Şimdi Ara

2017-2018 ERASMUSLA POLONYAYA GİDECEK OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. 2017-2018 eğitim öğretim yılında erasmusla Polonya'ya gidecek olanlar var mı?

• Takip bu sene değil ama gelecek yıllar düşünüyorum kuzenim Almanya'ya gitmişti ama son zamanlarda en çok Polonya duyuyorum bunun sebebi nedir? Ucuz olması mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlindeyim mart ayında inş

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Berlindeyim mart ayında inş

Bizim ünide Almanyadaki üniler için A2 Almanca istiyorlardı. Ondan yazamamıştım Almanca seviyen ne? Umarım güzel bir erasmus macerası olur. Schengen ile paran yettiğince gez.Bol şans.
  • Kostokss kullanıcısına yanıt
    Evet, Polonya ucuz olduğu için çokça tercih ediliyor. Türk lirası üzerinden hesap yapabilirsin, Zloti ile TL eşdeğer sayılır. Ama Almanya'da her şeyi Euro üzerinden hesaplaman lazım ki 1 TL çeyrek Euro eder. Gerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 27 Ağustos 2017; 16:54:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Berlindeyim mart ayında inş

Bizim ünide Almanyadaki üniler için A2 Almanca istiyorlardı. Ondan yazamamıştım Almanca seviyen ne? Umarım güzel bir erasmus macerası olur. Schengen ile paran yettiğince gez.Bol şans.

Bizde B1 ingilizce yeterli hocam Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 27 Ağustos 2017; 16:32:3 >

• Kostokss kullanıcısına yanıt
    Evet Polonya'nın para birimi Tl ile hemen hemen eşdeğer. O yüzden ben de tercihimi Polonya'dan yana kullandım.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Bir lira çeyrek euro ediyor olmasın

• Evvvet? Yok mu gidecek olanlar ?
  • Ters yazmışım, düzeltiyorum.
  • Ön lisans okuyanlar gidebiliyor mu ?
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Evet, önlisans dahil yükseköğrenimin her kademesinde gidilebilir.
    Her kademede maksimum 12 aydır ancak önlisans ve lisans tek kademe kabul ediliyor.
  • Polonya da 10 gün kadar kaldım Mayıs ayıydı yani turizmin en etkili olduğu dönemlerde, Türkiye'ye kıyasla gelişmemiş bi ülke çoğunlukla otobüsle gidiyorsunuz 10 dklık yol olsada..

Gezmek için gidilir okumak için bence Polonyayı tercih etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.