Şimdi Ara

2017 - BMW 118i aldım sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
34.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gayet kötü bir tasarımı var 2013 320i alacaktın 110 bine hata etmişsin.hatchback bmw mi olur allahını seversen..hatchback araba diyince aklıma park edemeyen acemi kadın sürücüler geliyor...alıcaksan ilk araba olarak ucuz ibiza polo hatchback alır geçersin onun dışında çok saçma.110 bine passat superb de alınırdı yapılabilecek en kötü seçimlerden biri a180 ve bmw 1 al birini vur ötekine.ikisininde hedef kitlesi zengin babaların kızlarına aldıgı araba gerçek bu kendimizi kandırmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 12 Haziran 2017; 15:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

evet gayet kötü bir tasarımı var 2013 320i alacaktın 110 bine hata etmişsin.hatchback bmw mi olur allahını seversen..hatchback araba diyince aklıma park edemeyen acemi kadın sürücüler geliyor...alıcaksan ilk araba olarak ucuz ibiza polo hatchback alır geçersin onun dışında çok saçma.110 bine passat superb de alınırdı yapılabilecek en kötü seçimlerden biri a180 ve bmw 1 al birini vur ötekine.ikisininde hedef kitlesi zengin babaların kızlarına aldıgı araba gerçek bu kendimizi kandırmayalım

hb bakan birine süperb alsaydın diyorsun. adam belki genç ne yapsın dede arabası superb'i?
    neyin kafası bu anlamıyorum. 110 binlik 320i'nin anca turşusunu alır. ucuzdan sıralatıp 2 ilan bakıp yorum yapmak kolay. anca boş konusun.

• kronikdeli K kullanıcısına yanıt
    alcohol06 nickli arkadaşa katılıyorum. Makyaj ile beraber 1.6 thp den kendi üretimi olan 15. 3 silindirli motora geçiş yaptı bmw. Performans olarak daha düşük, yakıt olarak isr benzer motorlar. 3.20i ED kullanıcısı olarak keyfimden taviz vermeden kullanıyorum. Şehir içi bu haliyle hiç şaşmaz 10 lt yakıyor, sizinkisi en fazla 1lt daha az yakacaktır tahmimce. Fakat çok keyifli makine. Her neyse kesin bilgim olmamakla beraber bu 1.5 motorların yüke gelebildiğini ve hafif modifiyede hiçbir sıkıntı çıkartmadığını biliyorum. Performansı yükseltmek isterseniz siz yine araştırırsınız.

Merconun içinde a harfi geçen bütün modelleri oyuncak araba. Almamakla isabet etmişsiniz. Gerek şasi, gerek hissiyat, gerek malzeme kalitesi olarak 1 serisnin yanına bile yaklaşamaz. A serisi biraz daha şekil ama, birde önünde yıldız(!) var

Ha benim tavsiyem 1.20i almanız olurdu. 3 serisindeki 1.6 thp 170 hplik olanı kullanıyor. İşte o araba tadından yenmez. Yada eski 136lıkları alıp hafif yazılımla 170 hp seyiseni getirile bilirdi. Sonuçta eski 136lık ünite, 3.20i ED lerdeki ünitenin aynısı. Üretici firma aynı üniteyi 170hp olarak da satıyor. Birinin yüksek olması tamamen satış stratejisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

alcohol06 nickli arkadaşa katılıyorum. Makyaj ile beraber 1.6 thp den kendi üretimi olan 15. 3 silindirli motora geçiş yaptı bmw. Performans olarak daha düşük, yakıt olarak isr benzer motorlar. 3.20i ED kullanıcısı olarak keyfimden taviz vermeden kullanıyorum. Şehir içi bu haliyle hiç şaşmaz 10 lt yakıyor, sizinkisi en fazla 1lt daha az yakacaktır tahmimce. Fakat çok keyifli makine. Her neyse kesin bilgim olmamakla beraber bu 1.5 motorların yüke gelebildiğini ve hafif modifiyede hiçbir sıkıntı çıkartmadığını biliyorum. Performansı yükseltmek isterseniz siz yine araştırırsınız.

Merconun içinde a harfi geçen bütün modelleri oyuncak araba. Almamakla isabet etmişsiniz. Gerek şasi, gerek hissiyat, gerek malzeme kalitesi olarak 1 serisnin yanına bile yaklaşamaz. A serisi biraz daha şekil ama, birde önünde yıldız(!) var

Ha benim tavsiyem 1.20i almanız olurdu. 3 serisindeki 1.6 thp 170 hplik olanı kullanıyor. İşte o araba tadından yenmez. Yada eski 136lıkları alıp hafif yazılımla 170 hp seyiseni getirile bilirdi. Sonuçta eski 136lık ünite, 3.20i ED lerdeki ünitenin aynısı. Üretici firma aynı üniteyi 170hp olarak da satıyor. Birinin yüksek olması tamamen satış stratejisi.

120i'lerde 5 serisinde kullandığı BMW'nin kendi motoru var. Ayrıca 1 serisinde 177hp bu motor.
    1.5 motor 1 kasayı gayet iyi taşıyor. Malum aynı motor 4 serisinde dahi var. Bir arkadaşım 1.5 1 serisine yazılım yaptırmıştı. 100-200 18sn'lere kadar geliyor.
    Çok çok güzel değerler bunlar. 1 serisi çok kısa bir sürede alışılan insanın eli ayağı gibi kullanabildiği bir araç.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Araba konusunda fikriniz yok herhalde pek. 1 serisi alan adama passat superb onermek tam bir komedi. Arkadan cekisli, surusu gercekten keyifli aracin yaninda dede arabalari onlar. 110 bine alacagin 3 serisinden de hayir gelmez zaten, oyle sahibindenden 2 ilan bakarak olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Haziran 2017; 16:23:25 >
  • supremum kullanıcısına yanıt
    Ben thp kullqnıyor diye biliyorum. 3.20i almadan önce sulandığımız araba makyajlı 1.20 idi. Hatta gümrükte olan 1.20i'e kapora göndermiştik. Sonra bayiide karar değiştirip 3 serisi aldık. Kapora gönderdiğimiz 1.20, 3 serisindeki thp motor idi. Sizin dediğiniz makyaj öncesi 1.18iler olabilrmi ?

Gerçi çok fazla spec var. Arabanımin nerde, hangi parti üretim olduğu bile motoru değiştirebiliyor. Netice olarak bahsettiğimiz 2 ünite de birbirine benzer. Thp, bmw motoruna kıyasla çok ama çok az (yaklaşık %10) yakıyor diye biliyorum.

1.5 3 silindir her şekilde o kasayı taşır. 4.18i gran coupe'i de test ettim. Yürürü 1.6cgi c180 gibiydi. Hiç fena değil, 1 serisinde daha iyidir tabiiki. Benim performans kıstasım eskilerine nazarandı. Fakat yine belirtidiğim gibi, 1.5 motorlar çok rahat yüke gelebiliyorlar diye biliyorum. Eper daha iyisini isterse konu sahibi, bu mevzuyu araştırabilir.

Bu arada son cümlenize katılıyor. E kasalara çok kalas deseler bile(sürmedim, bilmiyorum) f30 kullanıcısı olarak alıştıktan sonra insanın eli ayağı gibi oluyor. Çok kolay ve keyifli kullanması.

• bugün aradılar aracımın ülkeye girdiğini söylediler, beklediğimden erken geldi ithalat sürecini bekliyorum şu an için.

ya açıkcası pişman olucağımı düşünmüyorum.

110 a alındı diyen arkadaş hiç inandırıcı değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: Dentrassi

120i'lerde 5 serisinde kullandığı BMW'nin kendi motoru var. Ayrıca 1 serisinde 177hp bu motor.
    1.5 motor 1 kasayı gayet iyi taşıyor. Malum aynı motor 4 serisinde dahi var. Bir arkadaşım 1.5 1 serisine yazılım yaptırmıştı. 100-200 18sn'lere kadar geliyor.
    Çok çok güzel değerler bunlar. 1 serisi çok kısa bir sürede alışılan insanın eli ayağı gibi kullanabildiği bir araç.

1.20 i deki motorda pejo motoru 5 kasadaki 1.6 değil

• gençler son gün biraz heyecan var öğlen saatlerinde teslim alıcam arabamı :)
  • kronikdeli K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun

Dünyadaki en güzel heyecanlardan biri; azalan teslimat süresi süreci :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Hayırlı uğurlu olsun

çok çok sağol, sorma dostum ya kafayı yedim 5-6 gündür de arabasızım çıldırıcam artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Taş gibi araba güle güle binin dostum

Profilinizdeki A serisi mi iyi 1 serisi mi?

Rengi de güzelmiş ama çizilince tamiri zor oluyordur değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikdeli

quote:

Hayırlı uğurlu olsun

çok çok sağol, sorma dostum ya kafayı yedim 5-6 gündür de arabasızım çıldırıcam artık :D

Neyse; yabancıların "para, kadın ve sıfır araba kokusu" lafı boşa değildir biraz daha sabır

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun

Neyse; yabancıların "para, kadın ve sıfır araba kokusu" lafı boşa değildir biraz daha sabır

merakla bekliyorum 1100 km yola çıkıcam aldıktan bir gün sonra nasıl bir sürüş deneyimi bekliyor acaba sürüş konusunda kimse bir yorum yapmadı henüz ama :S

• Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Sağlıcakla binin.😊
  • bende subattan beri 1.18 kullaniyorum arac gercekten inanilmaz keyifli her modu ayri guzel 18 jant taktim hala cok konforlu arac iyi bir tercih yapmissiniz hayirli ugurlu olsun hocam.
  • Hayırlı olsun hocam,

118i Joy ve pure paketleri var, bunlar arasındaki fark nedir, Pure paketinde de hız sabitleyici var mı?

Araçların donanımlarını internet üzerinde bulamadım, bmw'nin sitesinde de göremedim, merakımdan soruyorum. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

İkisi de güzel abi

Bana bu kısmet oldu aldık

Arkadaşın araba ile kıyaslarsak

Tasarım, ekonomi benim araç

Sürüş konfor onun araçtır

Her aracın birbirinden üstünlükleri var sen daha iyi biliyosun :)

• quote:

quote:

quote:

İkisi de güzel abi

Bana bu kısmet oldu aldık

Arkadaşın araba ile kıyaslarsak

Tasarım, ekonomi benim araç

Sürüş konfor onun araçtır

Her aracın birbirinden üstünlükleri var sen daha iyi biliyosun :)

1.2 Yeti yi zor geçiyor diyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun

merakla bekliyorum 1100 km yola çıkıcam aldıktan bir gün sonra nasıl bir sürüş deneyimi bekliyor acaba sürüş konusunda kimse bir yorum yapmadı henüz ama :S

Alınır alınmaz 1100km yol hem senin için hem motor için harika olacak :)

Giu, A serisi ve A3 kullandım ama 1 serisini sürmedim malesef, yine de koltuğuna oturduğunda üzerine özel dikilmiş bir kıyafet gibi hissettirdiğine göre sürüşü de Bmw tarafından illa ki ona göre ayarlanmıştır eminim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.