Şimdi Ara

2017 De Yurtdışından TV Box Alan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 06nakres06

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Hocam eğer kargoya düşük miktar yazmadılarsa kesin takılmıştır bir de üstüne bandrol ücreti de isteyebilirler, gelişmeleri bildirirseniz sevinirim

28/11/2016 tarihinde almış olduğum a96 z TV box ne yazıkki kaybolmuştur ben dispute açıp 65.günde paramı aldım şimdi beelink GT1 modelini aldım kargo üzerinde düşük miktar yazıldı şimdi onun gelmesini bekliyorum inşallah vergisiz geçer...

Kötü olmuş hocam üründe yine sıkıntı yaşarsanız bildirin de herkez faydalansın teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar beelink GT 1 8 Şubat sipariş verdiğim ve 22 Şubat itibari ile yurt dışına sevk edilen kargomu bugün teslim aldım 28 dolar yazılı herhangi bir vergi veya bandrol parası ödemedim..Ürün gayet hoşuma gitti oyun oynamak ve ip tv seyretmek için almıştım kasma donma olmadan bir kaç oyun oynadım güncelleme gelmiş onları yükledim gayet başarılı...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06nakres06

Evet arkadaşlar beelink GT 1 8 Şubat sipariş verdiğim ve 22 Şubat itibari ile yurt dışına sevk edilen kargomu bugün teslim aldım 28 dolar yazılı herhangi bir vergi veya bandrol parası ödemedim..Ürün gayet hoşuma gitti oyun oynamak ve ip tv seyretmek için almıştım kasma donma olmadan bir kaç oyun oynadım güncelleme gelmiş onları yükledim gayet başarılı...

Bilgilendirme için çol teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.