Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwerty1989

beyler şimdi twrp de install ı tıklayıp update.zip i yükledim reboot system dedim telefon şimdi hiç açılmıyor uzun basıyorum twrp felan hiç bişe açılmıyor yardım ya

İlk sayfadaki uyarıyı okumadınız sanırım? TWRP ile stock ROM yüklemeyin diye yazmıştım. Yoksa cihazınız kullanılamaz hale gelebilir diye de yazdım.

PM attım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

recovery yi kurduktan sonra herhangi bi sorunla kaşılaşmayız değilmi orada çalışmayanlar kısmı biraz kıllandırdı beni

turbo t50 nasıl rootlarım birde king root adlı programı kullandım. oda yarım yamalak rootlamış bazı uygulamalar çalışmadı(root gerektirenlerden)

hafıza birlekştirme gerçekten çok iyi olmuş.

OTG çalıştırmak isteyenler için es dosya yönetici kursun. solda ki menüye girsinler ve usb100 bilmem kaç diye bir sürücü var ona tıkladığınızda OTG nin hafıza fonksiyonunu kullanabilirsiniz. OTG/usb flash almıştım a101 den böyle çalıştırabildim. hatta flashın içinden film bile izleyebildim.

5.0.1 yada 5.1 romu var mı ?

telefonu özelleştirmek isteyen arkadaşlara önerim titanium backup kurun. telefonun sistem dosyalarının yedeğini alın. sitenilen uygulamaları yükleyin ve onları sistem ugulaması yapın. yedeklediğiniz uygulamaları kaldırın. (çooooooook basit bi yöntem)

çalışmayanlar kısmını tam anlamadım eğer o soru işaretini gidere bilirseniz çok memnun olurum

Stock ROM kurmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

İlk sayfada TWRP kurduktan sonra nasıl rootlanacağı yazıyor.

5.1.1 var ana sayfada, ama gördüğünüz gibi nerdeyse hiçbirşey çalışmıyor.

Çalışmayan kısım sadece 5.1.1 ROM'u için dediğim gibi.

Yalnız şunu söylemek isterim, Turbo T50'de denenmedi ve çalışacağınında garantisini veremem.

• FORUMBER KARDEŞİM BİRDE STOCK ROM NASIL DÖNERİZ BUNU AÇIKLARSAN MİNNETTAR KALIRIM ÇÜNKÜ BAZI ARKADAŞLAR STOCK ROM DÖNEMİYORLA VE BRİCK OLUYOR TELEFONLAR İYİ ÇALIŞMALAR BEKLİYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqku

FORUMBER KARDEŞİM BİRDE STOCK ROM NASIL DÖNERİZ BUNU AÇIKLARSAN MİNNETTAR KALIRIM ÇÜNKÜ BAZI ARKADAŞLAR STOCK ROM DÖNEMİYORLA VE BRİCK OLUYOR TELEFONLAR İYİ ÇALIŞMALAR BEKLİYORUM...

Hazırladığımda paylaşacağım.
  • Bu arada GPS ve sensörleri hallettim. Geriye kamera ve aramalar kaldı. Onları da hallettiğimde tam sürümü yayınlayacağım
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz hocam , büyük bir adım bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun hocam birkac gune onuda tamamlarsiniz bunca insanin hayır duasini alirsiniz hocam

• Forumber turkclle kapak yaptin valla helal olsun bu kadar t50 zadelere ...) kurtulus oldun allah yar ve yardimcin olsun...

• Forumber bu arada hava durumu widgeti ekleme sansın nedir sony hava durumu lollipopa eklersen cok ciks olur

• forumber herşey bittikten sonra yani rom hazır olunca o rom u atınca geri dönebilecekmiyiz orjinal rom a
    benimki full brick oldu garantiye yollicam board felan değiştirirler büyük ihtimalle garantiden geldikten sonraya hazır olur heralde rom :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1989 -- 16 Temmuz 2015; 2:01:54 >
  • launcher listeyi nasıl halletcez lolipop gibi yapsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqku

Forumber bu arada hava durumu widgeti ekleme sansın nedir sony hava durumu lollipopa eklersen cok ciks olur

TWRP'den kendiniz yükleyebilirsiniz, açıkçası o tür şeylerle uğraşmayacağım
  • quote:

forumber herşey bittikten sonra yani rom hazır olunca o rom u atınca geri dönebilecekmiyiz orjinal rom a
    benimki full brick oldu garantiye yollicam board felan değiştirirler büyük ihtimalle garantiden geldikten sonraya hazır olur heralde rom :D

Evet dönebileceksiniz, yarın yayınlayacağım burda geri dönüşü.

quote:

launcher listeyi nasıl halletcez lolipop gibi yapsan

O CyanogenMod'un bir özelliği, sevmediğiniz taktirde başka launcher yükleyebilirsiniz Play Store'dan.
    Xda'daki portlanmış uygulamaları flashlarsak herhangi bir sorun çıkar mı hocam ?

• hangi uygulamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugh Jackman

Xda'daki portlanmış uygulamaları flashlarsak herhangi bir sorun çıkar mı hocam ?

TWRP'den yedek alın herhangi birşey yapmadan önce. Ben kesin birşey söyleyemem
  • Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki aramaları ve kamerayı yapamadım. Aramalarda şöyle bir problem var; telefondan numara arayabiliyorsunuz, çağrı da geliyor fakat telefonu açtığınız anda bütün ses sürücüleri çöktüğü için ne sizin sesiniz karşı tarafa gidiyor ne de karşı tarafın sesini alabiliyorsunuz. Neden çöktüğünü de çözemedim kaç gündür. Aynı şekilde kamera da çöküyor sürekli. Onuda çözemedim. Bu iki şey hariç diğer herşey tam takırında çalışıyor.

Biliyorsunuz önümüz bayram, bayram telaşı başladı bende de. Bugün geri dönüşü yayınlayacağım dedim ama ne yazık ki yayınlayamayacağım zira denemek için bütün telefonu yedeklemem gerekiyor, sonra tekrar geri yüklemek falan uzun iş ve şu bayram zamanında zamanım yok gerçekten. Aynı şekilde şu anlık başka bir CM12.1 sürümü de çıkarmayacağım. Zaten kamera ve aramalar çalışmıyor dediğim gibi. Birkaç geliştiriciye bu sorunlar hakkında mesaj attım, geri dönüşlerini bekliyorum.

Hayırlı bayramlar

Hayırlı bayramlar hocam , bilgilendirme için de teşekkürler
    Hocam twrp yi flashify uygulamasi ile yuklersek sorun cikarmi ? Birde romu sabirsizlikla bekliyorum kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam twrp yi flashify uygulamasi ile yuklersek sorun cikarmi ? Birde romu sabirsizlikla bekliyorum kolay gelsin

Evet sorun olur hocam, hafıza birleştirme işlemini yapmanız lazım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.