Şimdi Ara

2017 A5 şanzıman ve euro ncap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün doğuştan fiyat aldım A5 1.4 tfsi için.Deluxe + prestige paket mevcut.250.000 lira + trafik sigortası.

Son araştırmaları yaparken.Stronic(dsg) şanzımanın bazı arızaları olduğunu gördüm.300kmde duran bir araç varmış misal.Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Birde 2015 a5 in euro ncap sonucu 2017 kasa ile aynı mı? 250.000e full a4 satın alınabilir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Merhaba arkadaşlar.Bugün doğuştan fiyat aldım A5 1.4 tfsi için.Deluxe + prestige paket mevcut.250.000 lira + trafik sigortası.

Son araştırmaları yaparken.Stronic(dsg) şanzımanın bazı arızaları olduğunu gördüm.300kmde duran bir araç varmış misal.Bu konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Birde 2015 a5 in euro ncap sonucu 2017 kasa ile aynı mı? 250.000e full a4 satın alınabilir sanırım.

Stronic arızaları doğrudur ama hangi araçta? Yeni a4/5 de kullanılan şanzımanla ilgili bir sorun yok şimdilik. O arızaların çoğunluğu a3 te kullanılan dq200 kodlu şanzımana ait.
    A5 i bilmiyorum ama 2015 model a4 ile 2016-17 model a4 ün nths çarpışma testi sonuçları farklı, yeni kasa tam not aldı güvenlikten.
    Bu arada sorularınızı ayrı başlık açmak yerine a5 konusunda sorarsanız daha çabuk yanıt alırsınız, çünkü burlar epey sessiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Aslında önce aradım sorularımın cevabını ama ana konuya bakmak hiç aklıma gelmedi.Teşekkürler.İlk postumu aynen kopyalıyorum A5 konusuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.