Şimdi Ara

2017-2018 Bir Kanser Sezonuna Daha Hazır Olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün itibariyle teknik direktörümüz %99 aykut kocaman çok muhtemeldir ki önümüzdeki sene hasan ali sol bek, şener sağ bek, ozan orta saha, emenike forvet olarak yolumuza devam edeceğiz yine muhtemeldir ki transfer mevsiminde ya taraftarın gazını almak için kendi ölmüş ismi kalmış bitik topçular ve aykut hocaya uygun koşan ancak beyni olmayan standart bir kaç futbolcu alacağız.

Önümüzdeki senenin futbol durumuna gelirsek yine çok koşan ancak beyinsiz bir fenerbahçe takımı izleyeceğiz bununla birlikte taraftar sayesinde iç sahada galibiyetler alırken deplasmanlarda bol keseden puan kayıpları devam edecek. bu futbol anlayışını önce yine aykut kocaman ile daha sonra ismail kartalla ve tam kurtulduk derken pereira ve advocaat ile tekrar tekrar izledik.

Sonuç olarak yine önümüzdeki sene sıkıcı ve kanser edici bir futbol ile dışarda sık sık beraberlik ve mağlubiyetler iç sahada da beraberlikler ile 27-28-29. haftalara kadar hasbelkader yarış içinde kalacağız geçmiş senelerde olduğu gibi takım futbol oynamıyor böyle şampiyonluk gelmez fenerbahçe böyle oynamaz dediğimiz zaman taraftarımızın büyük çoğunluğu tarafından gerçek fenerbahçeli olamamakla, önemli olanın skor olduğu anlatılarıyla ve şimdi destek vakti sezon sonu bakarız bunlara masallarıyla eleştirileceğiz. İte kaka bu haftalara değin devam eden yarış bizim yine futbol oynamadığımız sivas, konya, kayseri gibi sert bir deplasmanda alacağımız muhtemeldir ki 2-1 2-0 gibi bir skorlu mağlubiyet ile farkın açılmasına ve yarışın bitmesine sebep olacak.

Aziz Yıldırım 2018de tekrar aday olacak yine bitmiş yıldız sözleri ve zaten parasını cebinden ödeyerek kendi üye yaptığı kongre üyelerinin oylarıyla tekrar başkan seçilecek ve 2019 mayıs için şampiyonluk sözü verecek bu döngü aziz yıldırım hakkın rahmetine kavuşana değin devam edecek. Kendim dahil tüm camiamıza zaten dominant bir kanser sebebi olan fenerbahçe taraftarlığını taşıdığımız için ekstra tetikleyici şeylerden(gdolu ürünler, ultraviyole ışınlar, petrol türevi amlzemeler) uzak durmalarını tavsiye ve temenni ediyorum.

Saygılar.

Tarihe not düşüyorum tahminimde yanılırsam ben sevinirim siz beni gömersiniz seneye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 17 Mayıs 2017; 15:3:2 >

• Süper tespit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk paragrafta cidden içim karardı
  • ulan bu kadar erkende beklemiyordum

bari 3. paragraftakileri yapmayın gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 24 Ağustos 2017; 22:40:43 >
  • Şu ana kadar hepai oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm bu ne lan dejavu oldum anasini satim, kapatin forumu

Tansiyon ilacimi getirin
  • 27. hafta kayseri en geç 29 sivas kopuyoruz beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.