdiki sizin romda bellek(ram) kullanımı fazla bütün uygulamaları kapatsam bile en fazla 400mb ram boşta oluyor sebebi nedir?
  • Bu hava durumu varya yagmur yaginca kilit ekranindada yagarmi

• quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

Bu hava durumu varya yagmur yaginca kilit ekranindada yagarmi

O htc'lere özel diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emresaygin2

quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

Bu hava durumu varya yagmur yaginca kilit ekranindada yagarmi

O htc'lere özel diye biliyorum

Alıntıları Göster
    lollipop rom yüklü iken hafızayı eski haline getiremez miyim? Hafıza yetmeyecek gibi böyle 3,47 gb olmuş toplam alan

• Hocam benim t50 de twrp falan yuklu degil.Ben simdi t50 yi pc ye baglayip twrp 2.8.7.0 ı kurursam telefonda sifirlanma falan olmaz dimi? Ardindan zaten sd kartta olan romu wipe yaptiktan sonra install edicem ve olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasabakal

Hocam bu beta sürümü gayet iyi var olan sorunları düzeltmişsiniz bi kaç sorun kaldı onlarıda duzeltirseniz cok daha güzel olucak elinize sağlık yüklemiyen varsa yüklesin denesin farkını görür.
    Hocam bu stock romda da vardı şimdiki sizin romda bellek(ram) kullanımı fazla bütün uygulamaları kapatsam bile en fazla 400mb ram boşta oluyor sebebi nedir?

Lollipop, doğal olarak RAM'ı daha fazla kullanıyor fakat bunun bir - yanı yok (multitasking yapmıyorsanız). Sonraki sürümde SWAP'ı etkinleştireceğim, umarım bi faydası olur.

quote:

Orijinalden alıntı: dogukandyn

lollipop rom yüklü iken hafızayı eski haline getiremez miyim? Hafıza yetmeyecek gibi böyle 3,47 gb olmuş toplam alan

Önceki mesajınızda TWRP'yi bilgisayar olmadan kurabilirmiyim diye sormuştunuz, bende kurmayın demiştim. Sanırım bilgisayar olmadan, telefon üzerinden Flashify veyahut benzeri yöntemlerle kurduğunuz için böyle bir soruna yol açtınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Hocam benim t50 de twrp falan yuklu degil.Ben simdi t50 yi pc ye baglayip twrp 2.8.7.0 ı kurursam telefonda sifirlanma falan olmaz dimi? Ardindan zaten sd kartta olan romu wipe yaptiktan sonra install edicem ve olucak.

İlk sayfada, TWRPv2.8.7.0'ın kurulum aşamalarındaki altı çizili, kalın fontla yazdığım yazıya bir göz atalım;

quote:

- İlk önce telefonunuzdaki herşeyi yedeklediğinizden emin olun! İşlemler telefonunuzu sıfırlayacaktır!

Yani sıfırlanacak. Dolayısıyla bu işlemi yaptıktan sonra tekrar ROM'u telefonun hafızasına atmak zorundasınız.
  • Peki sifirlandiktan sonra nasil aticaz telefona?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Peki sifirlandiktan sonra nasil aticaz telefona?

Telefon normal bir şekilde açılacak, açıldıktan sonra da normal bir şekilde atıcaksın.
  • Asphalt 8 oynarken oyundan atiyor hocam cozumu varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-60

Asphalt 8 oynarken oyundan atiyor hocam cozumu varmi

Bi fikrim yok hocam ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-60

Asphalt 8 oynarken oyundan atiyor hocam cozumu varmi

Bi fikrim yok hocam ne yazıkki.

Alıntıları Göster
    Hocam telefon arada sırada kendini restartlıyor bir fikrin varmı bide yeni beta sürümü ne zaman çıkıcak
  • quote:

Hocam telefon arada sırada kendini restartlıyor bir fikrin varmı bide yeni beta sürümü ne zaman çıkıcak

Alıntıları Göster
    hocam yeni betada dolby'i ekleyebilirmisin ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar t50 whatsapp gurubu acacam gelmek ısteyen pm den numarasını gondersin boylece romda sıkıntıları bulmuş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905gs -- 9 Aralık 2015; 15:18:44 >
  • quote:

Neden restartladığı konusunda bir fikrim yok ne yazıkki.

Yeni sürüm kameradaki herhangi bir hatayı ne zaman çözersem, o zaman çıkaracağım -ki onu da büyük bir ihtimalle başaramayacağımdan dolayı yeni sürüm çıkmayacak.

quote:

Ekleyebilirim hocam belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Neden restartladığı konusunda bir fikrim yok ne yazıkki.

Yeni sürüm kameradaki herhangi bir hatayı ne zaman çözersem, o zaman çıkaracağım -ki onu da büyük bir ihtimalle başaramayacağımdan dolayı yeni sürüm çıkmayacak.

quote:

Ekleyebilirim hocam belki.

Alıntıları Göster
    Saolun hocam kamera sorununu çözemeseniz bile rom'a başka yenilikler ekliyip beta sürümünü yayınlıyabilirsiniz hergün sadece siz beta sürümü yayınladınızmı diye girip bakıyorum artık lütfen yeni sürüm çıkartın hocam sizde olmasanız geliştiricimiz yok emeğiniz çok büyük saolun hocam

• Arkadaslar telefonunuz full brick degilse ustat forumber her turlu yapiyor adam. Allah razı olsun ondan. Rom'u kullanmak isteyenler kesonlikle kurup test etsinler. Cok basarili bir is var ortada...

• quote:

Arkadaslar telefonunuz full brick degilse ustat forumber her turlu yapiyor adam. Allah razı olsun ondan. Rom'u kullanmak isteyenler kesonlikle kurup test etsinler. Cok basarili bir is var ortada...
    Stock rom nasıl atabirlz ? :/
  • quote:

Arkadaslar telefonunuz full brick degilse ustat forumber her turlu yapiyor adam. Allah razı olsun ondan. Rom'u kullanmak isteyenler kesonlikle kurup test etsinler. Cok basarili bir is var ortada...
    Forumber hocam öncelik ön kamera ama beta3 romunuzda birçok buglar var bugları örneğin ortada en çok göze dikkat eden Wifi ye bağlanırken Ağa Katılamadı gibi hatalar var. Ayrıetten ben biraz kasmalar yaşadım ve Pil çok çabuk bitiyor. Yeni sürümü bekliyoruz. Size kolay gelsin. Sınavınızın başarılı geçmesi dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.