Şimdi Ara

KASIM 2021'DE ASKERE GİDECEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler varmı sınıflandırma bekleyip kasımda askere gidecekler ekim 22'de sülüslerin düşeceği yazıyor ASAL.gov.tr'de belki burdan birileriyle aynı yer çıkar bellimi olur

• Ben gidiyorum hocam

• Masyur kullanıcısına yanıt

hayırlısı olsun hocam,belli değil sanıyorum henüz seninde ?

• 22 ekimde belli olacak hocam

• Masyur kullanıcısına yanıt

Anladım hayırlısı olsun

• Kasım 13'te askerliğim bitiyor
  • Zendo kullanıcısına yanıt

biz daha yeni başladık,daha doğrusu başlıyacağız.Nasıl hocam ortam nerede yapıyorsun bize ne gibi tavsiyeler verirsin birde maske takılıyormu

• berkaysahinonline B kullanıcısına yanıt

ben bi askerî kampta generallere hizmet ediyorum. ne anlatsam yanlış olur çok farklı yerdeyim. maskeyi hiçbir yerde takmıyorsun ama. çünkü herkes aşı oluyor

• Zendo kullanıcısına yanıt

maske olayı dediğin gibiyse düşeceğim yerdede takılmıyorsa iyi olur yeteri kadar bunaldım birde askerliği maskeyle yaparsam iyice hayattan soğuyacağım valla.

• berkaysahinonline B kullanıcısına yanıt

Maske takmak umursayacağın son şeylerden biri olsun

35 verip bedelliye gittim 2 katı 70 de olsa yine bedelli giderdim kredi mredi çekip

Sana vereceğim tavsiye ... giren şemsiye açılmaz diyerekten ortama alışmaya çalış, daha ilk günlerden şafak sayma, nasıl bitecek bu askerlik triplerinde olanlardan uzak dur. Elbet bu laf denilir ama bu durumu abartanlardan uzak dur.

• MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt

Elbette askeriye ortamını az çok kulaktan dolma biliyorum herkes bir akıl veriyor zaten ben çabuk uyum sağlayan bir adamım zaten sivilde bile disiplinli bir insanım maskeyi çok sorun etmem tabiki 6 ay bişey zaten benim için çok sorun olacağını sanmam kolay kolay birşeyi takacak adamda değilim ama seni anladım demek istediğini falan tavsiye için sağolasın

• s.a. tekrar çanakkale jandarma çıktı :D hiç beklemiyodum

• Tekirdağ Çerkezköy Zırhlı birlikler tugayı çıktı bana hiç beklemiyordum
  • Nizamiye önü dikenli teller

Gelme torun seni de...

• 21 yıl önce tamamladım. 269. K.D.

• bende beklemiyordum valla

• TEHET kullanıcısına yanıt

sen yaptın galiba kirve rahatsın gibi  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.