Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon durduk yerde neden yeniden başlıyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geliştirici seçeneklerinde CFQ I/O zamanlayıcısı var onu aktif edip dener misiniz?

• Hocam konu için teşekkürler.Benim gibi T50 kullanıpta modlamak isteyenler için birebir olmuş.İyi Forumlar.
  • Ben hala sorunsuz kullaniyorum oyle sensor sorunu yasamadim yasayanlar da stock rom kurup sensoru denesin sonra bu romu kursun. bildirim sorunu yasiyordum kitkatta. mesajlar ekrani acmadan gelmiyorsu whatsapp ya da baska uygulamadan hepsi cozuldu bu sorunlarin

• Aynen rom baya, bir sikinti yasamadim ama bisey soylemek istiyorum siz de farkettiniz mi bilmiyorum yoksa bana ozel bisey mi diye sormak istiyorum. Sarjim %1 e kadar normalden bir tik hizli sekilde iniyor ama %1 deyken baya duruyor hatta %1 deyken bitiremedim bile diyebilirim, bataryayi kalibre de ettim ama duzelmedi onerdiginiz bi kalibre uygulamasi varmi daha guncelleme cikmicak galiba uygulamalarla halletmeye calisayim.

• Bugüne dek gördüğüm en iyi arayüz. T50 bile süper telefon oldu. Yıllarca S4 kullandım, neden böyle birşey kurmamışım bilmiyorum. Değiştirmek isteyipte olmayan herşey bu rom ile geldi. Allah razı olsun. T50 telefon oldu.
  • Romu kurduktan sonra yazılımsal mikrafondan ses az ve boğuk çıkmaya başladı yardım edebilecek bir arkadaş var mı ?

• tşklr elinize sağlık Problemim rom sorunsuz yüklendi ancak şebeke çoğu zaman zayıf veya yok !!! avea ve vodafone iki simkart ta taktım operatörü görüyor hücre verileri açık buna ragmen şebeke sinyali görünmüyor özellikle anlık sinyal açık alanda baz ist. a yakın yerlerde görünüyor fakat mesken içerisinde kayboluyor..

*#*#4636#*#* ile cihaz ayarlarına girerek telefon bilgilerinden varsayılan şebeke modunu automatic ve tercih edilen şebeke modunu da diğer tüm seçenekleri deneyerek test ettim ancak nafile.....

stock rom u da ne twrp ne çalıstir.bat dan yükleyemedim şebeke dışında gayet güzel ama telefon özelliği yok bu drumda :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 28 Nisan 2017; 12:24:40 >
  • arkdaslar rom guzel akici fakat tk sorunum sensor bunu stock romda nasl halledeblrm acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

tşklr elinize sağlık Problemim rom sorunsuz yüklendi ancak şebeke çoğu zaman zayıf veya yok !!! avea ve vodafone iki simkart ta taktım operatörü görüyor hücre verileri açık buna ragmen şebeke sinyali görünmüyor özellikle anlık sinyal açık alanda baz ist. a yakın yerlerde görünüyor fakat mesken içerisinde kayboluyor..

*#*#4636#*#* ile cihaz ayarlarına girerek telefon bilgilerinden varsayılan şebeke modunu automatic ve tercih edilen şebeke modunu da diğer tüm seçenekleri deneyerek test ettim ancak nafile.....

stock rom u da ne twrp ne çalıstir.bat dan yükleyemedim şebeke dışında gayet güzel ama telefon özelliği yok bu drumda :-)

PM'e cevap verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: opaksu91

arkdaslar rom guzel akici fakat tk sorunum sensor bunu stock romda nasl halledeblrm acaba?

Aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz;

• ses yükseltme yapabilen var mı telefonda? romdan sonra sesi çok kısık geldi bana telefonun.
  • Bu arada kimse yazmamış ama 'Görev Yöneticisi' yok romda.

Bir de müzik çaları komple kapatabilmek için ta ayarlar > uygulamalar > müzik çalar menüsünden 'DURDUR'a basmak gerekiyor. Bunu yapmadığımız sürece bildirim çubuğunda asılı kalıyor. Stock olan da çıkış düğmesi vardı. Entegre edilebilirse daha iyi olabilir sanırım.

Bunlar dışında yeni bir telefon almışım gibi hissettirdiği için arkadaşa sonsuz teşekkürler sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolu -- 29 Mayıs 2017; 13:43:36 >
  • Sese cidden bir ayar lazim. Bluetoothlu hoparlore baglayip gitar antremani yapacaktim ama cizirti had safhada. Arabanin bluetoothuna baglayinva da ayni sekilde.

• zil seslerini nasıl değiştirebiliriz?
  • Az önce kurdum, telefon resmen son model telefonlar gibi oldu. Rom'da herhangi bir problem yok, şebeke, sensör, kamera, mikrofon, hoparlör vb...

Video anlatımında ki gibi kurulum yaparsanız hiç sorun çıkmayacağına eminim. Sadece telefonu ilk aldığınız gün gibi olduğuna emin olduktan sonra kurulum yapın.

forumber, eline, emeğine sağlık dostum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe42TRK -- 7 Haziran 2017; 19:42:58 >
  • bende kurdum bir süre kullandım hatta zil sesi değiştirmek için burada soru sormuştum
    ama telefon birden kapandı ve hiç açılmıyor hiç bir şekilde ses+ ses- açma kapama tuşu hepsini denedim maalesef olmuyor
    telefon tamamen simsiyah nasıl kurtarabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

bende kurdum bir süre kullandım hatta zil sesi değiştirmek için burada soru sormuştum
    ama telefon birden kapandı ve hiç açılmıyor hiç bir şekilde ses+ ses- açma kapama tuşu hepsini denedim maalesef olmuyor

Hocam sizin sorun donanımsal gibi görünüyor. Bence bi telefoncuya götürün. Batarya falan yanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe42TRK

quote:

bende kurdum bir süre kullandım hatta zil sesi değiştirmek için burada soru sormuştum

Hocam sizin sorun donanımsal gibi görünüyor. Bence bi telefoncuya götürün. Batarya falan yanmış olabilir.

yok hocam en son dün sabah twitter bildirimleri şişirdi sanırım telefonu daha sonra ekranı açayım dedim açılmadı
    ilk başta teli ne kapayabildim nede açabildim sürekli kırmızı ışık yanıyordu sonra +-kapama tuşlarına basınca bu sefer açıldı ama turkcell ekranında kaldı en son bugün bir şekilde twrp ekranına geldi içinden update.zip dosyasını buldum yükle dedim yüklendi sonra yeniden başlat dedim kapandı ve bir daha açılmadı bu sefer ışık bile yanmıyor şarj full doluydu
    bilgisayara format attığımdan driverlarda silindi telefon açılmadığı için bilgisayara tanıtamıyorum sorun yazılımsal ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmRe42TRK

quote:

yok hocam en son dün sabah twitter bildirimleri şişirdi sanırım telefonu daha sonra ekranı açayım dedim açılmadı
    ilk başta teli ne kapayabildim nede açabildim sürekli kırmızı ışık yanıyordu sonra +-kapama tuşlarına basınca bu sefer açıldı ama turkcell ekranında kaldı en son bugün bir şekilde twrp ekranına geldi içinden update.zip dosyasını buldum yükle dedim yüklendi sonra yeniden başlat dedim kapandı ve bir daha açılmadı bu sefer ışık bile yanmıyor şarj full doluydu
    bilgisayara format attığımdan driverlarda silindi telefon açılmadığı için bilgisayara tanıtamıyorum sorun yazılımsal ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum

Anladım. Bu olanlardan sonra yazılımsal olabilir. Arkadaş banlanmış, banı açılınca yardımcı olabilir.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.