Şimdi Ara

2017-2018 Ygs-Lys Tüm Youtube Ders Kanalları ve Önerileri [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
261
Favori
87.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

Hocam yayınlarla anlaşabilirsiniz.Selin hoca Limit yayınlarıyla anlaşıp video çekiyor soru bankasının.Siz de yapabilirsiniz bence.

Limit yayınlarıyla bizde anlaştık.Bu sene bol bol çekeceğiz. Kendi yazdığımız Ücretsiz denemeler vereceğiz (pdf şeklinde dağıtacağız öğrencilere)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinbei48 -- 8 Ağustos 2017; 16:0:40 >
  • MERHABA. YAVUZ TUNA HOCANIN YGS PLAYLİST'İ LİNKİNİ YAZABİLİR MİSİNİZ
  • rez

• maybe4you kullanıcısına yanıt
    Matematikten temelin yoksa Şifreli Matematik de öneririm sana.
    Kimya için Kimya özel ya da Kimya adası, organik kimyası güzeldi.
    Biyoloji Selin hoca çok iyi + Fundamentals de iyi. Daha kısa anlatımlar için (özet niteliğinde) Bekir Avşar öneririm
  • Ygs matematiğim çok iyi. Geçen gün ygs 2017 matematiği çözdüm ilk 30 soruda 2 boş 1 yanlış bir çıktı ama geri kalan 10 geometri sorusunda 5 doğru 5 boş :))

Lys matematik için aynısını diyemem. Sence hangi kanala bakayım? Hem geometri hem matematik için Ceyhun hoca iyi gibi sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Behzat hoca videoları satın al bence. madem ki mat. ın o kadar iyi o zaman daha da geliştirirsin.
  • İlk aşamada para vermeyi düşünmüyorum. Benim sadece ygs matematik iyi diğer dersler kötü. Şöyle yüksek net yaparsam ilerde belki :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsine abonman olamadım gereksiz buldugunuz var mı temelim orta düzey sizce hangileri fayda sağlamaz
  • Arkadaşlar Kimya Adası'nı izliyorum yeterli gibi görünüyor şimdilik, illa Kimya Özel'e para ödemeye gerek var mı?

Bir de Biyoloji için tavsiye vereyim Evrim Ağacı'nın "Liseler İçin Evrim" adlı güncel bir serisi var, Biyoloji'nin en önemli kısmı olduğu için müfredattan kaldırılmış olsa bile mutlaka izleyin, diğer konuları anlamanıza katkı sağlar, zaten her konu hakkında küçük bilgiler de mevcut, kanaldaki diğer videolarını da tavsiye ederim. Önemli bilim adamlarıyla röpörtajlar var. İlk mesaja eklenirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 11 Ağustos 2017; 17:43:8 >

• Bekir Avşar dan sonra başka bir konu anlatımından çalışmaya gerek var mı sizce. Hoca yorumlarda sürekli konu anlatımına gerek yok palme sb ye geçebilirsin diyor. Bekir hocayı seviyorum,konuşması vs. hoşuma gidiyor
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    LYS kısmını al hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

LYS kısmını al hocam.

Hocam organik videoları de iyi Kimya Adası'nın ama bu daha iyiyse alacağım. Biraz video bulsam ona göre karar verirdim ama veren yok.
  • limitsizadam L kullanıcısına yanıt
    Bekir Avşar ayrıntılı anlatmıyor bence başka bir kaynağa da bakman lazım.Tamam adam güzel anlatıyor,iyi ama pek ayrıntıya girmiyor.Ya Selin Hoca nın videoları da izle konu tam pekişsin ya da kitaptan da konuya bak sonra soru çözümüne geç.

Selin hoca bir konuyu 45-50 dakikada anlatırken Bekir Avşar 20 25 dk. da anlatıyor.Bekir Avşar 2. tekrarlar için iyi.Mesela konuyu öğren bir yerden 2 3 hafta sonra da konu tekrarı niyetine Bekir Avşar izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 11 Ağustos 2017; 23:8:39 >
  • Selin hocadan sonra geçilebilir mi direkt soru bankasına sence hocam. galiba ikisini de denedin selin hoca nasıl
  • limitsizadam L kullanıcısına yanıt
    He direkt geçilebilir.Selin hoca izle hiç bir şey kaçırmazsın tavsiye ederim.Bekir Avşar'ın soru çözümlerini de izle o da faydalı oluyor.Zaten Selin hoca'nın da soru çözümleri var Limit yayınlarının.Onları da izle tam pekişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 11 Ağustos 2017; 23:16:23 >
  • Hocam Konu 10 Numara Güncel Tutuyorsun Ve Baya Özetlemişsin Hangi Yayınlar Kimler İçin Olduğunu.

Aynı Olayı Kitap Yayınları İçinde Yapman Mümkünmüdür.

Mesala Şu Kitap Yayıncısının Şu Soru Bankası İyidir Gibi Böyle Bir Şey Mümkünmü ?
  • bu sene en yararlı konular arasında ilk sırada.
  • Ek olarak :
    Birey Gelişim serisi çözümleri:
    www.bireyakademi.com
    Birey Akademi
    http://www.bireyakademi.com/videolar?ye=bry

Birey Gelişim serisi çözümleri burada(Birey Gelişim A , Birey Gelişim B , Birey Gelişim C. Tüm dersler için mevcut) *Kitap almayanlar ya da kitap alacak durumu olmayanlar siteye girip videoları izleyebilir*
    EIS yayınları çözümleri:
    www.bireyakademi.com
    Birey Akademi
    http://www.bireyakademi.com/videolar?ye=bry
    EIS yayınları Birey'in alt yayınıdır.Ayrıca soru çözümlerinin dışında Konu Anlatımı da yapıyorlar.
    Okyanus Yayıncılık soru bankaları ve 40 seansta serisi çözümleri:
    akilliogretim.com
    Akıllı Öğretim
    http://akilliogretim.com

Okyanus Yayınları 40 seansta serisi , soru bankaları çözümleri burada *Bu da aynı şekilde kitap almayanlar buradan bakabilir sorulara*

• Jezxy kullanıcısına yanıt
    Hocam kitaplar hakkında pek bilgim yok maalesef.Olsaydı yapardım böyle bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.