Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
132
Favori
253.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada etstur'un internet sitesini belki 1 aydır açamıyorum. Mobilden açılıyor ama pc den açmak istediğimde;

internal error - server connection terminated

Description: internal error - server connection terminated

şöyle bir hata alıyorum. Başına gelen var mı ya da çözümünü bilen?
  • Arkadaslar merhaba, daha once tatile cikma firsatim olmadi. O yuzden bilgi eksikligim var. Yazilanlari okuyorum herkese yorumlari icin tesekkurler. Balayi icin otellere bakiyorum. Butcem 4-5 bin civari. Maxx royali merak ediyordum. Ama cok yuksekmis fiyatlar ogrenmis olduk:) artik baska otellere bakcaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ben yardimci olabilirim :) Didim'den Antalya performansi beklemek doğru olmaz öncelikle. 5 yildizli otellerle bile yeni yeni tanisiyor o bolge diyebiliriz. Bolgenin en iyisi Venosa'dır. Aquasis'i beğenenler de olmuş. Detay sorarsanız cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

hic didime giden oldu mu ?
    aurum vb oteller icinde en iyisi hangisidir? denizi en cok orayi ovuyolar..

Didim konusunda otel olarak değil ama bölge olarak yardımcı olabilirim 20 sene her yaz yazlık olarak kullandık orayı denizi baya baya iddialıdır çok temizdir özellikle 3. Koy olarak adlandırılan altınkum bölgesindeki deniz ve eski koy hizmetlerinin koyu oldukça iyidir gece hayatı için oldukça populer medusa isimli açık hava diskosu ve sahıl kordonunca uzanan bircok mekan vardır didimin en güsel yanı orda altınkumda bir otelde kalacaksanız otele mecbur değilsiniz iki adım atıp didimin merkezinde birbirinden farklı onlarca mekanı gezip eğlenebilirsiniz iyidir kısaca didim :)

• Sanirim soruma cevabi kolay bulacagim..
    Acikcasi benim icin en buyuk heedef 1. sirada deniz..
    2. sirada ise yemek vb..
    Cunku istanbuldan kalkip antalyanin en iyi otellerine gidip havuza girmek istemiyorum artik..Zaten evimde olimpik 3 tane havuz var..Bu yuzden bu sene 2 kez tatile cikip birini egeye ayiriyorum..
    Uzun arastirmam sonucu didim gercekten deniz konusunda cok iyi diye yorumlar okudum..
    3 oteli listeme eklemistim.
    Aurum ( 2-3 tane var sanirim hangisi iyidir bilmiyorum )
    aquasis
    Venosa

Bu 3 u veya daha iyisi varsa,denizi en iyi bolgede olan,otel onerilerinize acigim.
    Birde didimin en guzel donemi ne zamandir?
    Hep su sicakligini takip ettim bu sene.temmuz basinda biraz serin gozukuyordu.Agustos 10-30 arasi iyidir diye dusunuyorum ?@ultimasalida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Kasım 2016; 17:53:43 >
  • ömestr tatili oteli için öneri bekliyorum hala

Halkla ilişkiler muduru de her maddeye bi şeyler açıklamış çoğu yetersiz olsada. Bence o kadar kötü bi otel olmasa gerek. Ama fiyatına göre Antalya otelleri performansı gostermediği de aşikar genel yorumlardan.

• Hocam eylül ortasi ege veya antalya hangi bölgeyi tavsiye edersiniz? Ailemle gidecegim. Mümkünse deniz sıcaklığı iyi olur. Teşekkürler

güral premier tekirova yı incelemenizi tavsiye ederim. bu yaz az ilerisindeki çıralı plajına gittim çok güzeldi. plajı küçük çakıl taşı, denizi temiz ve sıcaklığı iyiydi. öğleden sonra biraz dalgalı.

-------

genele hitaben,

bana göre en iyi plaj küçük çakıl taşı olan. kum demek pislik demek, her yerinize yapışıyor. özellikle çocukları temizlemek zor oluyor. hem çocuklar çakıl taşı ile daha güzel oynuyor. çıralıdaki çakıl taşları hala gözümün önünde, türlü türlü renkte ve çok güzellerdi
  • quote:

Sanirim soruma cevabi kolay bulacagim..
    2. sirada ise yemek vb..
    Cunku istanbuldan kalkip antalyanin en iyi otellerine gidip havuza girmek istemiyorum artik..Zaten evimde olimpik 3 tane havuz var..Bu yuzden bu sene 2 kez tatile cikip birini egeye ayiriyorum..
    Uzun arastirmam sonucu didim gercekten deniz konusunda cok iyi diye yorumlar okudum..
    aquasis
    Venosa

Bu 3 u veya daha iyisi varsa,denizi en iyi bolgede olan,otel onerilerinize acigim.
    Hep su sicakligini takip ettim bu sene.temmuz basinda biraz serin gozukuyordu.Agustos 10-30 arasi iyidir diye dusunuyorum ?@ultimasalida

Şimdi hocam aslında durum şöyle didim 2 ye ayrılır didim altınkum ve akbük olarak akbük tarafı çok daha sakindir ben pek begenmem ama altınkum tarafı daha öncede anlattığım gibi baya iyidir bu seçeceğiniz otellerin konum bilgisine bakın altınkum tarafında olana bakın hatta sanırım bir tanesi 3. Koya cok yakındı şöyleki otellerin kendi plajlatını kullanırsınız büyük ihtimalle o durumda altınkum taragı sizi çok memnun edecek yani şu kadarını söyliyim kucuk balıklarla yuzeceksiniz ayaklarınızın dibinde dolaşan balıkları görebilirsiniz o kadar temizdir isterseniz siz bu otellerden hangisi altınkumda önce onu araştırın isim ğzerinden koy bilgisinede ben yardımcı olurum

• 5 yıldızlı otelleri, AVM'leri, Büyük hastaneleri falan hiçbir zaman sevememişimdir. Ben butik hizmeti daha iyi ve daha kaliteli buluyorum, butik otel, mahallemin esnafı, doktorum muayenanesi... 5 yıldızda herşey dahil derler, et ve peynir olmaz, boyna tatlı verirler, ucuzdur, hatta ertesi gün de kalan tatlıları karıştırıp başka bir tatlı ismi uydurup iteklemeye kalkarlar... Butik öyle mi, canım ne isterse veririm parasnı en lezzetlisi, en güzeli gelir... Mahallemin esnafı da öyle, bi telefon açarım ayağıma gelir, üstümde para olmaz deftere yazar, çoluğa çocuğa anahtar bırakırım geçerken oradan alırlar... Hastanler için de aynısı geçerli, gösteriş on numaradır, özel otoparkı vardır her yerde güzel-mini etekli kızlar vardır ama bu tarz dekoratif şeyler aslında para etmez, para edecek olan sarf malzemedir ve her zaman en ucuzunu kullanır, doktor "nasıl olsa 6 aya kalmaz başka yere giderim" diye düşünmekten sizle ilgilenmez, ilgilenmek istese bile muhtemel son 3 aydır maaşını yatırmamışlardır bıkmıştır, bu tarz sıkıntıları çekeceğime veririm 3-5 kuruş fazla muaynenasine giderim... Lokantalar da aynı şekilde, çok ünlü 5 yıldız bir lokantaya gideriz, aslında fırsat sitelerinden fırsat takip edip et yemeğinde eti ancak büyüteçle görebilirsin, ama köşedeki kokoreççi sucuk ekmekçi hem de %100 dana etinden yapılmış sucuğu kocaman koyar ekmeğin arasına, ha biraz pahalıdır belki ama lezzetse lezzettir, sağlıksa sağlıktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Tesekkür ediyorum. Yakinlarda gezip görebilecegimiz yerlerde varmi hotelin? Tur felan düzenleniyor mu? Denizi tasli diyorlar, cok fark ediyormu? Pek denize girecegimden degil de. Yine de plajda yürümek icin soruyorum.

Tesisin hemen önünden geçen yoldan her 5 dk.da bir fethiye dolmuşları geçiyor, fethiye 8-10 dk. sürer. Yakın olarak gidilebilecek yerler; ölüdeniz, göcek var... Fakat en bence en güzel alternatif tekne turuna katılmak, hem çok güzel koyları geziyorsunuz yüzme olanagı oluyor (göcek, adalar, kelebekler vadisi vs.) hemde çok eğlenceli geçiyor. Denizi taşlı değil, bilakis ince kum, bunu diyen bilmeden ve orada kalıp tecrübe etmeden diyor, ben bizzat jivanın önünden 3-4 kez denize girdim. Kumsal kısmı çakılla karışık kum denebilir. Deniz ve sahil olarak on numara değil, idare eder denilebilir, esas numarası tesisin kendisi, F/P oranı yüksek memnun eden bir tesis, ödediğiniz paraya göre her türlü memnun eder sizi.

Geçen yaz Aquasis'de kaldım. Denizini tavsiye etmem hocam. Altınkum daha iyidir.

Biz 2 çocuk ailecek geçen yaz temmuz ayında aquasisdeydik. Otel yeni her şey güzel.personel türki cumhuriyetlerden ama güler yüzlüler.hizmet iyi.ama sitede yazan bazı hizmetler yoktu.karşılama uğurlama gibi...havuzlar süper.aquapark süper. Çocuk havuzları geniş ve güzel.deniz orjinali taşlıkmış.kumla kaplanmış.ama tam olmamış.yinede didim denizi güzel, temiz.balıklarla beraber yüzüyorsun...birde hafif rüzgarlı ve bu çok şahaneydi. Sıcaktan hiç bunalmadık.havası çok idealdi
    Ancaaaak...otelin çok kötü bir yanı vardı. YEMEKLER... inanılmaz kötüydü.1 hafta aç kaldık.yemek vakti strese giriyorduk ne yiycez diye.çeşit çok yoktu.aynı yemekleri 2-3 yere koymuşlarçeşit gözüksün diye.ya çorba bile kötü olurmu ya...hazır çorba yapsan bile az çok yenirdi..içkileri bilmiyorum içmem ama diğer içecekler de kötüydü.kapalı değildi hiç birisi.
    Birisinin açım diye dayanamayıp aşçı ile kavga ettiğine bizzat şahit oldum.

• almost A kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim geçen açılış yılında gittim haziran başında..Otel güzel ama yenekleri ve içkileri çok çok yetersizdi.5 yıldızlı bir otele yakışmayacak kadar hemde
  • quote:

Sanirim soruma cevabi kolay bulacagim..
    2. sirada ise yemek vb..
    aquasis
    Venosa

aquasis
    Venosa bu ikisindede kaldım diğerini bilmiyorum ama geçen sene arkadaşım kalmıştı pek memnun olmamıştı..Venosada 4 sezon kadar önce kaldım o zamanlar yeni açılmıştı ve fiyatona göre yeme içmesi çok iyiydi ama sonrada popoları kalktı ve fiyatlarını çok arttırdılar.aquasis de geçen yıl kaldım yemekler ve içkiler berbattı denizide çok iyi değil ama havuzlar aqua çok iyi.Eğer kalitesini düşürmediyse venosa aquasisden daha iyi yemek ve deniz olarak

• dün itibari ile ali bey parka rezervasyon yaptırmış bulunuyorum.
    Geçen yıl da takip ediyordum bu oteli fiyatı geçen yıl gittiğim zamana göre düşük bile diyebilirim.
    Herkese şimdiden iyi tatiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursedman33

dün itibari ile ali bey parka rezervasyon yaptırmış bulunuyorum.
    Geçen yıl da takip ediyordum bu oteli fiyatı geçen yıl gittiğim zamana göre düşük bile diyebilirim.
    Herkese şimdiden iyi tatiller.

rezzarvasyon yaptım deyınce birazda ben inceledim oteli güzel duruyor geçen sene gittinizmi otele yada giden tanıdıgınız varmı
  • ssfea S kullanıcısına yanıt
    Daha önce gitmedim ama giden arkadaşlarım var.
    Hepsi çok övdüler.
    Yorum sitelerindeki görüşler de çoğunlukla pozitif.
    Fiyat da böyle uygun olunca beklemeden aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.