Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar yaptımda yedek alamamiştim her şey gitti. Şimdi orjinal cvm yi nasil yukleyecem. Flash**** den yada zip disyasıni atabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innabc

Tekrar yaptımda yedek alamamiştim her şey gitti. Şimdi orjinal cvm yi nasil yukleyecem. Flash**** den yada zip disyasıni atabilirmisiniz.

Stock recovery'yi hafıza birleştirme işlemi yaptıysanız yükleyemezsiniz, hafıza ayırmı işlemi yapmanız lazım.

Niye stock recovery'yi yüklemek istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: 427

Dostum twrpnin 2. versiyonu sorunlu telefonun boot dosyasını bozuyor telefonu açmaya çalıştığında twrp açılıyor belkide rootluyken yüklediğim için olmuştur bazı forumlarda bu sorundan muzdarip olanlar var.

Turkcell ROM yüklüyken bi sorun çıkarmıyor, eğer başka ROM'lar yüklüyse sorun çıkarabiliyor.

Bende turkcell rom yüklüydü ama sorun çıktı
  • quote:

quote:

quote:

Dostum twrpnin 2. versiyonu sorunlu telefonun boot dosyasını bozuyor telefonu açmaya çalıştığında twrp açılıyor belkide rootluyken yüklediğim için olmuştur bazı forumlarda bu sorundan muzdarip olanlar var.

Turkcell ROM yüklüyken bi sorun çıkarmıyor, eğer başka ROM'lar yüklüyse sorun çıkarabiliyor.

Anladım, bununla ilgili bir düzeltme yapmam lazım sanırım. Bu sorunu yaşayanlar şu şekilde çözebilirler;

- Telefonda TWRP açıldığında "Wipe" bölümüne girin, oradan "Format Data" bölümüne girin. Kutucuğa yes yazıp klavyedeki Go tuşuna basın. İşlem bittikten sonra TWRP'nin ana menüsüne dönün, "Reboot" bölümüne girip "Bootloader" seçeneğini seçin. Telefon Turkcell logosunda kalacak ve kırmızı ışık yanacaktır. Bu durumda iken telefonu bilgisayara bağlayın
    - Hafıza ayırma dosyalarının bulunduğu klasörü açın bilgisayardan. O klasörde boş bir yere Shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın, "Komut penceresini burada aç"ı seçin. Gelen pencereye aşağıdaki komutu girip Enter'a basın;

fastboot flash boot boot.img

işlemlerin tamamlandığı bilgisi komut penceresinde çıktıktan sonra aşağıdaki komutu girip Enter'a basın;

fastboot reboot

telefon kapanıp açıldığı anda kabloyu çıkartın. Cihazınız açılacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım, bununla ilgili bir düzeltme yapmam lazım sanırım. Bu sorunu yaşayanlar şu şekilde çözebilirler;

- Telefonda TWRP açıldığında "Wipe" bölümüne girin, oradan "Format Data" bölümüne girin. Kutucuğa yes yazıp klavyedeki Go tuşuna basın. İşlem bittikten sonra TWRP'nin ana menüsüne dönün, "Reboot" bölümüne girip "Bootloader" seçeneğini seçin. Telefon Turkcell logosunda kalacak ve kırmızı ışık yanacaktır. Bu durumda iken telefonu bilgisayara bağlayın
    - Hafıza ayırma dosyalarının bulunduğu klasörü açın bilgisayardan. O klasörde boş bir yere Shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklayın, "Komut penceresini burada aç"ı seçin. Gelen pencereye aşağıdaki komutu girip Enter'a basın;

fastboot flash boot boot.img

işlemlerin tamamlandığı bilgisi komut penceresinde çıktıktan sonra aşağıdaki komutu girip Enter'a basın;

fastboot reboot

telefon kapanıp açıldığı anda kabloyu çıkartın. Cihazınız açılacaktır.

Eyv dostum buralarda dursun ben telefonu bozdum yaparken serviste şu an ama daha sonra sorun yaşayacaklar için dursun için dursun

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Telefonu bozdum. Filash**** ile Stock recoveryi yükledim. Ama sd kartı görmüyor, içinde stock rom vardı. Telefonu açmaya calıştığımda sadece animasyon ekrnında kalıyor. Nasıl duzeltecem twrpde yüklü değil. Ftm modda açılmıyor. Sadece stock recovery yüklü

• Sanırım hafıza birleştirmeden dolayı görmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: innabc

Telefonu bozdum. Filash**** ile Stock recoveryi yükledim. Ama sd kartı görmüyor, içinde stock rom vardı. Telefonu açmaya calıştığımda sadece animasyon ekrnında kalıyor. Nasıl duzeltecem twrpde yüklü değil. Ftm modda açılmıyor. Sadece stock recovery yüklü

PM attym

• Turbo t50 için hafıza birleştirmeyi nasıl yapabilirim. Çok gıcık bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Turbo t50 için hafıza birleştirmeyi nasıl yapabilirim. Çok gıcık bir durum.

PM gönderdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Turbo t50 için hafıza birleştirmeyi nasıl yapabilirim. Çok gıcık bir durum.

PM gönderdim

okundu cevaplandı
  • Merhaba abi ben bu romu yükledim herşey iyi güzel çaşılıyo ama bildirim ışığı çalışmıyor bir de şajı aşuru gidiyor mesela yatarken %80 de bırakıyorum sabah kaltığımda telefon kapanmış oluyor lütfen yardım!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat-142

Merhaba abi ben bu romu yükledim herşey iyi güzel çaşılıyo ama bildirim ışığı çalışmıyor bir de şajı aşuru gidiyor mesela yatarken %80 de bırakıyorum sabah kaltığımda telefon kapanmış oluyor lütfen yardım!!

Bildirim ışığı çalışmıyor ne yazıkki, gelecek sürümde (gelirse) düzelteceğim.

Ayarlar --> Pil bölümünden pili neyin harcadığını öğrenebilirsiniz.

• Kamera hala mı çalışmıyor Beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakandicle

Kamera hala mı çalışmıyor Beyler

Çalışsaydı haber verirdim
  • quote:

quote:

Facebook t50 konusunda bi eleman t50ye rom portladim diye senin romu vermis. Eleman konyali vs vs.
    Sonra ben duvara bi aciklama yazdim. Konu linkini falan da verdim
    Konyali eleman ben degilim de. Tipi kayik birine benziyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

quote:

Facebook t50 konusunda bi eleman t50ye rom portladim diye senin romu vermis. Eleman konyali vs vs.

Konu linkini verebilirmisiniz acaba hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

quote:

Konu linkini verebilirmisiniz acaba hocam?

Gerçi orda açiklama yaptim. Emek hirsizliği sonuçta.

https://m.facebook.com/profile.php?v=timeline&filter=2&id=639854012768376

• Beyler bi arkadaşım var t40 ı var ekranı kırık yakın zamandada onun doğum günü var bende ekranını değiştirmeyi düşünüyordum garanti çok para istiyo elinizde hiç kullanmadığınız bozuk(ekranının sağlam olması yeterli) t40 ınız varsa bana kargoyla gönderebilme şansınız var mı?
    Kargo ücretini felan karşıdan ödeme yaparsınız ben öderim
    Bu sayedede işinize yaramayan bozuk bi telefonla sevap kasarsınız :)
    Yardımcı olursanız sevinirim
    İyi günler...

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Peki orrjinal romuna nasil cevirebilirim?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.