Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE SİTEDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA SLM SÖYLÜYORUM VE FORUMBER KARDEŞİME AYRICA ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM . HAVA DURUMU TWRP YÜKLEMEYİ KARIŞTIRAN ARKADAŞLAR FORUMBER KARDEŞİMİZİN ANLATIMINI İYİ TAKİP EDERSE SORUNSUZ YUKLEYEBİLİR FAKAT KUCUKBIR DETAY VAR ORDA CMD KODU GİRECEK YERİ İNDİRİLEN TWRP KLASORUN İÇİNDE İKEN ŞİFT+MAUSE SAĞ TIKLA KOMUT PENCERESİNİ BURDA AÇ DEYİN VE CMDEKİ KODLARI UYGULAYIN PROBLEM KALKACAKTIR.bİR DİĞER KONUDA FORUMBER KARDEŞİME OLACAK SENDEN BİR CANLI HAVA DURUMU WİDGETİ İSTİYORUM BUNU ROMA EKLEYEBİLİRSEN ÖYLE BİR SANSIN VARSA ÇOK MEMNUN KALIRIM RESİMDE PROGRAM VAR
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eqku -- 13 Temmuz 2015; 8:32:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eqku

ÖNCELİKLE SİTEDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARA SLM SÖYLÜYORUM VE FORUMBER KARDEŞİME AYRICA ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM . HAVA DURUMU TWRP YÜKLEMEYİ KARIŞTIRAN ARKADAŞLAR FORUMBER KARDEŞİMİZİN ANLATIMINI İYİ TAKİP EDERSE SORUNSUZ YUKLEYEBİLİR FAKAT KUCUKBIR DETAY VAR ORDA CMD KODU GİRECEK YERİ İNDİRİLEN TWRP KLASORUN İÇİNDE İKEN ŞİFT+MAUSE SAĞ TIKLA KOMUT PENCERESİNİ BURDA AÇ DEYİN VE CMDEKİ KODLARI UYGULAYIN PROBLEM KALKACAKTIR.bİR DİĞER KONUDA FORUMBER KARDEŞİME OLACAK SENDEN BİR CANLI HAVA DURUMU WİDGETİ İSTİYORUM BUNU ROMA EKLEYEBİLİRSEN ÖYLE BİR SANSIN VARSA ÇOK MEMNUN KALIRIM RESİMDE PROGRAM VAR
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Aynen Dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bn bunu yapamadım video çekme imkanınız varsa çekermisiniz?
  • Zahmet olmassa video cekermisiniz lutfen ツ

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangur52

Zahmet olmassa video cekermisiniz lutfen ツ

Android 5.1'i yüklemek için video çekebilirmisiniz diye soruyorsanız şu anlık video çekmeye değmez, çünkü zaten çalışmayan birçok özelliği var.

Hafıza birleştirme için diyorsanız, onu da programda çıkan yönergeleri izleyip kolaylıkla kurabilirsiniz.
  • ADB VE FASTBOOT U NASİL KURCAZ ANU ANLAMADİM

• Calisur.bat nedir reboot ne nasil yapilir hic brsey bilmiyorum forumber

• gokhangur52 kullanıcısına yanıt
    Bidr nasil yedeklicem telu bi yardim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Zahmet olmassa video cekermisiniz lutfen ツ

Android 5.1'i yüklemek için video çekebilirmisiniz diye soruyorsanız şu anlık video çekmeye değmez, çünkü zaten çalışmayan birçok özelliği var.

Hafıza birleştirme için diyorsanız, onu da programda çıkan yönergeleri izleyip kolaylıkla kurabilirsiniz.

Hocam En Son wifi ve şebekeyi yapmiştiniz nasil gidiyor ? Kamera Filan

• quote:

Calisur.bat nedir reboot ne nasil yapilir hic brsey bilmiyorum forumber

Calistir.bat, zip paketinin içinden çıkan bir programcık diyelim.

Hiçbirşey bilmiyorsanız hiç bulaşmayın derim. Dediğim gibi daha kullanılacak halde değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Jokerci19

Hocam En Son wifi ve şebekeyi yapmiştiniz nasil gidiyor ? Kamera Filan

Kameraya daha hiç bakmadım, sensörleri düzeltmeye çalışıyorum şimdilik.

• usta wifi ve kamerayı yapman ne kadarı alır ben şimdi kurdum geri geçeceğim t 50 ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty1989

usta wifi ve kamerayı yapman ne kadarı alır ben şimdi kurdum geri geçeceğim t 50 ye

WiFi zaten tamam, kameradan önce sensörleri düzeltmem lazım. Onun üzerinde uğraşıyorum. Ne zaman çözülür derseniz, bir fikrim yok ne yazıkki.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

usta wifi ve kamerayı yapman ne kadarı alır ben şimdi kurdum geri geçeceğim t 50 ye

WiFi zaten tamam, kameradan önce sensörleri düzeltmem lazım. Onun üzerinde uğraşıyorum. Ne zaman çözülür derseniz, bir fikrim yok ne yazıkki.

O zaman Kolay Gelsin tek kişi olunca zor oluyor ya

• recovery yi kurduktan sonra herhangi bi sorunla kaşılaşmayız değilmi orada çalışmayanlar kısmı biraz kıllandırdı beni

turbo t50 nasıl rootlarım birde king root adlı programı kullandım. oda yarım yamalak rootlamış bazı uygulamalar çalışmadı(root gerektirenlerden)

hafıza birlekştirme gerçekten çok iyi olmuş.

OTG çalıştırmak isteyenler için es dosya yönetici kursun. solda ki menüye girsinler ve usb100 bilmem kaç diye bir sürücü var ona tıkladığınızda OTG nin hafıza fonksiyonunu kullanabilirsiniz. OTG/usb flash almıştım a101 den böyle çalıştırabildim. hatta flashın içinden film bile izleyebildim.

5.0.1 yada 5.1 romu var mı ?

telefonu özelleştirmek isteyen arkadaşlara önerim titanium backup kurun. telefonun sistem dosyalarının yedeğini alın. sitenilen uygulamaları yükleyin ve onları sistem ugulaması yapın. yedeklediğiniz uygulamaları kaldırın. (çooooooook basit bi yöntem)

çalışmayanlar kısmını tam anlamadım eğer o soru işaretini gidere bilirseniz çok memnun olurum

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    1 2 şey öğretirseniz size yardımcı olmak isterim. terimlerin anlamını bilirsem yeter. ( şuan ki sensör ayarları ince işçilik diyeyim siz anlayın)
    ayar işlemini nasıl yapıyorsunuz ? sensörün değerini girip deneme mi yapıyorsunuz ?
  • beyler yardım edin eski aldığım backup a geri dönemiyorum daha doğrusu dönüyorum ama eski backup da da wifi açılmıyor ve sanal sd kartı okumuyor yardım edin helpppp
  • beyler şimdi twrp de install ı tıklayıp update.zip i yükledim reboot system dedim telefon şimdi hiç açılmıyor uzun basıyorum twrp felan hiç bişe açılmıyor yardım ya
  • quote:

beyler şimdi twrp de install ı tıklayıp update.zip i yükledim reboot system dedim telefon şimdi hiç açılmıyor uzun basıyorum twrp felan hiç bişe açılmıyor yardım ya

Sen Twrp Den Yedek Almadın Mı ?
    +İki Okusaydın Brick Yapmışın Galiba.
  • aldım ama açılmıyor ne kırmızı ışık yanıyor şarj dayken ne ekran açılıyor recoveryde açılmıyor yedek aldım ama recovery açılmıyor
  • beyler eğer telefon hiçbir uyarıya karşı tepki vermiyorsa ne olmuştur ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.