Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kolay gelsin öncelikle emekleriniz için size teşekkür ederim.Romu kurmaya kalktım ama yönergeleri düzgün takip etmediğim için telefon brick oldu ve garantiye verdim.Şimdi arka kamera çekiyor ama bulanık çekiyor diyorsunuz acaba son durum nedir düzeltme şansını yada çalışmalarınız devam ediyor mu bilgi verirseniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak bu kadar T-50 kullanıcısı 10TL bağış yapsa hem siz kazanırsınız bizimde gönlümüz rahat olur. Sonuçta ortada büyük bir emek var.

• Hocam twrp 2.8.7.0 versiyonu ve android 5.1 yüklü ben stock roma dönemk istiyorum bunun için ilk önce hafıza ayırma işlemini yapmam gerekiyrmuş fakat 2.8.5.5 bir türlü flashlayamadım kaldım 5.1 de destekğini bekliyorum. Ayrıca wifi bluetooth gsm vs de çalışmıyor artık yardımını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresaygin2

Hocam kolay gelsin öncelikle emekleriniz için size teşekkür ederim.Romu kurmaya kalktım ama yönergeleri düzgün takip etmediğim için telefon brick oldu ve garantiye verdim.Şimdi arka kamera çekiyor ama bulanık çekiyor diyorsunuz acaba son durum nedir düzeltme şansını yada çalışmalarınız devam ediyor mu bilgi verirseniz sevinirim...

Ek olarak bu kadar T-50 kullanıcısı 10TL bağış yapsa hem siz kazanırsınız bizimde gönlümüz rahat olur. Sonuçta ortada büyük bir emek var.

Arka kamerayı daha dün düzelttim, gerisini halletmem zamanımı alacaktır. Düzelme şansı var, ama ne zaman düzeltebilirim bilmiyorum.

Bağış hakkındaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Bu tür işler benim için zevk. Şu sınav maratonunda kafamı dağıtıyorum bunlarla ben, yani bir nevi bahane oluyor bunlar benim için. Desteğiniz benim için en büyük bağıştır zaten

quote:

Orijinalden alıntı: MyGraumen

Hocam twrp 2.8.7.0 versiyonu ve android 5.1 yüklü ben stock roma dönemk istiyorum bunun için ilk önce hafıza ayırma işlemini yapmam gerekiyrmuş fakat 2.8.5.5 bir türlü flashlayamadım kaldım 5.1 de destekğini bekliyorum. Ayrıca wifi bluetooth gsm vs de çalışmıyor artık yardımını bekliyorum

PM atmışsınız, cevapladım.

• Hocam bu emekleriniz icin gercekten cok saolun. Sinavlarda da basarilar. Bide hocam ben yurtta kaliyorum ve telefonu mu her 5 saatte bir şarja takamiyorum bu yuzden tamam kamera da onemli de once bi şarj olayini cozerseniz diger arkadaslar icinde gercekten daha faydali olucaktir.

• T50 yi babama verdim stock roma döndürüp siz şimdi kamera düzeldi demişsiniz :) neyse babamda telefondan şikayetçi zaten şu an :D cm 13 çıkartında babama bi cm13 kurayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Hocam bu emekleriniz icin gercekten cok saolun. Sinavlarda da basarilar. Bide hocam ben yurtta kaliyorum ve telefonu mu her 5 saatte bir şarja takamiyorum bu yuzden tamam kamera da onemli de once bi şarj olayini cozerseniz diger arkadaslar icinde gercekten daha faydali olucaktir.

Cihazın tüm fonksiyonlarını çalışır hale getirdikten sonra pil optimizasyonu başta olmak üzere tüm optimizasyonlarını yapacağım
  • Bu arada rom'un kamera çalışır halini upload edebilirseniz yardımcı olacak bir arkadaş buldum. Bu işten iyi anlayan, hem sizde tüm yükü yüklenmemiş olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresaygin2 -- 1 Aralık 2015; 21:41:09 >
  • Tam bir tarih yok kannımca ancak yazı beklemeli miyiz?Yoksa Ygs 'den önce çıkarırmısınız.(Üniversite hedefinizi özelden atsanız hocam.)
  • quote:

Bu arada rom'un kamera çalışır halini upload edebilirseniz yardımcı olacak bir arkadaş buldum. Bu işten iyi anlayan, hem sizde tüm yükü yüklenmemiş olursunuz...

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalix

Tam bir tarih yok kannımca ancak yazı beklemeli miyiz?Yoksa Ygs 'den önce çıkarırmısınız.(Üniversite hedefinizi özelden atsanız hocam.)

Bu haftasonu bi aksilik çıkmazsa yeni beta olarak paylaşacağım.

Hedefim YTÜ Bilgisayar Mühendisliği

• Hocam 12.sınıfsınız heralde bende bilgisayar web bölümü okuyorum(işiniz düşerse her türlü yardımcı olmaya çalışırım) benimde hefedim İzmir Ege Üniversitesi (Yazılım Mühendisliği) :)
  • emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    Bu arada rom'u portlamadım kendim derledim derken; oynanmamış bakir bir Cyanogenmod 12.1'i T50'ye uyarladınız doğrumu anladım acaba ...
  • quote:

Bu arada rom'u portlamadım kendim derledim derken; oynanmamış bakir bir Cyanogenmod 12.1'i T50'ye uyarladınız doğrumu anladım acaba ...

Komple kaynak kodlarından T50 için özel derliyorum. Bir nevi evet :)
  • Hocam yayınlayıcağınız yeni beta romda oncekine gore ne degisiklikler olucak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berat142 -- 3 Aralık 2015; 8:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat142

Hocam yayınlayıcağınız yeni beta romda oncekine gore ne degisiklikler olucak ?

- Arka kamera çalışacak (fakat bulanık çekecek).
    - Bütün sensör sorunları çözülecek (CPU-Z uygulaması da dahil)
    - Arama yapıldığında siyah ekranda kalma sorunu çözülecek
    - Bildirim ışığı düzeltilecek
    - Ekranı açmaya çalıştığınızda çok geç açılması/açılmaması sorunu düzeltilecek.

Yani geriye kalan sorunlar;
    - Ön kamera çalışmaması
    - Arka kameranın bulanık çekmesi

Olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 3 Aralık 2015; 10:40:09 >
  • Pil optimizasyonu bu surumde olmiyacak yani hocam.

• Pil gayet iyi gidiyo ben kullaniyorum suan lolipop romunu

• Mesela aksam yatarken kacta birakiyorsun sabah kacta aliyorsun?

• Bende hic düşuş olmuyor biraktigim gibi aliyom

• Hmm ben eskiden kullaniyodum bu romu 65 te birakiyodum sabah bitmis ve kapanmis buluyodum sirf bu yuzden eski roma dondum.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.