Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar elimde turkcel t50 var telefona vuris bulasmis ve silinmeyen vuris kendi kendine biseyler indiriyor acik sacik resimler cikiyor ekran rom kurmak icin pc ye bagladim usb bellegi acmiyor hata veriyor cozum nasil olur sizce format atiyorum ayni degisen bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfu modunda 5.1.1 i yükledim ama geri dönerken dfu modunda yanlışlıkla bütün sürücüleri biçimlendirdim telefon türkcell logosunda açılıyor ama ekran kırmızı yeşil mavi çizgilerle dolu ne yapıcam bilen varmı?
  • Aşağıdaki sorunları çözdüm;

quote:

- CPU-Z uygulaması açılmıyor, ve açmaya çalışırsanız sensörlerin çalışmamasına yol açabiliyor
    - Sensörler rastgele çalışmayı durduruyor, rastgele tekrar çalışmaya devam ediyor.
    - Eğer arama yaparken ekran kapanırsa, çağrı sonlandırılana kadar ekran açılmıyor. Bunun için Ayarlar --> Tuşlar --> Çağrıyı Sonlandır (Güç düğmesi bölümünde)'ı işaretleyin. Böylelikle güç düğmesine basarak ekran kapalıyken çağrıyı sonlandırabilirsiniz.

Buna ek olarak ekranın geç açılma, açılmama gibi sorunlar da çözüldü, ama hala kamerayı yapamadım. YGS-LYS maratonunda olunca çok zaman ayıramıyorum açıkçası.

CM13'ü çalıştırabilirsem Aralık başı gibi yukarıdaki sorunlar çözülmüş olarak çıkartabilirim. Çalıştıramazsam yıkarıdaki sorunlar çözülmüş olarak yeni bir CM12.1 sürümü çıkartabilirim.

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Kamera düzelince bütün T50'ler CM12 kullanıyor olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Kamera düzelince bütün T50'ler CM12 kullanıyor olacak sanırım.

Sanmıyorum T50 kullanıcıları ikiye bölünecektir.Diğer operatör telefonlarında da durum böyle.CM'nin iyi ve kullanışlı olduğunu düşünenler ve Cm'den garanti dışı bırakacağı için korkan taraf diye ikiye ayrılır zannımca.Ayrıca hocam vendor kaynağını paylaşmışsınız github da o tam çalışan versiyonumu yani bi sıkıntısı var mı ?
  • Hocam oncelikle ugraştiginiz için cok teşekkur ederiz ancak bilindigi gibi 5.1.1de kamera calismiyor kitkat tabanli xperia romu yapsaniz olmazmi ki fikrim bu yönde artik siz bilirsiniz...

Sinavlarinizda başarilar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalix

Ayrıca hocam vendor kaynağını paylaşmışsınız github da o tam çalışan versiyonumu yani bi sıkıntısı var mı ?

Sadece sensör fix dosyasını upload etmedim, onun haricinde bir sıkıntısı yok. Yakında upload ederim onu da.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam oncelikle ugraştiginiz için cok teşekkur ederiz ancak bilindigi gibi 5.1.1de kamera calismiyor kitkat tabanli xperia romu yapsaniz olmazmi ki fikrim bu yönde artik siz bilirsiniz...

Sinavlarinizda başarilar hocam

Yapabilirim belki hocam, ama önceliğim kamera.

• Kameranin cozumunu sabirsizlikla bekliyorum inşallah cozulur hocam

• Tahminen bir tarih verebilirmisiniz hocam cm13 veya 12.1 için (aralık ortası-sonu- başı gibi)
  • quote:

Kameranin cozumunu sabirsizlikla bekliyorum inşallah cozulur hocam

Arka kamerayı düzelttim fakat otomatik odaklaması çalışmıyor, dolayısıyla çekilen fotoğraflar ve videolar bulanık çıkıyor. Ön kamerayı da şu anlık çalıştırabilmiş değilim ne yazıkki.

Hala üzerinde çalışıyorum
  • Hocam bu super haber ya ALLAH sizden razi olsun cok sevindim valahi

Hocam zaten önemli olan arka kamera şu arka kamerayı hallettikten sonra bide şarj düzenlemesi yaparsanız zanlediyorum ki çoğu t50 kullanıcısı bu romu kullanıcaktır.
  • Cm 13 marsmalow yapcak sanirim marsmalowda sarj iyi gidiyo lolipopa gore

• ahmet1905gs A kullanıcısına yanıt
    şarj iyi anlamdamı güzel gidiyor yoksa 6.0 da daha çabukmu bitiyor tam anlamadımda.
  • Hocam maalesef her yerde emek hırsızlığı var.Bu Resimdeki arkadaşta sizin romunuzu youtube da parayla satıyor.Link:https://www.youtube.com/watch?v=r18tUfKZwC8
    (Ayrıca üniversite hedefiniz nedir?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetalix -- 29 Kasım 2015; 14:51:51 >
  • serkan78689 kullanıcısına yanıt
    Evet iyi anlamda marsmallowda pil iyileştirilmiş

• telefonu garantiye verdim gelince yine 5.1.1 yapcam da kamera düzeldimi yani şimdi forumber cevaplarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalix

Hocam maalesef her yerde emek hırsızlığı var.Bu Resimdeki arkadaşta sizin romunuzu youtube da parayla satıyor.Link:https://www.youtube.com/watch?v=r18tUfKZwC8
    (Ayrıca üniversite hedefiniz nedir?)

Biliyorum hocam, önceden de görüp şikayet etmiştim. Şimdi tekrar kontrol ettim, kaldırmış videoyu. Sağolun bildirdiğiniz için

quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

telefonu garantiye verdim gelince yine 5.1.1 yapcam da kamera düzeldimi yani şimdi forumber cevaplarmısın.

Dediğim gibi sadece arka kamera düzeldi, o da bulanık çekiyor şu anlık.

Retrica ile denesene hocam bulanik cikmaz

• quote:

Retrica ile denesene hocam bulanik cikmaz

Güldürdün
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.