Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için onemlisi on kamera arka olmasada olur keske anlayan biri yardim etse daha hizli cozulurdu ama forumber kardesimizin emegine saygi duyulmasi gerek romu tek basina buralara getirmesi buyuk başari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

Yani masmelow ilerde gelicek dimi.yapicaksin heralde.

Zamanım olursa evet, ama şu an kesin birşey söyleyemem.

quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Hocam ben onceden bu romu kullanirken ara ara arayuz gidiyo du telefon kapanip aciliyo du bu sorunlar da düzelmis olucak mi?

Ben hiç öyle sorunlarla karşılaşmadığımdan birşey söylemem yanlış olur, ama büyük bir ihtimalle yeni sürüm daha iyi olacaktır o konuda.
  • Vendor'u güncelleyeceksiniz dimi hocam kamera çözülünce?Zira bu işlere başlayacağım ve tek eksik (Tam çalışır) Vendor kaynağı.Az önce kontrol ettim sanırım yenilemişsiniz vendoru zira 5 saat önce güncellendi yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalix -- 3 Aralık 2015; 23:32:51 >
  • Hocam vendor herhalde status bar özelleştirmesi gibi birşey. Zira Google'da aratınca bu sonuca ulaşabildim...

• Birde forumber hocam intouch 4 lolipop yükleme adımlarını okudum. Adamlar hiç twrp filan kurun dememiş. Direkt rom'u telefon hafızasına atın ve ayarlardan sd cart'daki güncelleri yap seçeneğine basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin yazıyor. Şimdi bizim twrp kurmamızdaki amaç bir aksilik olursa recovery yapmakmı yoksa hafıza birleştirme işlemini yapmak mı...

• İntouch 4'e resmi guncelleme geldi firma tarafindan gonderilen yani bizim yukledigimiz rom ozeldir

• emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    forumber hocamızın yaptığı rom custom rom , stock recovery de custom rom yükleyemezsin bu yüzden twrp kuruyoruz
  • Arkadaşlar yardım edin telefon full brick oldu ve telpa garantiye verdim full brick'ten kastım telefon cyanogenmod'un açılış animasyonunda takılı kalıyor açılmıyor. Garantiye verdim bana lisansız yazılım kullanmaktan anakart yandı dediler. Ama anakart yansa telefon açılmazki hiç tavsiyenz nedir. Ben çok uğraştım yapamadığım için garantiye verdim. Garantiden alup tekrarmı uğraşayım. Şu anda onarıma 400₺ dediler o parayı verene kadar biraz daha verir telefon alırım yardımlarınızı bekliyorum... @forumber hocam bir el at

• Romu twrp uzerinden yuklemedinmi nasil oldu ki o ben 2 3 kere oldu lolipop kurup stock roma geri dondum sorun olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Romu twrp uzerinden yuklemedinmi nasil oldu ki o ben 2 3 kere oldu lolipop kurup stock roma geri dondum sorun olmadi

Hocam ben hafıza birleştirme işlemi yapmadan direk rom yüklemeye kalktım. Yedek almıştım ama yedeğimde silindi ve şu anda ne yapacağımı bilmiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalix

Vendor'u güncelleyeceksiniz dimi hocam kamera çözülünce?Zira bu işlere başlayacağım ve tek eksik (Tam çalışır) Vendor kaynağı.Az önce kontrol ettim sanırım yenilemişsiniz vendoru zira 5 saat önce güncellendi yazıyor.

Vendor'e kamera sürücülerini yüklemeyeceğim sanırım zira çok dosyası var, onları teker teker eklemek zor oluyor, üşeniyorum açıkçası

quote:

Orijinalden alıntı: emresaygin2

Hocam vendor herhalde status bar özelleştirmesi gibi birşey. Zira Google'da aratınca bu sonuca ulaşabildim...

Vendor dediğimiz olay kaynak kodu bulunmayan, stock yazılımdan alınan sürücü dosyaları.

• quote:

Arkadaşlar yardım edin telefon full brick oldu ve telpa garantiye verdim full brick'ten kastım telefon cyanogenmod'un açılış animasyonunda takılı kalıyor açılmıyor. Garantiye verdim bana lisansız yazılım kullanmaktan anakart yandı dediler. Ama anakart yansa telefon açılmazki hiç tavsiyenz nedir. Ben çok uğraştım yapamadığım için garantiye verdim. Garantiden alup tekrarmı uğraşayım. Şu anda onarıma 400₺ dediler o parayı verene kadar biraz daha verir telefon alırım yardımlarınızı bekliyorum... @forumber hocam bir el at

Full brick durumu cihazı açmaya çalıştığınızda/şarja taktığınızda cihazın hiçbir tepki vermemesi durumudur. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse T50, her türlü brickten kurtarılabilir.

Servise para vermeden cihazı geri alın, TeamViewer üzerinden halledelim sizin cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Arkadaşlar yardım edin telefon full brick oldu ve telpa garantiye verdim full brick'ten kastım telefon cyanogenmod'un açılış animasyonunda takılı kalıyor açılmıyor. Garantiye verdim bana lisansız yazılım kullanmaktan anakart yandı dediler. Ama anakart yansa telefon açılmazki hiç tavsiyenz nedir. Ben çok uğraştım yapamadığım için garantiye verdim. Garantiden alup tekrarmı uğraşayım. Şu anda onarıma 400₺ dediler o parayı verene kadar biraz daha verir telefon alırım yardımlarınızı bekliyorum... @forumber hocam bir el at

Full brick durumu cihazı açmaya çalıştığınızda/şarja taktığınızda cihazın hiçbir tepki vermemesi durumudur. Eğer böyle bir durum söz konusu değilse T50, her türlü brickten kurtarılabilir.

Servise para vermeden cihazı geri alın, TeamViewer üzerinden halledelim sizin cihazı

Hay sizden Allah razı olsun karaları bağlamıştım stresli stresli düşünüyordum servisten pazartesi günü alabileceğimi söylediler alınca sizinle irtibata geçeceğim çok teşekkürler hocam...

• Hocam yeni beta romunu pazar gunumu paylasacaksin ?

• Hocam yeni beta romunu ne zaman paylasicaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam yeni beta romunu pazar gunumu paylasacaksin ?

quote:

Hocam yeni beta romunu ne zaman paylasicaksiniz?

Yarın yayınlayacağım. Bugün bütün günüm bildirim ışığını düzeltmekle geçti. Çok kolay olur sanıyordum, ama pek öyle olmadı. Zaten tam olarak düzeltemedim, bildirim geldiğinde ışık yanıp sönmüyor, sadece yanıyor.

Yarın yeni beta ROM'u, yeni TWRP sürümleri ve hafıza birleştirme/ayırma için bilgisayarsız yöntemleri yayınlayacağım. Yani uzun lafın kısası, geceye doğru yayınlayabilirim ancak.

• Elinize saglik hocam beklemedeyiz.

• Hocam simdi bildirim isigi tam olarak nasil calisiyor azcik bilgi verirmisiniz.

• Simdiden hayirli ugurlu olsun :)

• quote:

Hocam simdi bildirim isigi tam olarak nasil calisiyor azcik bilgi verirmisiniz.

Hocam dedi ya mesaj veya cevapsız çağrı filan olduğunda yanıp sönmüyor sadece yanık kalıyor. Yani kırmızı ışık hep yanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.