Şimdi Ara

2017 De Yurtdışından TV Box Alan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trt bandrol ücretini ödediniz mi?
    30$ sınırından kurtulmak için ne yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 12 Ocak 2017; 19:0:56 >

• bu şartlarla birlikte tv box alımı çok azalacaktır. bir bu eğlencemiz kalmıştı, hayat diye yaşadığımız şeyin kalitesi maalesef yerlerde sürünüyor artık.
  • Tamam bu 30$ sınırını anladık da bu trt bandrolü ücreti ne oluyo arkadaş birinden kurtulsak diğerinde takılıyorız. Anladığım kadarıyla artık tvboxların gümrükte takılmama ihtimali olmayacak, alıcağım ürün Türkiye de de yok ne yapcağım bilmiyorum
  • Ben aldim bugun geldi. Dealextreme den aldim. Minix neo u1. 30 dolari birak 75 eur yu da asiyor aslinda ama dealextreme genelde tutarlari dusuk gosteriyor. Buna da 18usd yazmislar gumruk vs takilmadi dolayisiyla. belki yilbasi olmasindan dolayi cok paket oluyor onun da etkisi olmustur. Trt bandrol vs. de cikmadi. Ptt kargo ile zaten pek takilmiyor gumruge ama bu degisiklik sonrasi degisedebilir. Benim 15 ocak oncesi gecti sonucta gumrukten.
  • eliot kullanıcısına yanıt
    Bende sipariş vermek üzereyim bir arkadaşım için. Minix U1 önerirmisiniz, deneme şansınız oldumu ? Ben 2 senedir X8hplus kullanıyorum çok memnunun ama U1 hakkında bilgim yok. Birde fiyatı yüksek takılır diye Minix üstünde durmadım daha ucuz bir cihaz beelink gt1 bakıyordum. Sizin mesajını görünce durakladım. Bende daha önce dx den almıştım, şimdi a2 lite air mouse ile beraber 405tl civarına geliyor fena değil fiyat bu kura göre.
    http://www.dx.com/p/minix-neo-u1-android-5-1-1-tv-box-amlogic-s905-quad-core-streaming-media-player-a2-lite-airmouse-418499#.WHjl-FWLSpo

• Henuz denemedim eve gidince kurduktan sonra yorumlarimi yazarim tabiki. Bende ms8+ var ama bazi dosyalarda problem cikarabiliyor ve biraz yavas ama parasina gore iyi is cikariyor. bunu 2. Tv icin aldim. Ben windows box ile android box arasinda kalmistim. Ama uygulama cesitliligi ve tv icin daha basit arayuz olmasi sebebi ile androide karar verdim. Minix cok kaliteli gorunuyor ve bir cok incelemede rakiplerine gore onde duruyor. Gumruk konusuna birsey diyemem belki gelebilecek gumruge razi olup risk alinabilir. Ben yilbasindan once risk alacaksam simdi alacagim diyerek vermistim siparisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliot

Ben aldim bugun geldi. Dealextreme den aldim. Minix neo u1. 30 dolari birak 75 eur yu da asiyor aslinda ama dealextreme genelde tutarlari dusuk gosteriyor. Buna da 18usd yazmislar gumruk vs takilmadi dolayisiyla. belki yilbasi olmasindan dolayi cok paket oluyor onun da etkisi olmustur. Trt bandrol vs. de cikmadi. Ptt kargo ile zaten pek takilmiyor gumruge ama bu degisiklik sonrasi degisedebilir. Benim 15 ocak oncesi gecti sonucta gumrukten.

Takılmamasının sebebi Yasanın yürürlüğe girme tarihi 16 Ocak 2017 olması.. Yani sizin ürününüz yasa öncesinde geldi ve gümrükten geçti.. Bundan sonrasında maalesef artık gümrüğe takılmaya başlayacaktır.
    "eliot" cihazı deneme şansınız olmuştur sanırım, artı eksilerini sizden alabilirmiyim ona göre sipariş geçmeyi düşünüyorum. Default hangi xbmc ve kodi ile geliyor, benim cihazda yanılmıyorsam 13.3 minix version ile geliyor, yüksek versiyon kodilere göre daha başarılı bulduğumdan halen bunu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: eliot

Ben aldim bugun geldi. Dealextreme den aldim. Minix neo u1. 30 dolari birak 75 eur yu da asiyor aslinda ama dealextreme genelde tutarlari dusuk gosteriyor. Buna da 18usd yazmislar gumruk vs takilmadi dolayisiyla. belki yilbasi olmasindan dolayi cok paket oluyor onun da etkisi olmustur. Trt bandrol vs. de cikmadi. Ptt kargo ile zaten pek takilmiyor gumruge ama bu degisiklik sonrasi degisedebilir. Benim 15 ocak oncesi gecti sonucta gumrukten.

Takılmamasının sebebi Yasanın yürürlüğe girme tarihi 16 Ocak 2017 olması.. Yani sizin ürününüz yasa öncesinde geldi ve gümrükten geçti.. Bundan sonrasında maalesef artık gümrüğe takılmaya başlayacaktır.

Maalesef dediğiniz gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• casparza C kullanıcısına yanıt
    Evet denedim bircok dosya ile denemeler yaptim ozellikle daha once problem yasadiklarim. oynatmadigi dosya olmadi. Arayuzde oldukca akici bende m8s+ oldugu icin onunla kiyasladigimda iphone4 ten iphone7 ye gecmis gb fark etti diyebilirim.

Minix xbmc 16.3 ile geldi. Bende su anda minix xbmc ile kullaniyorum. Kodi 17 beta yukledim o da problemsiz calisiyor ama cok fazla kullanmadim henuz.

Minix air remote ile almistim. M8s+ ta mele f10 deluxe kullaniyorum. Ama minix kumanda air mouse ve klavye olarak daha akici ve kullanimi kolay. Rahatlikla tavsiye ederim. Baska merak ettiginiz konu varsa yardimci olabilirim.

cevaplar için teşekürler, Son bir soru.
    Digital ses kullanıyormusunuz ? passthrough da herhangi bir formatta sıkıntı çektiniz mi ?
  • casparza C kullanıcısına yanıt
    Passthrough kullaniyorum. Sadece xbmcde aac 5.1 gosteren dizilerde problem oldu, oynatmiyor garip bir sekilde ama ayni dosyayi mx player programi ile actigimda problemsiz oynuyor. Dts ve dolby digital de bir problem yasamadim.

• Ben aldım ama 28/11/2016 yola çıkmasina rağmen daha gelmedi aklıma vergi için beklettikleri geliyor. A96z modelini aldım 2gb rom 16 GB

• 06nakres06 kullanıcısına yanıt
    İinşallah takılmaz hocam ürünüzün fiyatı neydi? Durumu burdan paylaşırsanız sevinirim

• instance kullanıcısına yanıt
    Ürünün fiyat olarak 42 dolar+1.80 dolar kargo parası ödedim ama satıcı 39 gün de teslim demesine rağmen yetişmedi dispute açtım bekliyorum..

• 06nakres06 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer kargoya düşük miktar yazmadılarsa kesin takılmıştır bir de üstüne bandrol ücreti de isteyebilirler, gelişmeleri bildirirseniz sevinirim

• Cihazda tuner varsa trt bandrolu gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    cep telefonuna ve video oynatım cihazlarına bandrol ücreti çıkaran anlayış, "internetten tv izlenir bununla" deyip bandrol alacak , çok büyük ihtimalle.

http://www.aksam.com.tr/ekonomi/yurtdisindan-gelen-telefona-c220-euro-bandrol-ucreti/haber-579223
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

Hocam eğer kargoya düşük miktar yazmadılarsa kesin takılmıştır bir de üstüne bandrol ücreti de isteyebilirler, gelişmeleri bildirirseniz sevinirim

28/11/2016 tarihinde almış olduğum a96 z TV box ne yazıkki kaybolmuştur ben dispute açıp 65.günde paramı aldım şimdi beelink GT1 modelini aldım kargo üzerinde düşük miktar yazıldı şimdi onun gelmesini bekliyorum inşallah vergisiz geçer...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.