Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fox River

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: AmcaSam

Hocam stock romu nasıl yapcaz hata alıp duruyorum. ilkinde 1 saat bekledim bir şey olmadı. Şimdi twrp algılanamdı tekrar deneniyor dedi 20 kere falan şimdi tekrar deneyeceğim ama telin açılması 5 dakka sürüyo

PM atıldı

Hocam selam,
    Aynı hatayı bende alıyorum "TWRP algilanamadi! Tekrar kontrol ediliyor..." nasıl geçebilirim.

İlk sayfadaki videoda gösterilen sürücü kurma işlemini yapmanız yeterli hocam.

• Slm aynısını yaptım oldu saolum herşey sorunsuz calışıyor sadece tek bir sorun war we sorun ojinelindede wardı ama bunu bir kod ile düzeltiliyordum arama yaparken ekran kararıyor arama bitene kadar ekran ışıgı yanmıyor sadece arama sensorü calışmıyor bunun bir çözümü warmı orjinal room da sensor kodu *983*0# war ama bunda işe yaramıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan4510

Slm aynısını yaptım oldu saolum herşey sorunsuz calışıyor sadece tek bir sorun war we sorun ojinelindede wardı ama bunu bir kod ile düzeltiliyordum arama yaparken ekran kararıyor arama bitene kadar ekran ışıgı yanmıyor sadece arama sensorü calışmıyor bunun bir çözümü warmı orjinal room da sensor kodu *983*0# war ama bunda işe yaramıyor

Orjinalinde o kodu girip sensörü düzelttikten sonra tekrar ROM'u kurucaksınız.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    onuda denedim ama olmadı hatta 5 kere yükledim we geri orjinal roma cewirdim
  • quote:

onuda denedim ama olmadı hatta 5 kere yükledim we geri orjinal roma cewirdim

Bir fikrim yok ne yazık ki.
    Bir çözümünü bulursanız yoruma yazarmısınız
  • quote:

Bir çözümünü bulursanız yoruma yazarmısınız

Tabi
  • ii aksamlar önceden sayenizde cm romdan stock roma dönmüstüm pc ile baglanıp sorunu halletmiştiniz. hem forum one team hem burdan takipteyim bu konuyu. suan telefonum t50 turbo sizinle cm rom yükledik ardından sarj sorunu var diye stock roma döndermiştiniz. suan telefonda stock rom var. telefon sürekli uygulama durduruldu arayuz durduruldu androıd durduruldu hatası verıyor. bazen kapanıyor turkcell ekranında kalıyor uzun sure acılmayıp tekrar acılıyor. stock romu yukleyıp 1 ay kullandıktan sonra gene kapanıyor turkcel ekranında takılıyor ve hıc acılmıyor yenıden rom yukluyorum bu boyle bu sekılde ayda 1 kez yukleye yukleye gecıyor. kernel sorunu mu var yada baska bı sorun mu var. 1 yıldır ayda bır rom yukleyıp kullanıyorum . sorunu kalıcı olarak nasıl cozerım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali0638

ii aksamlar önceden sayenizde cm romdan stock roma dönmüstüm pc ile baglanıp sorunu halletmiştiniz. hem forum one team hem burdan takipteyim bu konuyu. suan telefonum t50 turbo sizinle cm rom yükledik ardından sarj sorunu var diye stock roma döndermiştiniz. suan telefonda stock rom var. telefon sürekli uygulama durduruldu arayuz durduruldu androıd durduruldu hatası verıyor. bazen kapanıyor turkcell ekranında kalıyor uzun sure acılmayıp tekrar acılıyor. stock romu yukleyıp 1 ay kullandıktan sonra gene kapanıyor turkcel ekranında takılıyor ve hıc acılmıyor yenıden rom yukluyorum bu boyle bu sekılde ayda 1 kez yukleye yukleye gecıyor. kernel sorunu mu var yada baska bı sorun mu var. 1 yıldır ayda bır rom yukleyıp kullanıyorum . sorunu kalıcı olarak nasıl cozerım ?

Sorununuz büyük bir ihtimalle donanımsal malesef. eMMC çipi ömrünün sonuna geliyor gibi

• Telefon 5 ay once garantiye gitti. Servis bana kasa dis kilif harici hersey degistirildi. Anakart sifir takildi demisti. Suan garantisi bitti . 5 ayda omru biter mi ki acaba. Bide sorunu ne kadara duzeltirler tahmini

• quote:

Orijinalden alıntı: mali0638

Telefon 5 ay once garantiye gitti. Servis bana kasa dis kilif harici hersey degistirildi. Anakart sifir takildi demisti. Suan garantisi bitti . 5 ayda omru biter mi ki acaba. Bide sorunu ne kadara duzeltirler tahmini

Hiçbir fikrim yok malesef.
  • Öncelikle merhabalar. Benim sorunum da yine arkadaşların ki gibi. Telefona kaç kere rom attıysam da düzeltemedim. (Sizin ROMunuzdan bahsediyorum) Nova Launcheri sistem uygulama kaldırıcı adlı programlama tamamen siliyorum başka launcher yüklüyorum ama home tuşuna basınca 1 2 saniye donuyor ve siyah ekran geliyor sonra tekrar launcher açılıyor ve döngü oluşuyor. Sürekli tekrarlıyor bu olayı. Google durdu play hizmetleri durdu falan diyor. Daha sonrada telefonu yeniden başlattığımızda Turkcell logosundan sonra gelen o mavi simge geliyor ve telefon açılmıyor. Zar zor TWRP ile yeniden yüklüyorum yine aynı hatalar ile karşılaşıyorum. Orjinal ROMa da dönmek istemiyorum ne yapabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Yenigun

Öncelikle merhabalar. Benim sorunum da yine arkadaşların ki gibi. Telefona kaç kere rom attıysam da düzeltemedim. (Sizin ROMunuzdan bahsediyorum) Nova Launcheri sistem uygulama kaldırıcı adlı programlama tamamen siliyorum başka launcher yüklüyorum ama home tuşuna basınca 1 2 saniye donuyor ve siyah ekran geliyor sonra tekrar launcher açılıyor ve döngü oluşuyor. Sürekli tekrarlıyor bu olayı. Google durdu play hizmetleri durdu falan diyor. Daha sonrada telefonu yeniden başlattığımızda Turkcell logosundan sonra gelen o mavi simge geliyor ve telefon açılmıyor. Zar zor TWRP ile yeniden yüklüyorum yine aynı hatalar ile karşılaşıyorum. Orjinal ROMa da dönmek istemiyorum ne yapabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

İlk sayfada kırmızı, kalın ve altı çizili bir şekilde bu tür sorunların olabileceğini, dolayısıyla ROM'un sadece deneme amaçlı yüklenilmesi gerekildiğini söylemiştim. Günlük kullanıma uygun değil ROM malesef.

Yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

• Telefonuma kardeşim rom yüklerken telefonu çökertti şimdi pc napsamda sarı unlem ile görüyor telefonu açınca xmax yazısında tıkanıyor sonra şarjı bitince kapanıyor telefonun hafıza na ulaşamıyorum yardımcı olacak xar mu

• quote:

Orijinalden alıntı: maide56

Telefonuma kardeşim rom yüklerken telefonu çökertti şimdi pc napsamda sarı unlem ile görüyor telefonu açınca xmax yazısında tıkanıyor sonra şarjı bitince kapanıyor telefonun hafıza na ulaşamıyorum yardımcı olacak xar mu

PM attım
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben telefonda bu romu kullanıyordum. Launcher durduruldu hatasından (bilgi verilmiş zaten) kullanılmaz hale geldi. Bende orjinal roma döneyim dedim. Döndüm ama bu sefer wifi ve kamera çalışmaz duruma geldi. WiFi mac adresi refresh kısmı falan da bi işe yaramadı. Acaba donanımsal mı diye tekrar bu roma döndüm. Hiç bir sorun olmadığını gördüm. Tekrar orjinal roma döndüm ama bi şey değişmedi. En son sinirlendim telefonu kendi isteğimle brick edeyim ve ispanya romuna geçeyim dedim. Twrp den her şeyi sildim dalvik falan her şeyi wipe ettim. İspanya romunun recovery sini attım daha sonra adb sideload ile update paketini atarken %25 de WifSignaled, path: /tmp/update.zip, Signal: 9 hatası aldım. Sonra tekrar bu roma geçeyim bari derken bi baktım Ftm modu uçmuş. Ftm modu hiç bir şekilde açılmıyor. Telefon Aygıt Yöneticisinde MTP aygıtı olarak görüyor(sürücü güncelle ile adb driver ını da denedim ama sisteminiz için uygun bi driver değil falan x64 hatası aldım 64 bit uyumlu olduğu halde) . Olmayacağını bildiğim halde tüm romları birden fazla sefer recovery den adb sideload ile atmayı denedim ispanya stock rom dışında hepsinde verify hatası alıyorum. Detaylı açıklamak istedim kusura bakmayın uzattım :) . Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Olamazsanız da canınız sağolsun :) .

• quote:

Orijinalden alıntı: emre07500

Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben telefonda bu romu kullanıyordum. Launcher durduruldu hatasından (bilgi verilmiş zaten) kullanılmaz hale geldi. Bende orjinal roma döneyim dedim. Döndüm ama bu sefer wifi ve kamera çalışmaz duruma geldi. WiFi mac adresi refresh kısmı falan da bi işe yaramadı. Acaba donanımsal mı diye tekrar bu roma döndüm. Hiç bir sorun olmadığını gördüm. Tekrar orjinal roma döndüm ama bi şey değişmedi. En son sinirlendim telefonu kendi isteğimle brick edeyim ve ispanya romuna geçeyim dedim. Twrp den her şeyi sildim dalvik falan her şeyi wipe ettim. İspanya romunun recovery sini attım daha sonra adb sideload ile update paketini atarken %25 de WifSignaled, path: /tmp/update.zip, Signal: 9 hatası aldım. Sonra tekrar bu roma geçeyim bari derken bi baktım Ftm modu uçmuş. Ftm modu hiç bir şekilde açılmıyor. Telefon Aygıt Yöneticisinde MTP aygıtı olarak görüyor(sürücü güncelle ile adb driver ını da denedim ama sisteminiz için uygun bi driver değil falan x64 hatası aldım 64 bit uyumlu olduğu halde) . Olmayacağını bildiğim halde tüm romları birden fazla sefer recovery den adb sideload ile atmayı denedim ispanya stock rom dışında hepsinde verify hatası alıyorum. Detaylı açıklamak istedim kusura bakmayın uzattım :) . Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Olamazsanız da canınız sağolsun :) .

PM attım

• Merhaba
    Android 5.0 üzeri bazı cihazlarda kamera ayarları manuel kullanılabiliyor (netleme,perde hızı/shutter speed,raw vs.)
    Bu rom ile t50 de de bu özellikler kullanılabilir mi acaba? Bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfxfilm -- 8 Ocak 2018; 15:32:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfxfilm

Merhaba
    Android 5.0 üzeri bazı cihazlarda kamera ayarları manuel kullanılabiliyor (netleme,perde hızı/shutter speed,raw vs.)
    Bu rom ile t50 de de bu özellikler kullanılabilir mi acaba? Bilginiz varsa cevaplayabilirmisiniz?

Bahsettiğiniz özellikleri kullanabilmek için sürücüyü Camera2API özelliği kazandıracak şekilde güncellemek gerekiyor.

Eğer sürücüyü güncelleyebilirsem mümkün olabilir ama hiç sanmıyorum.

Şu anki hali ile Camera2API'yı desteklemiyor.
    Anladım, yine de cevabınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.