Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berat142

Peki orrjinal romuna nasil cevirebilirim?

PM attım
  • Öncelikle 2 Sorum olacak 1. Si ben telefona sifre koyuyorum mesela hızlı kaydir şekil felan yapiyorum ama ekrani kapatip acinca kilit ekran yeri gelmiyor. 2. Si skaypden messengerdan
    konusunca 1 2 dk konusuyorum sonra telefon kapanip aciliyor acaba sorun nedir cevaplarsan sevinirim simdiden tesekkurler
  • Hocam gelişme yokmu ya :) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen valla. Bi kamera çözülse keşke ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam gelişme yokmu ya :) ?

Gelişme yok, ve de olmayacak malesef. Üzgünüm.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bir çöp en fazla bu kadar yüceltilebilirdi galiba. Yine de iyi işti hocam tebrikler.
  • Beyler rom u şuan an kullanan var mı m

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumber yine ocagina dustum telefon hic acilmiyor ayarlardan update yaptim twr acildi telefon kpandi bilinmeyen bibaygit gozokuyor acil yardim tamda bayram ustu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinw810i

Forumber yine ocagina dustum telefon hic acilmiyor ayarlardan update yaptim twr acildi telefon kpandi bilinmeyen bibaygit gozokuyor acil yardim tamda bayram ustu

PM attım
    Valla gecen cihazi sen kurtarmistin bu seferde olursa super olacak ben pc bulup sana doncem simdidensagol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

rom için bağış kampanyası yaparsak fikrin değişir mi :D indiegogo üzerinden bir kampanya başlatırız hem bedavaya uğraşmamış olursun hemde bizi sevindirirsin eminim tüm t50 kullanıcıları bağış yapacaktır kampanyaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoeray2

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

rom için bağış kampanyası yaparsak fikrin değişir mi :D indiegogo üzerinden bir kampanya başlatırız hem bedavaya uğraşmamış olursun hemde bizi sevindirirsin eminim tüm t50 kullanıcıları bağış yapacaktır kampanyaya

Çok uğraştım ama çözemedim. Sorunun kaynağını biliyorum ama ZTE'nin dandik sürücüleri yüzünden çok sıkıntılı ve zaman isteyen bir iş bunu çözmek. Üzerinde uğraşmayacağım ne yazıkki. Son olarak CyanogenMod 13 (Android Marshmallow) çıktığında T50'ye de çıkarırım (yine kamera ve sensörler bozuk olarak), ondan sonra da bu telefonla uğraşmayı bırakıcam galiba.

peki cm 13 ü sabırsızlıkla bekliyoruz. umarım onda kamera sorunu olmaz.
    ACİLL YARDIM !! Arkadaşlar telefona İspanya rom atarken %20 lerde falan aniden kapandı ve hiç bir tepki yok ne led ne şarz göstergesi sadece pc de aygıt yöneticisinde Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 port noktası görünüyor hiç bir yerde bir konnusu yok sanırım telefonu bu hale getirmeyi birtek ben becerdim
    Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • https://youtu.be/r18tUfKZwC8

Beyler bi bakar mısınız bu adaminki doğru mu?

• mhakandicle kullanıcısına yanıt
    doğruya benemiyor çünkü kanıt yok. screenrecorder ile başka bir telefondanda kayıt yapmış olabilir. kanlı canlı kamera ile direk telefonu çekse belki inanabilirdik ancak bu video hiç bir şey kanıtlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhakandicle

https://youtu.be/r18tUfKZwC8

Beyler bi bakar mısınız bu adaminki doğru mu?

Dikkat Edersen Forumber'in imzasını görürsün ayarlar da gezinirken üstüne bir şey yaptığını sanmıyorum.Ayrıca hocam Cm13 geldi sizi bekliyoruz :D
  • Keşke kamera cozulse super olacak :(

Bu arada cm13 ne zamn gelcek hocam ?

• Hocamız bu sene sınav senesinde malum YGS-LYS Mart'tan sonra donanımhabere göz atacaktır ancak Cm13 derleyecek ise Haziran'dan sonra başlar sanıyorum.
  • merhaba twrpyi başarılı bir şekilde ispanya romlu t50me yükledim ama wipe kısmında format data yaptığım için içine attığım 5.1.1 zip de silinmiş backupda ne yapabilirim şimdi? bilgisayarı dfu moda alıyorum ama içindeki dosyaları paragon extfs ile göremiyorum cihaz açılırken zte logosuyla açılıp sürekli twrpye geçiyor acil yardım edebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.