Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berat142

Pil optimizasyonu bu surumde olmiyacak yani hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Hmm ben eskiden kullaniyodum bu romu 65 te birakiyodum sabah bitmis ve kapanmis buluyodum sirf bu yuzden eski roma dondum.

Hayır olmayacak. O bahsettiğiniz olay ROM'dan kaynaklanmıyor, yüklediğiniz bir uygulama veya Google Play Servisleri cihazın uyumasını engelliyor. Bu yüzden piliniz bitmiş oluyor.
  • Hocam avea intouch 4'e lolipop guncellemesi gelmiş onun kaynak kodlarina bakarak kamerayi cozemezmisin acaba sonucta ikisinde zte yazilimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam avea intouch 4'e lolipop guncellemesi gelmiş onun kaynak kodlarina bakarak kamerayi cozemezmisin acaba sonucta ikisinde zte yazilimi var

Malesef birşey yapamam. S410 SoC kullanıyor o cihaz.
  • quote:

Hocam avea intouch 4'e lolipop guncellemesi gelmiş onun kaynak kodlarina bakarak kamerayi cozemezmisin acaba sonucta ikisinde zte yazilimi var

Bizim SoC s400 o yüzden olmaz ancak hocam s400 soc'lara sahip cihazlar var (Motorola moto G 4G,Zte V5)Cm13 işi uzayacak sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalix

quote:

Bizim SoC s400 o yüzden olmaz ancak hocam s400 soc'lara sahip cihazlar var (Motorola moto G 4G,Zte V5)Cm13 işi uzayacak sanırım?

Mesele sadece SoC değil, telefonda kullanılan kamera sensörlerinin de aynı olması lazım. Mesela ZTE Blade Vec 4G (T50)'de kullanılan sensörler;

- IMX132
    - IMX134
    - IMX135
    - IMX208
    - AR0542
    - HI542
    - OV2720
    - OV5648
    - OV8835
    - OV8865
    - T4K35

T50'de kullanılanlar IMX135 ve IMX208. Diğer ülkelere satılanlarda yukarıdakilerden herhangi ikisi bulunuyor.

• ahmet1905gs A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir android developer'la konuştum şöyle dedi:

Pek umutlanma o rom hazır olsa bile ram 1Gb üstü olmayan cihazlar da lollipop uzun süreli kullanımda stabil olmaz dedi. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz ? Şarj durumu nedir kaç gün gidiyor ? Kasma oluyormu ? birde son uygulamaların ss'ini atarsanız müteşekkir olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresaygin2 -- 3 Aralık 2015; 19:01:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresaygin2

Hocam bir android developer'la konuştum şöyle dedi:

Pek umutlanma o rom hazır olsa bile ram 1Gb üstü olmayan cihazlar da lollipop uzun süreli kullanımda stabil olmaz dedi. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz ? Şarj durumu nedir kaç gün gidiyor ? Kasma oluyormu ? birde son uygulamaların ss'ini atarsanız müteşekkir olurum...

Tam 2 sene önce çıkan Motorola Moto G, Turkcell T50 ile donanım olarak aynı (S400, 1GB RAM, 720p ekran). Android 4.3 yüklü olarak piyasaya sürüldü ve Motorola, Android 5.1'e kadar (5.1'de dahil) tüm güncellemeleri sırasıyla verdi. Moto G, Android 5.1 yüklü halde Android 4.3 yüklü Samsung Galaxy S3'den çok daha hızlı ve seri çalışıyor.
  • Hem cm romlari saf ve seridir kasacagini sanmiyorum

• ben romu 1 ay felan kullandım t50 de sorunlardan bazıları gelen aramalarda ekran açılmıyordu bazen ara sıra telefon donup öylece kalıyordu bunlar düzeldimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoeray2

ben romu 1 ay felan kullandım t50 de sorunlardan bazıları gelen aramalarda ekran açılmıyordu bazen ara sıra telefon donup öylece kalıyordu bunlar düzeldimi?

Evet, düzeldi.
  • Simdi teledonu acmak icin guc tusuna basiyirum 3 4 saniye sonra geliyor ekran bu neden kaynaklaniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

Simdi teledonu acmak icin guc tusuna basiyirum 3 4 saniye sonra geliyor ekran bu neden kaynaklaniyo

Sensör sürücülerinden kaynaklanıyor.

Haftasonu yayınlayacağım sürümde bu sorun giderilmiş olacak.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman danıştığım developer bu konuda pek bilgili değil, kusura bakmayın sizinde vaktinizi çaldım. İyi çalışmalar
  • Doğrudur hocam üstte sorular sormuştum onları cevaplarmısınız...
  • Hafta sonu paylastiginda nerden bulucaz surumu acaba

• quote:

Hafta sonu paylastiginda nerden bulucaz surumu acaba

Burada paylaşacağım?

quote:

Orijinalden alıntı: emresaygin2

Anladım hocam o zaman danıştığım developer bu konuda pek bilgili değil, kusura bakmayın sizinde vaktinizi çaldım. İyi çalışmalar

Estağfurullah hocam, sağolun
  • Cm 13 cikarirsan o masmelow mu olucak acaba bide masmelowdada kamerayi duzeltebilirmisin

• quote:

Cm 13 cikarirsan o masmelow mu olucak acaba bide masmelowdada kamerayi duzeltebilirmisin

CM13, Marshmallow (Android 6.0) olduğundan -eğer çıkartırsam- evet. Kameranın Android/CM sürümüyle bir alakası yok. Birinde düzeltebilirsem hepsinde düzeltebilirim.

Şu an için önceliğim CM12.1 için yeni bir beta.
  • Yani masmelow ilerde gelicek dimi.yapicaksin heralde.

• Hocam ben onceden bu romu kullanirken ara ara arayuz gidiyo du telefon kapanip aciliyo du bu sorunlar da düzelmis olucak mi?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.