Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AmcaSam

quote:

Orijinalden alıntı: M1618

Merhaba. Romu telefonuma yükledim, tüm güncellemeleride yaptım ardından Play Store'deki "Sor Bakalım" adlı uygulamayı yükledim fakat yükler yüklemez telefona birşey oldu. Uygulamaya bastığım an telefon yeniden başlıyor. Ayarlar kısmında uygulamalar vb. bölümlere girilmiyor, anında çöküyor. Ygsye hazırlandığım için uygulamayı da çok kullanıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?

Aynı durum bende de var greenifyi yükledim uygulamayı açmadan telefon kapandı. açıldığında nova launcher durduruldu diyor. tamama tıklıyorum tekrar başlıyor. Çözüm yolunu bulduysan yazarsan sevinirim. :)

Yok, çözümünü bulamadım. Bende orjinal Romu yükkledim tekrar. Root yapıp gereksiz uygulamaları sildim. Nova Launcher vb. yükledim. Lollipop sürümü gibi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AmcaSam

quote:

Orijinalden alıntı: M1618

Merhaba. Romu telefonuma yükledim, tüm güncellemeleride yaptım ardından Play Store'deki "Sor Bakalım" adlı uygulamayı yükledim fakat yükler yüklemez telefona birşey oldu. Uygulamaya bastığım an telefon yeniden başlıyor. Ayarlar kısmında uygulamalar vb. bölümlere girilmiyor, anında çöküyor. Ygsye hazırlandığım için uygulamayı da çok kullanıyorum. Lütfen yardım eder misiniz?

Aynı durum bende de var greenifyi yükledim uygulamayı açmadan telefon kapandı. açıldığında nova launcher durduruldu diyor. tamama tıklıyorum tekrar başlıyor. Çözüm yolunu bulduysan yazarsan sevinirim. :)

Bu tür sorunlar çok olmaya başladı, yardım edemeyeceğim ne yazık ki.

Bu ROM ile ilgilenmeyi bırakacağım. Aklımda başka bir proje var, onu yapabilirsem çok daha iyi olacak.

Stock ROM'a geri dönmeniz en iyisi olur.

• T50 cihzimi 200 tl ye satiyorum ekrani arkasini ve yan citalarini bu hafta degistirttim. İlgilenen varsa pm atabilir,ikinci el bolumunde ilanim mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba twrp modunda gelişmiş temizleme yaptım. şimdi cihaz açılmıyor. turkcell logoda takılı kaldı yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordzeus83

Merhaba twrp modunda gelişmiş temizleme yaptım. şimdi cihaz açılmıyor. turkcell logoda takılı kaldı yardımcı olur musunuz?

TWRP modda iken cihazı bilgisayara bağlayıp ROM'u tekrar kurun

• Selam, dün telefonuma romu yükledim. Sanırım kullanıcı hatasından ya da sunuculardan kaynaklı bir problem dolayısıyla önce whatsapp yedeğimi yükleyemedim. Sadece sohbetler geri geldi. Mediadaki resimler videolar hepsi havada kaldı. (Yaklaşık 750MB) Son olarak ise bugün bluetooth kulaklığımı bağlamaya çalışırken bluetooth bağlantısını kuramadım. Açıkçası kullanılabilir bir cihaz yoktur diyip durdu.

Orjinal romdayken kulaklığı bağlarken sorun olmadığı için onu tekrar yükleyeyim dedim. Sizin verdiğiniz linkten indirip yükledim, whatsapp ve bluetooth sorunu devam etti. Şu an custom rom'a geri döndüm zaten kaybetceğim bişey yok diye. Bu konuda öneriniz var mı?

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir şekilde kurmayı başardım. Fakat son aldığı iki güncelleme cihazda bir takım sorunlara sebep oluyor. Önceden böyle hatalar yoktu. Mesela formattan sonra cihaz temizken nova launcher hata veriyor. Ondan sonra bir çok program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenzin123

Selam, dün telefonuma romu yükledim. Sanırım kullanıcı hatasından ya da sunuculardan kaynaklı bir problem dolayısıyla önce whatsapp yedeğimi yükleyemedim. Sadece sohbetler geri geldi. Mediadaki resimler videolar hepsi havada kaldı. (Yaklaşık 750MB) Son olarak ise bugün bluetooth kulaklığımı bağlamaya çalışırken bluetooth bağlantısını kuramadım. Açıkçası kullanılabilir bir cihaz yoktur diyip durdu.

Orjinal romdayken kulaklığı bağlarken sorun olmadığı için onu tekrar yükleyeyim dedim. Sizin verdiğiniz linkten indirip yükledim, whatsapp ve bluetooth sorunu devam etti. Şu an custom rom'a geri döndüm zaten kaybetceğim bişey yok diye. Bu konuda öneriniz var mı?

Peki Bluetooth diğer cihazları görebiliyor mu? (Başka bir telefon, bilgisayar vs)

WhatsApp için;

Telefonun dahili hafızasındaki WhatsApp klasörünü önceden yedeklediyseniz eğer;

1) Cihazdaki tüm Google hesaplarından çıkın (gerekirse format atın).
    2) Cihazda hiçbir Google hesabı tanımlı olmadığından emin olduktan sonra yedek aldığınız WhatsApp klasörünü telefona kopyalayın.
    3) Telefona şu apk dosyasını atıp kurun;

https://www.cdn.whatsapp.net/android/2.17.286/WhatsApp.apk

4) WhatsApp'ı çalıştırdığınızda telefon hattınızı tanımladıktan sonra dahili hafızadaki yedekleri bulması lazım, geri yükleyin yedekleri.
    5) Herşeyin yerli yerinde olduğundan emin olduktan sonra Google hesabı tanımlayabilirsiniz.

Eğer WhatsApp klasörünü yedeklemediyseniz ve yedekleri Google Drive üzerinden almaya çalışıyorsanız o konu hakkında yapabileceğim birşey yok malesef zira hiç kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordzeus83

Teşekkür ederim bir şekilde kurmayı başardım. Fakat son aldığı iki güncelleme cihazda bir takım sorunlara sebep oluyor. Önceden böyle hatalar yoktu. Mesela formattan sonra cihaz temizken nova launcher hata veriyor. Ondan sonra bir çok program.

Bende hiç öyle bir problem olmamıştı, göz atacağım yine de
  • romu 4 ay önce yükledim hiç bir sıkıntısı yoktu fakat bugün birden bire kapandı. açıldı nova launcher durduruldu diyip sürekli kapanıyor. işlem bile yapamıyorum. yardımınızı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: closper

romu 4 ay önce yükledim hiç bir sıkıntısı yoktu fakat bugün birden bire kapandı. açıldı nova launcher durduruldu diyip sürekli kapanıyor. işlem bile yapamıyorum. yardımınızı rica ediyorum.

Aynı sorun şuan bende de var. Telefon açılmadan tekrar cm açılma ekranına geliyor sonra bazen android uygulamaları başlatılıyor diyor tekrar aynı sürece giriyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. Geliştirici arkadaştan en azından telefonu nasıl bu halde formatlayacağız vs hakkında bir pm bekliyorum. Telefonumun ses tuşları yok o nedenle herhangi bir ayara da giremiyorum.
  • Güncellenen bir uygulama sistemle çakışma yapıyor ve telefon sapıtıyor. Hangi uygulama olduğunu tam olarak çözemedim ama greenify ve gboard'tan şüpheleniyorum. Sırf bu yüzden saatlerce uğraşıp stock rom'a dönmek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rawkid2

Güncellenen bir uygulama sistemle çakışma yapıyor ve telefon sapıtıyor. Hangi uygulama olduğunu tam olarak çözemedim ama greenify ve gboard'tan şüpheleniyorum. Sırf bu yüzden saatlerce uğraşıp stock rom'a dönmek zorunda kaldım.

Sanırım o uygulama greenify . Çünkü geçenlerde yüklerken tel donmuştu. Rom atabilmiştim ama şimdi telefon sürekli başlama ekranında bir şey yapamıyorum. Greenify de yüklü değil sadece nova launcher'e güncelleme gelmişti onu güncelledim. Sonrasında böyle oldu.
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    Hocam benzer bir sorunu bugün ben de yaşıyorum , bir kaç kez sıfırlama sonrasında fark edebildim , google play arka planda otomatik güncelleme yapıyor .Güncellenen programlardan bir tanesi de "nova launcher" bu uygulama güncellendiği anda telefon ya tamamen kitleniyor ya da nova launcher durduruldu hatası veriyor.Şuanda tekrar sıfırlıyorum ,zaten yukarda bunu belirten kullanıcılar da mevcut.Ben de kendi adıma , nova launcher'i güncellememek gerektiğini düşünüyorum.

EDİT:Evet benim yaşadığım sorun tamamen "nova launcher" güncellemesi kaynaklı.Google play hesabınızdan "otomatik güncellemeyi " kapatıp rahat bir şekilde eskisi gibi kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0619x -- 7 Eylül 2017; 18:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0619x

Hocam benzer bir sorunu bugün ben de yaşıyorum , bir kaç kez sıfırlama sonrasında fark edebildim , google play arka planda otomatik güncelleme yapıyor .Güncellenen programlardan bir tanesi de "nova launcher" bu uygulama güncellendiği anda telefon ya tamamen kitleniyor ya da nova launcher durduruldu hatası veriyor.Şuanda tekrar sıfırlıyorum ,zaten yukarda bunu belirten kullanıcılar da mevcut.Ben de kendi adıma , nova launcher'i güncellememek gerektiğini düşünüyorum.

EDİT:Evet benim yaşadığım sorun tamamen "nova launcher" güncellemesi kaynaklı.Google play hesabınızdan "otomatik güncellemeyi " kapatıp rahat bir şekilde eskisi gibi kullanabilirsiniz

Selam, sıfırlama işlemini acaba nasıl yapıyorsunuz?

• Dosyaların indirmek de bir sorun var. Dosyalar açılmıyor

• Yok maalesef telefonu açamıyorum. Cm açılış ekranında sürekli duruyor. Arada bir küçük titriyor ondan sonra tekrar aynı. Ekran gelmiyor. Bilgisayardan rom atamıyorum bir şey yapamıyorum. Sabahtan beri bu şekilde telefon. Telefonun ses tuşları çalışmadığı için recover vs de giremiyorum. Geliştirici arkadaştan yardım bekliyorum.
  • Recovery uzerinden yapiyorum.Cunku telefon acilsa bile bir islem yapamiyordum.Hafizayi sifirladiktan sonra yeniden baslatinca sorunsuz bir sekilde aciliyor.

• Hocam yanlis yonlendirmek gibi olmasin ama bildigim kadariyla bilgisayar uzerinden de recovery mod acilabiliyor , tabi detayli bilgi sahibi degilim ancak internette arastirirsaniz daha somut birseyler bulabilirsiniz.

• Doğru dosya eklenmesi ve doğru komutlarla bir .bat dosyası çalıştırarak nova launcher'ın eski sürümü telefona yüklenebilir twrp üzerinden ama yapacak biri var mıdır bilmiyorum. Ufak araştırmalarla yapamayacağım bişey değil, bu akşam deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.