Şimdi Ara

2017-2018 Ygs-Lys Tüm Youtube Ders Kanalları ve Önerileri [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
261
Favori
87.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle en ince ayrıntısına kadar anlatan bir hoca var mı bildiğiniz ücretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SorutipleriCom kanalı silinmiş ama sitesi duruyor sanırım bu da paralı gruba geçti artık. Videolarda karışık gidiyorum bakalım pek ısınma olmuyor bende :)) şu ana kadar sadece geomatri ve papatya hoca kanallarına ısındım :))

• Arkadaşlar şu iki kanala destek olalım çok iyiler

Karekök lys matematik çözüyor

Erdinç San

Karekök lys geometri çözüyor

Kenan Kara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 20 Aralık 2017; 2:24:30 >

• Altan Hoca ile Matematik.Baya güzel anlatyor Nejdet kirpi ayarında ücretsiz YouTube kanalı

• MetinHocam ve 2013 2014den kalma Behzat videoları.(google ayarak bulabilirsin)

• Çok kaliteli bi kanal buldum sizlerle paylaşmak istedim GNS Akademi
  • galeri50 G kullanıcısına yanıt
    Güzel kanala benziyor fizikte bana soru çözen kanal lazımdı iyi oldu.Sağolasın.
  • https://goo.gl/EWG3n1

yukarıdaki linke tıklayarak FizikTube kanalına da bakmanızı öneririm. Konular mantığı ile anlatılıyor.
  • Mesajm Bulunsun

• Ben de Türkçe konularını bu hocadan dinliyorum. Bakın derim.

Bu arada konu çok işime yaradı, seneler sonra tekrar sınava hazırlanırken buradaki kanal önerilerinden ilerledim hep.

• Up

• fiziğim çok kötü mezuna kaldım, dershane+internetten video izleyerek gideceğim. Lidibu Fizik üst düzey mi anlatıyor satın alayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

fiziğim çok kötü mezuna kaldım, dershane+internetten video izleyerek gideceğim. Lidibu Fizik üst düzey mi anlatıyor satın alayım mı ?
    yok basit anlatıyor lidibufizik

formülsüzfiziği araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

yok basit anlatıyor lidibufizik

formülsüzfiziği araştır

Alıntıları Göster
    sağolun hocam, iyi midir bu formülsüzfizik? Tüm üniteler 300tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 2 Ağustos 2018; 10:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

sağolun hocam, iyi midir bu formülsüzfizik? Tüm üniteler 300tl

Alıntıları Göster
    Anlatan hocanin rehberligi cok saglam, konularin giris videolarida acik. Ben izlemedim ama izle sen. Hoca cok iddiali

• EDEBİYAT
    ,
  • uppo güncel olanlar konuya eklesinde faydanalalım arkideşler
  • Ertan sinan şahin fizik ekle

• Ben de biraz yorumlayayım o zaman :)

Hocalara geldik tonguç falan artık espriden ara laflardan falan kusasım geliyor ama idare ediyorlar yine de başka kanallar tercih edilebilir( çok düz anlatılıyor dersler ve de detay yok).

Selin hoca biyolojide en iyisi aynen soru çözümleri falan uzun ve detaylı hiç bir bilgiyi atlamaması çok işe yarıyor.

Kimyada kimya adası kullanıyorum iyi gidiyor yani diğer kimya kanallarına da geçmeye cesaret edemiyorum o yüzden buradan 9-10 şeklinde ilerledim.

Fizik Umut Öncül. Başka fizikçi bulamıyorum ve ücretli çoğu. Müfredat müfredat ve de rasyonel sayı görünce delirmese çok güzel olucak ama yinde de idare eder en azından anlıyorum .

Matematikten kanal bulamadım hocalara geldik ile idare ediyorum. Bazı kanallar aşırı basit bazıları saçma iyi denilenler de paralı, konuları bir şekilde anladıktan sonra youtubeda çözülen sblerden soru çeşitliliği ve çözümlerine bakıyorum daha yararlı oluyor.

Hâla lisede okuduğum için edebiyat kanalı lazım oluyor. Hiç biri bizim okulun sınav konularını izlemiyor. Edebiyata da bir özet kitabı arıyorum oradan çalışıcağım.

Tarih ve coğrafya için de kanal bulamadım, hocalara geldikle idare ediyorum ama çok da beğenmiyorum, birkaç tavsiyeye baktım 9-10 (tyt) konuları yok veya yarım, bir tane cografya kanalı da ikide bir siliyor. Indiremedim ve de izlemeden siliniyor.

Ebaya hiç girmeyin. Tablet ve telefondan bozuk ve de yavaş, bilgisayar belki daha iyidir.

11'e geçtim genel izlediğim kanallar da bunlar. Ayt hakkında bir şey diyemem ama tyt için bir ön izlenim olabilir sizin için. Coğrafya Tarih ve Matematik için iyi bir kanal arıyorum. Ortalama bir kanal olabiir 2 yıldır konuları yeterince biliyorum.

• UP ↑

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.