Şimdi Ara

2017 - BMW 118i aldım sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
34.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

o paraya ben olsam az binilmis d sınıf bakardım. hayırlı olsun.

ikinci ellere hiç güvenemiyorum birde malum istanbulda kazasız boyasız araba yok eğer bir hasar kaydı olucaksa o kayıtta benim yüzümden olmalı :D
  • Hayırlısı olsun zaten arkadan itiş bir araç istiyorsanız bu sene son şansınızdı seneye kasa değişiyor ve önden çekiş olacağı konuşuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 11 Haziran 2017; 19:40:29 >
  • İyi tercih yapmışsın a180 alsaydin diyenleri dinleme hem daha pahalı hemde daha kötü
  • Sirf 0 ve yeni diye bmwnin en kotu tasarimli araci... Gidip 320 alirdim o paraya en mantikliai
  • Hayırlısı olsun, benimde almayı düşündüğüm bir araçtı ancak seneye kasa değiştireceğini duymuştum ondan beklemeyi seçtim.
  • Hayırlı Olsun Hocam,Rabbim kaza bela vermesin.
  • polo kalsaymiş keske boşuna masraf olmuş
  • 1 serisi a serini cebinden çıkarır. 1.5 motor 1 serisini rahat çeker.
  • Makyajlı 1 serisi candır canandır. Tek kronik sorunu kapı fitilleri belli km den sonra ses yapar.Onuda serviste hallediyorlar.

Sadece ZF şanzıman bile 1 serisini a serisine tercih ettirir. Aracı sürekli sürmek istemeniz ve sürerken aptal aptal gülümsemeleriniz size bonus olarak kalır

1 serisi sınıfında tektir.Rakipleri ile karşılaştırıldığında bana göre gerçek bir "otomobil" olan tek araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 17 Şubat 2019; 17:33:57 >
  • Arkadaşlar olumlu ve olumsuz yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. 3 kasa almayı bende isterdim ama başlangıç fiyatı 180 binlerdeydi geçen sene bu dönemler 130-140 a alabileceğimiz bir araçtı ama artık değil :)

Ekstra olarak kasa değişicek diyen arkadaşlara belkide bu sebeple araba almayı erteleyen arkadaşlar var sanırım bu konu hakkında net bir bilgi alıp ondan sonra arabayı satın aldım.

Araç 1 serisinin son arkadan itişli updateini 2015 de aldı, bir dahaki kasa değişikliği 2019 başlarında ya da ortalarında geleceğini bildirdiler. Tabi o zamana kadar fiyatlar 200 binlere dayanmazsa.

Aracı aldıktan sonra ki gün hemen 1500 km lik bir yolculuk yapıcam. İlk sürüş deneyimlerimi ve farkettiğim herşeyi sizlerle paylaşıcam.

Ama şunu söylemek gerekirse

Opelin astrası ( malzeme olarak kaliteli olabilir ama hiç rahat bir sürüş sunmuyoe )

Kia ceed ( motoru insanı tatmin etmiyor )

Volkswagen yeni golf ( açık konuşuyim 2015 polom 40 yıl paketi yeni golfden daha keyifli, babam arabadan hiç anlamaz bindikten 5 dakika sonra aracı tanıtan doğuş yetkilisine bu arabaya 114 milyar kim veriyor? Dedi bu yüzden golf 7 golf 7.5 dan daha iyi kesinlikle derim)

Audi a3 ( alınabilir bir araçtı kanımca a serisi mercedesten bile daha kaliteli gibi bir hissiyat verdi tabi dolu paketten bahsediyorum zaten a180 den uygun bir fiyata geliyor dolu paketi ;) )

Yani dönüp dönüp baktığımda hiç pişman değilim, henüz binemedim ama gene olsa gene 1 serisi alırım :)

• hayırlı olsun
  • Eşimin aracını değiştirme planımız vardı. Ben diğer markalara hiç bakmadım. Zaten adanadaki opelle kavgaliyim, toyotayi hiç beğenmeyiz, vw ye gidecem bmw parasina araç satiyorlar müşterinin yüzüne bakmıyorlar. Mersedeste en son eşimin bir arkadaşina e serisi alacakken canlarını sıktılar onlarda 5.20 aldı ayrıca şu an bir arkadaşım servisleri le ilgili sıkıntı yaşıyor. 1.18 in 2. Ellerine baktım bazıları sıfır fiyatından fazla yazmış. Velhasıl bmw tarsusa gittim. 2 araç denedim sadece 1.18 ve 4.18. 1.18 e binince resmen gülümsedim. Bir ara 2 tane alıp çıkayım dedim ama benim gözüm e 300 coupe ve 4.20 d coupe/g coupede. 4 kasa olarak güzel ama 1.5 motorla bana hitap etmiyor. Sonra eşimle bir daha gittik o da denedi ve tamam dedi. Yalnız kadı ların bakış açısı değişik. Orta konsolun dizaynını beğenmedi başta ama diğer bmw modelleride benzer şekikde olduğunu görünce ikna oldu. Siyah 1.18 yoktu sipariş verdik. Cuma gümrüğe gelmiş. Ayın 19 unda teslim. Hedef belli olunca biz bir günde satın aldık. Yalnız sahibindendeki fiyatlarda ciddi sıkıntılar var bence. Ben sıfıra bu araç kazıklarından dolayı baştan beri karşıyım. Eşim güncel kasayı beğeniyordu ve 2. El fiyatlari mantıksız maalesef. Eşim için fedakarlık yaptım. Benim aklımda 2. Araç var özellikle e 300 ün 2. Ele tam düşmesini bekliyorum. 2 lt motor ve coupe araba kanımca 1. El alınmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 12 Haziran 2017; 9:29:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Sirf 0 ve yeni diye bmwnin en kotu tasarimli araci... Gidip 320 alirdim o paraya en mantikliai

en kötü tasarım ??
    2017 - BMW 118i aldım sizce?
  • 116d kullanicisi olarak diyorum. araci almadan once muadili olan 2 araci da uzunca arastirdim (a3 ve a class)

1 serisi bu iki aractan da sanzuman olarak daha iyi. manuel sever bi insan olarak tek guvenebildigim sanzuman oldu zf. elbette hepsi kul yapimi ama ariza orani em dusugu bu.

1 serisi motor olarak da iki aractan da iyi. a class zaten reno motorlu. millet cla ile bile hala alay ediuor clio motoru diye. a3te kullanilan vw motoru ise bmw ile yine de yarisamaz.

bu araclarin esas olayi olan surus zevkine gelince 1 gunlugune kirala 3 araci da. kimse diger 2sine donup bakmaz bile. arac kafadan bir eglence makinesi. spor modu ac, espyi kapat. bir arac arladan itisle ne kadar eglenceli olur sen de sasacaksin. sedan versiyonu olan 3 serisi bu kadar tatli deil cunku arac o hareletler icin fazla buyuk geliyor bana.

bu segmentin tek sikintisi ic hacimdir. o da aracin uretim amaciyla alakali. kimse bu araclarla yuk tasi veya 7 kisi dolusup uzun yol tatiline gidin demiyor.

baska arac alsaydin diyenlere ise hic takilma. d segmenti araci 40indan sonra da alirsin. ama bu aracla yapacagin seyleri 40indan sonra yapamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikdeli

Aracımı 2015 de 49 bine almıştım ama teslim ederken aracım 56 bin de olup 2 adet hasar kaydı vardı 300-500 tllk hasarlar bunlar.

51.500TL ye verdim iyi bir fiyattan gitti açıkcası. sağolsunlar borusanda çok yardımcı oldular aracın vergi dilimi %60 iken %50 den gösterip euro kurunuda 3.8 den hesapladık. toplamda aracım bana 125.700 TL ye geldi JOY PLUS ( sunroof dahil) olmak üzere.

Aynı araç geçen hafta 115.000 liraya alındı biraz morelin bozulcak ama
  • Golf alsaydın hem daha konforlu hemde ikinci eli daha değerli

1 serisinin golften tek artısı daha yakışıklı olması.
  • A180d fl sahibiyim

Alan arkadaşın aracı çok güzel Allah tekerine taş dedirtmesin inşallah.

Ama burada bırak bu araçlara sahip olmayı, daha içine binmemiş gençler gelip o kötü bu kötü sallayıp duruyorlar.

Birisi gelmiş a180 gitmiyor diyor. Ulan 1buçuk tonluk 1.5ltlik Araç 2000devirde 130km. Hız yapıyor daha ne istiyorsun.

Ben makyajdan sonra 1 kasayı daha çok sevdim eskiden bu kadar güzel değildi. Motor şanzıman vs herşey gayet güzel, bu araçta üzecek tek birşey varsa o da yakıt olur, e alan adam da biliyor bunu

O zaman geriye mesele de kalmıyor.
  • Bu kadar olumsuz yorum ve akılalmaz derecede alternatif önerilerinden sonra ben olsam kaptana telefon açar gemiyi dülgeri dönder derdim. Ben bile pişman oldum senin aldığın arabadan!
  • hayirli olsun gayet guzel arac kasimda aldim zevkle biniyorum a180 den daha keyifli oldugu kesin baskada dengi yok aracin ben sadece 2 sini test ettim dizel a180 le ne benzinli ne dizel 1 serisi kiyas kabul etmez motor sanziman olarak onun disindaki konularda mersonun iyi oldugu yerler vardir mutlaka tip falanda kisisel zevke girer bu arada 115 e joy plus nerede veriyorlarmis o sadece joy dur plusu o paraya vermezler
    3 serisi ile aradaki farkada kesinlikle degmez bagaji da gayet yeterli
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.